Whey + Bcaa Karıştırılırmı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oogzz

Üye
Arkadaşlar merhaba
Yaklaşık 4 aydır BB yapıyorum supplement kullanımına yeni başladım. Başlangıç olarak Whey + Creatin + Bcaa kullanıyorum.

Kullanımım ise şu şekilde.
Spordan yarım saat önce BCAA > Spor sonrası hemen Creatin + Bcaa + Protein

bunların hepsini ayrı ayrı tüketiyorum buda çok sıkıcı oluyor benim size sormak istediğim. Spordan önce bcaa 'yı tek başına içiyorum 200 ml su ile üstünde gösterdiği ölçekte. Sonrasında 5gr kadar creatini meyvesuyu ile hemen içiyorum bunların ardından. Bcaa ve Proteini karıştırıp içsem bir sakıncası olurmu Süt ile. Birde kafamdaki soru ikisi içinde 1 ölçek için 200 ml diyor. Ben ikisinide 200 ml sütün içine karıştırıpmı içmeliyim.? Yoksa iki karışım olduğu için 400 ml 'e yakınmı olmalı ? Teşekkür ediyorum şimdiden.

Ben creatini öğlen bir kaşık ağzıma döküp üstüne su içiyorum. BCAA spordan 1 saat önce 3 adet , spordan sonra 3 adet + whey protein şeklinde kullanıyorum. Gittikleri yerde zaten karışmıyorlar mı? Ben peş peşe içiyorum.

Ben creatini öğlen bir kaşık ağzıma döküp üstüne su içiyorum. BCAA spordan 1 saat önce 3 adet , spordan sonra 3 adet + whey protein şeklinde kullanıyorum. Gittikleri yerde zaten karışmıyorlar mı? Ben peş peşe içiyorum.

Benim BCAA toz 200 ml ölçeği yazıyor üstünde. Whey 'dede öyle yazıyor 200 ml. Ben ikisini tek kaba koyup 200 ml 'mi süt koymalıyım ?

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı