bana ıcındekı kasık ile 1 tane at dediler ama kaşık cok büyük sizce 1 kasık fazla degıl mı ? yemekler arası ve spor öncesi spor sonrası kullanıom günde en az 4kere içiyom buda 4 kasık demek 1 aya kalmadan bitiremböyle giderse sizce fazlamı abartmıslar kullanım şeklini?
Amino niye kullanıyoruz, odamı kilo aldırıyor. Ben kullanıyorum ama kilo aldırsın diye değil, damar yollarını açıyormuş daha fazla protein kanda dolaştığı için erken kaslar gelişiyormuş, doğrumudur?eger istersen yanında amıno kullandabılırsın
merhabalar arkadaşlar, bir kaç gainer arasında kararsız kaldıktan sonra tercihimi weider dan yana kullandım ve mega mass 2000 aldım bugün itibariyle.1 aylık kullanım sonucu duruma göre devam ya da tamam diyeceğim ve burdan da paylaşırım sonuçları.yalnız kullanımına ilişkin bir şey sormak istiyorum, kullanımında süt ile kullanın denmiş, spor öncesi süt içmek kas yorgunluğuna sebep olmaz mı, bunu su ile içebilir miyiz.
muzlu aldım hocam, fena değil gibiben şimdiye kadar hep su ile karıştırdım ama çikolata aromalı almaya dikkat ettim hep nesquik misali çokta leziz oluyordu dene istersen