Yağ oranı 7%-e düşerse bu kalıcı mı olacak?

Merhaba. Çocukluğumden beri vücudumda yağ oranı hep fazla olmuş. Şimdi vücudumun yağ oranı 14%, bunu 7%-e düşürmek istiyorum. Yağ oranım 7%-e düşerse bu kalıcı mı olacak? Esas hedefim yüzümdeki fazlalıktan kalıcı olarak kurtulmak, vücudun diğer kısımlarında yağ tekrardan birikse de olur :)

Tabii ki de kalıcı olmayacak, aksine korumak için çok titiz davranmalısın.

Ayrıca bu soruyu soruyorsan muhtemelen yağ oranını %7'ye düşüremeyeceksin veya nasıl düşürmen gerektiğini bilmiyorsundur.

Ayrıca yine anladığım kadarı ile sporda yenisin ve çok fazla bir kas kütlen yok, kassız bir vücutla %7 yağ oranına inmek de en yanlış kararlardan biri olur.

Yani kısacası yanlış yoldasın.

Evet, 1 yıldır yapıyorum bir az kas yaptım, ama yüzümün kilolu görünmesi yüzünden yağ oranımı düşürmek istiyordum. Peki başka hangi yöntemle, yüzümdeki yağ veya sudan kurtulabilirim?

Yüzünüzde oluşmuş kilolardan ancak yağ oranınızı azaltarak ve yüz kaslarınızı çalıştırarak kurtulabilirsiniz . Yüz kasları nasıl çalışır derseniz cevabı çok basit gülmek güldüğünüz esnada yüzünüzde bulunan 17 kas çalışır .

Yüzünüzde oluşmuş kilolardan ancak yağ oranınızı azaltarak ve yüz kaslarınızı çalıştırarak kurtulabilirsiniz . Yüz kasları nasıl çalışır derseniz cevabı çok basit gülmek güldüğünüz esnada yüzünüzde bulunan 17 kas çalışır .

Peki sakız çiğnersem, yüzüm zayıflar mı?

Back
Yukarı