Yüzmek mi, body mi?

İstediğim fit bir sporcu vücudu, iri omuzlar ve göğüsler falan. Bunun için body mi önerirsiniz, yüzme mi? Atletik bir vücut istiyorum, kolları göğsü vb. şişmiş yapma bir görüntü değil. Bunu body ile mi yapmalıyım yoksa yüzme ile mi? Heves değil kararlı bir insanım, başlayınca belki de yıllarca devam edicem karar verdiğime. Ona göre tercihim ne olmalı, ağırlık altına mı girmeliyim yoksa yüzerek elde edebilir miyim. Tavsiyeleriniz benim için değerlidir, iyi geceler.

yüzerek kas yapılmaz body yapıcaksın

yaşım 18, boyum 1.85 ve kilom 73. ilkdefa başlıyorum bu spora. bir çok kişi body daha biçilmiş kaftan diyor bunun için. sanırım bodye başlıcam bende. buna göre yorum yaparmısınız ne yapmalıyım?

Yüzücülerin fiziklerine bak. Çok geniş bir göğüs kafesleri var. Sırt bölgeleri çok gelişmiş. Mesela michael phelps gayet güzel bir fiziği var. Fakat o vücuda gelmek için neler yaptı ?? Neler yedi içti. Ne kadar zamanda oldu ?? Bunlar çok uzun zamanlarda yapılmış vücutlar vücut geliştirme diğer bütün sporlara göre kasları çok daha çabuk şişirir. Bu yüzden vücut geliştirmeyi diğer sporlarla karşılaştırmayın.

Back
Yukarı