Yüz kası

ben almıyım abi bi o eksikti zaten hem kurcaladıkça bozuluyo melet

sağlam bir yumruk yediğimde acı hissini azaltmak için yüzümü nasıl çalıştırmalıyım?

bol bol sağlam yumruklar yemen lazım yada tam olarak şu egzersizleri yap => kafa_ , a32, duh şunları da unutma => weightlifter , dumbelllls

açıklayıcı olabilmişimdir umarım thums:

şu kengel sakıznı denemekte fayda var. Bu forumdan biride demişti. Avrupadaki mankenlere daha erkeksi bir yüzer sahip olamları için sakız çiğnetiyorlarmış.

Üzerinde pek düşünülmeyen ve sığ bir konu olduğu için benzer tavsiyeler çıkıyor. Yüzü gerginleştirmek istiyorsun; bunu genellikle yanakları tombiş olan ve yüzü bir hayli etli olan arkadaşlar isterdi. Ortam soğuksa benim yüzüm geriliyor; ama başka türlü gerginlik hissi olmuyor. kozmetik ürünler de hiç işe yaramıyor. Biraz yağ yaksan, yağ oranına paralel olarak yüzünde küçülecek ve suyu atınca gerginleşecektir. Karın kasları gibi düşün. Bulkken ne kadar yayvan, biçimsiz ve derisi sarkmış gözükür. Definasyondan sonra ise tadından yenmez. Aynı durum değil mi sizce?

bu konuyu açalı çok oldu ama şu anda çok sağlam bi gergin ve sağlklı bi suratım var

yarım saat sakız çiğnedikden sonra 1 servis whey işini görecektir :D:D:D:D

yüzü gergin yapmanın tek yolu su atmaktır 2-3 kilo su atınca yüz kemikleri ortaya çıkar tecrübeyle sabittir bu :D

su atıcılar var sauna var ve antremanlarda yağmurlukla çalışmak sauna etkisi yapacağından daha etkili olur...

Back
Yukarı