muhammmed böcek
Üye
HER DÖVÜŞ SPORUNDA YA KENDİNİ SAVUNURSUN YA SALDIRIRSIN AMA WİNG CHUNDA HEM SAVUNMA HEM SALDIRI AYNI ANDA YAPILIR
Sana göre saçmalıksene olmuş 2016 insanlar hala wing tsun denen bu saçmalığa inanıp para veriyorlar
İnsanlar yapamadığı emek vermediği herşeye saçmalık der sende haklısınsene olmuş 2016 insanlar hala wing tsun denen bu saçmalığa inanıp para veriyorlar
kafes dövüşü değil o sekizgen arena ve mma sporu onun adı varsa tanıdığın öyle biri o konuşsunsadece tek bir sözüm var eğer wing tsun denildiği kadar etkili bir dövüş sporu olsaydı kafes dövüşlerinde wing tsun ustalarının zaferlerini konuşuyor olurdu bütün dövüş camiası. ama en kral wing tsun ustasını getir ortalama bir kafes dövüşçüsünün karşısında 15 saniye dayanamaz. burada biz konuşmuyoruz gerçekler konuşuyor
ama ben tsun diyorum chun degil emin boztepe nın yaptıgı chun diyemi okunuyor bilmıyorum.fiyatlar 100 ile 150 tl arasında değişir
benim gittiğim wing chun klübünün istanbulda yeri var memnun kalırsın kolunun ne kadar güsüz savunmanın ne kadar yetersiz olduğunu göreblirsin çiftçi wing chun yazarsan google çıkar
WİNG CHUN WİNG TSHUN HEPSİ AYNI SADECE DİLLERE CEVİRİNCE FARKI VARama ben tsun diyorum chun degil emin boztepe nın yaptıgı chun diyemi okunuyor bilmıyorum.
eyvallah.silahlı korunma sanatı dımı ? yararı olurmu ?[DOUBLEPOST=1456321901][/DOUBLEPOST]WİNG CHUN WİNG TSHUN HEPSİ AYNI SADECE DİLLERE CEVİRİNCE FARKI VAR
eyvallah.silahlı korunma sanatı dımı ? yararı olurmu ?WİNG CHUN WİNG TSHUN HEPSİ AYNI SADECE DİLLERE CEVİRİNCE FARKI VAR
eyvallah.silahlı korunma sanatı dımı ? yararı olurmu ?[DOUBLEPOST=1456321901][/DOUBLEPOST]
eyvallah.silahlı korunma sanatı dımı ? yararı olurmu ?[/Q
hem silahlı hem silhasız savunma ve saldırı sanatı