SiR_Arawn
Üye
Ben yağ yakmak istiyorum.60 dk orta tempo yürüyüş yapabilirim.ama 30 dk orta tempo koşuda yapabilirim.Ama koşu yaparken vücudum alışkın olmadığından çabuk dalağım şişiyor yoruluyorum.yani en fazla 15 dk koşup 3 dk dilenip birdaha 15 dk koşup bitiriyorum 30dklık koşumu ama yürüyüşte vücudum tamamen pek fazla yorulmuyor sadece ayaklarımdan bi yorulma hissi ama pek zorlamıyor beni tabi.Aslında ben hafta sonları 2 gün sabah sporu amaçlı burda açık alanda bir çok alanın saat 7-8 sırası yürüyüş koşu yaptıkları bir yere gidip bende yürüyorum veya koşuyorum hangisini yapmam yağ yakmam konusunda daha yararlı olur diye sormak istedim.Ayrıca ikisini bi arada yapmayı planlıyordumda arkadaşım futbolcu onla birkez gittiğimizde yürüyüşün üstüne koşamazsın demişti açıklyamadı ama yürüyüşün üstüne koşulmazmış falan filan bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? koşu yürüyüş istersem 1:30 saat veya 30 dkda bir performans sergileyebilirim.Yürüyüş mü? Koşu mu ? Yapmalıyım???koşu için vücudum 30 dkdan ilersini kaldırmıyor hızlı yoruluyorum..