Unchained
Üye
Merhaba herkese.
Bugün Weider Premium Bcaa + Weider Max. Krea-Genic + Weider Premium Bcaa üçlüsünü aldım. Artı Omega 3 ve Zinco 220 (Çinko 50mg) elimde mevcut.
Whey Protein olayına bu yıl girmiyorum ne kadar ısrar edilsede ben pek verim alamadığımı düşünüyorum. O nedenle beslenme planımı Protein + Carbo yoğunluklu olarak geçen yıla göre daha iyi seviyeye çekip Whey protein almaktan vazgeçtim.
Görüşlerinize ihtiyacım olan nokta supplementlerin kombinasyonu.
+ Bcaa antrenman öncesi (yaklaşık 10dk. önce) + ant. hemen sonrası.
+ Max. Krea-Genic (Pre-workout) antrenman öncesi (yaklaşık 30dk önce)
+ Mega Forte'ler 1/3'lük kısmı Antrenmandan önce (Bcaa ile birlikte olur mu bilemiyorum ?) + 2/3'lük kısmı antrenman hemen sonrası (yine bcaa ile birlikte) sabaha karşı saat 04:00 gibi uyanıp son 3/3 'lük kısmı.
+ Zinco 1 tablet gece yatmadan önce. Saat 22:30 - 23:00 gibi. 9 saat uyuyorum.
Yapmayı düşündüğüm zamanlama bu şekilde. Yanlış olan bir nokta var mı? Veya deneyimlerinize göre daha iyi bir verim için başka bir kullanım şekli?
Beslenme detayını yazmayım 5 öğün karbo + protein ağırlıklı besleniyorum.
Bugün Weider Premium Bcaa + Weider Max. Krea-Genic + Weider Premium Bcaa üçlüsünü aldım. Artı Omega 3 ve Zinco 220 (Çinko 50mg) elimde mevcut.
Whey Protein olayına bu yıl girmiyorum ne kadar ısrar edilsede ben pek verim alamadığımı düşünüyorum. O nedenle beslenme planımı Protein + Carbo yoğunluklu olarak geçen yıla göre daha iyi seviyeye çekip Whey protein almaktan vazgeçtim.
Görüşlerinize ihtiyacım olan nokta supplementlerin kombinasyonu.
+ Bcaa antrenman öncesi (yaklaşık 10dk. önce) + ant. hemen sonrası.
+ Max. Krea-Genic (Pre-workout) antrenman öncesi (yaklaşık 30dk önce)
+ Mega Forte'ler 1/3'lük kısmı Antrenmandan önce (Bcaa ile birlikte olur mu bilemiyorum ?) + 2/3'lük kısmı antrenman hemen sonrası (yine bcaa ile birlikte) sabaha karşı saat 04:00 gibi uyanıp son 3/3 'lük kısmı.
+ Zinco 1 tablet gece yatmadan önce. Saat 22:30 - 23:00 gibi. 9 saat uyuyorum.
Yapmayı düşündüğüm zamanlama bu şekilde. Yanlış olan bir nokta var mı? Veya deneyimlerinize göre daha iyi bir verim için başka bir kullanım şekli?
Beslenme detayını yazmayım 5 öğün karbo + protein ağırlıklı besleniyorum.