20-25 lira daha ekleyip 2.2 kiloluk bir protein tozu alabilirsiniz.
375 gram aminoasit e o kadar para vermenin hiçbir mantığı yok,eğer çokzengin değilseniz.
2.2 kiloluk protein tozu alıp günde ortalama 2-2.5 ölçek içseniz zaten xtend 1 ölçek aminoasitten alacağınız değerlerden daha fazla miktarda bcaa ve dieğr aminoasitleri alıyorsunuz.
Eğer bütçe benimki gibi kısıtlıysa değil aminoyla proteini,creatin ve pre-workout ile bile karşılaştırırsın.Bedava alınmıyor bunlar.
Aylık supplement bütçem 120 lira benim,hiç karşılaştırma yapmadan gidip xtend amino mu alayım?
Tek seçeneği olan birisi için 375 gram aminoasit mi değerlidir yoksa 2.2 kg whey mi?
Benim bütçemde şu an için 170 lira ve gidip de whey almam. Eskiden alıyordum şu an hala var ama arasırada kullanıyorum. Protein ihtiyacımı karşılayamadığım durumlarda.
Ayrıca 120 lira bütçem olsa
Creatin ve bcaa alırdım. Mesala musclepharm creatine ve Bsn amino x ikisi 120 ediyor. Wheyden kat ve kat değerli. Bcaa ve creatine ihtiyacınızı doğal yoldan elde edemezsin ama proteini her türlü edersiniz çok daha sağlıklı ve UCUZ yollarla
Bcaa ve creatine doğal yoldan elde edilemiyor mu?
Bunlar Wheyden kat kat değerli nasıl oluyor?
Bu yargıya nasıl ulaştınız merak ediyorum.
Wheyiniz yokken 120 TL ye Bcaa ve creatin alırsanız kusura bakmayın ama paranızı heder edersiniz.
Doğal Bcaa Kaynakları:
Isoleucine: Mercimek, nohut, badem, tavuk, yumurta, karaciğer, soy protein
Leucine: Fasulye, siyah pirinç, mısır vs.
Valine: Soya unu, süzme peynir, mantar, yer fıstığı...
Konuya dönersek, Whey proteininiz yoksa önce onu almanızı tavsiye ederim.
Scivation Xtend 'in eski büyük kutusundan 1 adet bitirdim.
Piyasadaki en iyi BCAA diyebilirim.
Ürün hakkında geniş bilgi için brhmcr gerekli linki vermiş zaten.