Whey protein ve kreatin kullanımı hakkında yardım lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan forum09
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

forum09

Üye
Arkadaşlar hardline marka whey 3 matrix protein tozu ve kreatin aldım bunların kullaınımını ne şekilde gerçekleştiriyim protein tozundada kreatin var benim kullanım şekilm böyle spordan önce kreatin 1 tatlı kaşığı spordan son 2 ölçek whey protein tozu ama bu şekilde böbrekleri çok yorarmı birde haftada 3 gün spor yapıyorum off günlerimde kullanmalımıyım yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim.

boy.172
kilo.73

Bende aynı kombini yapmayı düşünüyorum hardline whey içinde keratin olduğundan ekstra yanına kreatin mi alsam bcaa mı alsam karar veremedim konuyu takipteyim

antrenmandan 45 dk 1 saat önce kreatini alabilirsiniz. ben genelde whey ile karıştırarak içiyorum. günde 5 gram yeterli bir dolu çay kaşığına denk geliyor sanırım. ancak antrenmandan önce ve sonra kullanımı da var 3 gr önce 3 gr sonra gibi.

creatine ve whey kullanımında gündelik su tüketiminizi arttırmanızı öneririm
off günlerde de kullanmalısınız creatine i kür şeklinde genelde 6 haftalık süre kullanılır daha sonra ara verilir. yeterli bilgi mevcut forumda creatine hakkında

Antremandan sonra niçin 2 ölçek whey?çok değilmi ?1 ölçek yeterli,ayrıca kreatin alınır alınmaz etki eden bir suplement olmadığı için antreman öncesi yada sonrası alınması çok bişiy farketmez,en kolay kullanımı antreman sonrası 1 ölçek whey in içine en fazla 1 çay kaşığı(4-5 gr)beraberce karıştırarak içmek.antreman sonrası kreatin kullanılıyorsa insülini yükseltmek için 2 dl üzüm suyuda içilebilir.

çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınıza 1 ölçek whey alıcam günlük off günlerimde kreatin almamın bir mantığı varmı acaba ve son olarak bu kreatin ilk defa tüketiyorum tatı çok tuzlu gibi

çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınıza 1 ölçek whey alıcam günlük off günlerimde kreatin almamın bir mantığı varmı acaba ve son olarak bu kreatin ilk defa tüketiyorum tatı çok tuzlu gibi
Ben her protein aliminda yanina ekliyorum of günlerde 5 gr almazsinda 2-3 gr alirsin

Back
Yukarı