Yüzme için.

Merhabalar.

Boy:174 cm
Kilo:82.4 kg

İlk önce amacım;KİLO VERMEK.

Bir spor klubüne yazıldım.

Havuz/body/sauna üçlüsü bulunmakta.

Yaşım gerekçesiyle beni body salonuna almıyorlar.Yanımda bir yetişkin olmadığı sürece program vermiyorlar.Şuan babam yurtdışında olduğu için program alamıyorum.Diyetisyene gidiyorum.2 haftadır.

İlk gittiğimde;

Boy:174
Kilo:83.8

2 Hafta sonra;

Boy:174
Kilo:82.4

Düzenli bir şekilde veriyorum kiloları :)

Benim aklıma takılan bir soru;

Ben 7 yaşımdan beri yüzüyorum.8 Yaşımda fenerbahçe'de yüzdüm.Tam 3 yıl.Yani professional dereceye yakın yüzüyorum.Amacım zayıflamak olduğu için sizce yüzmeye haftada kaç gün gitmeliyim?

Klüp'de mevcut olan saunayı kullanmalımıyım?

Kilo vermek için düzenli beslenme+saglam cardio ile zayıflayabilirsin.Cardiodan kastım koşma,mekikişınav,barfiks,bisiklet sürme v.s. gibi hareketleri istikrarlı bir şekilde yapmanız gerekir o zaman istediginiz kiloya ulaşabilirsiniz.Selamlar...

diğer bir seçenekte L'Carnitine ile yağ yakımını hızlandırmak...fakat yaş ile ilgili bir sorun olurmu onu bilmiyorum...

Kilo vermek için düzenli beslenme+saglam cardio ile zayıflayabilirsin.Cardiodan kastım koşma,mekikişınav,barfiks,bisiklet sürme v.s. gibi hareketleri istikrarlı bir şekilde yapmanız gerekir o zaman istediginiz kiloya ulaşabilirsiniz.Selamlar...
Cardiyonun ne demek olduğu biliyorum sağolun :)

Ben sabırlı bir insanım fakat.Metni tam okuduysanız şuan yüzme yapıyorum.

diğer bir seçenekte L'Carnitine ile yağ yakımını hızlandırmak...fakat yaş ile ilgili bir sorun olurmu onu bilmiyorum...

İlaç filan kullanmıcam.Ne kadar zamanımı alırsan alsın.

body de dahil en sevdigim spor hergün gidebilirsin amacın yag yakımı oldugu için proteine gerek yok yemeklerını tavuk etı vb tarzı sec zaten yüzme sana istedigin vucudu verır hergun belırlı dakıkayla uzun yuzmeler yap.fakat kötü yanı yaz sonuna dogru simsiyah olursun : D

body de dahil en sevdigim spor hergün gidebilirsin amacın yag yakımı oldugu için proteine gerek yok yemeklerını tavuk etı vb tarzı sec zaten yüzme sana istedigin vucudu verır hergun belırlı dakıkayla uzun yuzmeler yap.fakat kötü yanı yaz sonuna dogru simsiyah olursun : D

arkadaş biraz şaşırmış sanırım proteine her zaman ihtiyaç vardır eksık etme proteınını .

Yok simsiyah olma ihtimalim bile yok :D

Çünkü tenim ölü beyazı diye tabir edilen tenden :D Kızarıyorum yani :D

Back
Yukarı