Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
yorumlarda bcaa ile kullanılması önerılmemektedir yazılmıs ama bu dogrumu? gaspari bca6000 ıcıyıorum ben süreklı olarak. etkisini azaltıyomuyum böyle

yorumlarda bcaa ile kullanılması önerılmemektedir yazılmıs ama bu dogrumu? gaspari bca6000 ıcıyıorum ben süreklı olarak. etkisini azaltıyomuyum böyle

Bu urun kullanirken BCAA kullanmaya gerek olmaz cunku icerigi amino asit olarak cok ama cok yeterli. Ayrica BCAA alinsa bosuna para verilmis olur yoksa etkisini vs azalatacagi yok.

Yukarıdaki msjlarda bi arkadaş dergide bcaalar arginine ve orıntıhenın beyine ulasmasını engeller diye bi yazı görmus o yuzden sordum.Cunku bende aynı yazıyı weiderin facebook sayfasında da gördüm.

weider'ın kataloğunda da Megaforte ile birlikte kullanılması önerillen ürünlerin başında weider premium BCAA POWDER var. ayrıca kendi içeriğinde de bcaa mevcut. çok çelişkili bir durum açıkçası bende muallakta kaldım megaforte yi antreman öncesi bcaa yı antremandan sonra alıyorum.

weider'ın kataloğunda da Megaforte ile birlikte kullanılması önerillen ürünlerin başında weider premium BCAA POWDER var. ayrıca kendi içeriğinde de bcaa mevcut. çok çelişkili bir durum açıkçası bende muallakta kaldım megaforte yi antreman öncesi bcaa yı antremandan sonra alıyorum.

Bence iki urunun beraber kullanimi asiri, pazarlama taktikleri bunlar.

bir kaç ürünü kombine etmek demek, çok ciddi bir şekilde bu işle uğraşmak demek yani profesyonel olmak istiyorsanız VG konusundan olabilir. Zaten bu tip ürünlerin profesyonellerin kullanımına uygun olduğu belirtiliyor.

Zaten mega forte tek başına oldukça ciddi bir üründür. Bilinçli olarak kullanmalısınız yoksa heba edersiniz. Daha açık söylemek gerekirse 1 tüp mega forte demek ;

1. 3/1 kısmını antreman öncesinde alırsanız pump etkisi yaratır.
2. 3/1 kısmını antreman sonrası alırsanız recovery sürecini tetikler ve inşa sürecini başlatırsınız.
3. 3/1 kısmını gece yatarken alırsanız GH (Büyüme Hormonu) salınımını tetiklersiniz.

Lütfen besin takviyesi kullanmadan önce hedeflerinizi belirleyin, amacınıza uygun besin takviyelerini kullanın yada hiç bulaşmayın.

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın teamst
Birşeyi yazmayı unutmuşsunuz:)
Ürünün sitesinde bile sadece şampiyonlar için kullanımı tavsiye ediliyor.yeni başlayanlar ve orta dereceli sporcular için tavsiye edilmiyor.
Yani belirli bir mesafe alınmış olması gerekiyor bu ürünün kullanımı için.
Başarılar.

Ben bu şampiyonlar için kullanım açıklamasını doğru bulmuyorum, firma gülünç duruma düşüyor. Şöyle ki; Sadece mega forte değil premium bcaa talimatında da şampiyonlar için kullanım söz konusu. Premium bcaa'nın içeriğinde diğer bcaa'ların içeriğine göre fazladan 1,5gr glutamin eklenmiş. Zaten Glutamin ve Bcaa VG'ye başlayan sporcular için şart. Elbette 3 aylık sporculardan bahsetmiyorum ki onlar da dilerse kullanabilirler. Bu şampiyon kullanımı nedir anlamış değilim ileri seviye vg'ci zaten bu dozların kat ve kat üstünü alıyor öyle bir ölçekle yetineni tanımadım henüz. Katılan olur olmaz ben bunu satış stratejisi olarak yorumluyorum. Kreatin olsun mega forte olsun.

Mega forteye gelirsek hakkında kendi salonumda duyduğum bir tane kötü yorum yok herkes çok iyi etki almış. Benimde bundan sonra alacağım supplement listemde BPI Amino Blox'tan sonra ikinci sırada.

unchaine de aynen katılıyorum bu ibare tamamen satış stratejisi başka bişey değil. millet weider ürünlerini sihirli iksir zannediyor ve piyasanın 2 katı fiyatına bu ürünleri satın alıyorlar firma bu konuda Türkiyede çok iyi bir reklam yaptı. Avrupada weider ürünleri sıradan Amerikan ürünlerinden çok farklı bir fiyata satılmıyor ama bizim milletimiz sağolsun ooo weider süper kas yapıyor psikolojisiyle saldırıyor. ben 15 yıldır vg. sporunu amatörce yapmaktayım ve bu piyasada var olan hemen hemen tüm markaları denedim .weider ürünlerinide kullandım .protein tozundan tutta mega forte ürününe kadar hepsini kullandım. diğer kaliteli marka ürünlerden bir farkı yok arkadaşlar sonuçta bunlar beslenme desteği bunlardan çok fazla bişey beklemeyin. herkesin bir genetik yapısı var belli bir seviyeye kadar gelişir ve bu gelişim artık durur ondan sonra çok daha fazla bir gelişim isteniyorsa sporcular steroidlere saldırırlar bunlar sağlıksız ürünler tabiki ama herkesin bu sporda beklentileri aynı değil. onun için beslenme destekleriyle başarılı sonuçlar elde edilebilir ama çok büyük beklentileri karşılamaz. mega forte çok iyi enerji ve güç veriyormuş hiç alakası bile yok kreatin kullanan arkadaşlar kreatinin güç ve enerji olarak bir çok sporcu desteğine fark attığını bilir. hiç işe yaramıyormu evet yarıyor antreman esnasında damarlarda genişleme yapıyor bunu antreman yaparken hissediyorsun ve bu sayede kaslar daha iyi besleniyor ama bu fiyatın yarısına damarları genişleterek beslememizi sağlayacak bir sürü ürün var. özetle weider kaliteli bir marka olsada bu kadar para vermeye değecek ürünler satmıyor sadece güzel bir reklamla Türkiye pazarına girmiş durumda ama parası çok olan buyursun alsın kendi tercihleri saygı duyarım...

gayet başarılı bir ürün kullandığımda memnun kaldığım ender ürünlerden ;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:15 ----------

Bu ürünü On whey protein ve on creatine ile kullanmayı düşünüyorum, kas kütlesi açısından faydalı olur mu ?

suplement kombinasyonu yapıcaksın sanırım. bence faydası olur gece yatmadanda mutlaka caseın ıc sabah ac karnınada multı vitamin hapı ekle tamamdır ;)

Bende almak istiyorum fakat KKTC de mevcut değil,Türkiyeden getirtmeye çalışıyorum.Kullanmadım ama bir çok kişiden olumlu görüşler aldım muhakkak kullanmak istediğim supplementlerin başında geliyor.

Bende almak istiyorum fakat KKTC de mevcut değil,Türkiyeden getirtmeye çalışıyorum.Kullanmadım ama bir çok kişiden olumlu görüşler aldım muhakkak kullanmak istediğim supplementlerin başında geliyor.
Zaten firmadan alamazsın, ******'ten almak istesen siparişini kabul etmezler çünkü yurtdışına satışları yok, birinden de isteyeceksen gümrük koşullarını öncelikle incelemeni tavsiye ederim, gümrüğe takılabilir.

Arkadaşlar 6. ayıma girdim vucut geliştirmede, sizce Mega Forte için erken mi ne dersiniz ?

Ben bu ürünü aldım ve üzerinde, antremandan önce veya sonra 1/3 tüp alın diyor. Yani antreman günlerinde toplamda 1 tüpü bitirin demiyor. Acaba kutudaki yazıda bir ifade bozukluğu mu var, yoksa dozaj oranları mı değişti.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:13 ----------

Ben bu ürünü aldım ve üzerinde, antremandan önce veya sonra 1/3 tüp alın diyor. Yani antreman günlerinde toplamda 1 tüpü bitirin demiyor. Acaba kutudaki yazıda bir ifade bozukluğu mu var, yoksa dozaj oranları mı değişti.

Yukarıdaki soruyu sormuştum ama bir önceki sayfada Teamst konuya değinmiş zaten. Kendisine kesinlikle katılıyorum. Ürün'ün üzerinde günlük 1/3 kullanın diyor. Yani 1 porsiyon bir tüp değil 1/3 tüp. Acaba Türkçe'de tercüme hatası mı var dedim ama İngilizce'sinde de aynısı yazıyor.

Arkadaşlar sizin için kutusunu taradım, bence en doğru kullanım için burda yazanlara uyulmalı. Özet olarak en önemli notlar: 1-Kesinlikle Dozu Aşma, 2-Özellikle antrenmandan önce veya yatmadan önce kullanılmalı 3-Bir porsiyon ampulün 3te1idir. Şahsi fikrimce bu ürün öyle bir tüp felan içilmez. Tüpün toplamı 13.900mg!! Neredeyse 14gr kana madde atarsınız, bu doğru değil bence. Kullanım tecrübeme gelince, bu 3cü kutum, kasları cayır cayır yakmak için ideal. Bu arada konu dışı ama aklıma gelmişken tavsiye etmek isterim, ben ebaydan aldığım 1000gr lık minik hassas terazi bu spor için ideal, protein tozu olsun amino olsun hep ölçerek kullanıyorum. Bilirsiniz şu minik elektronik teraziler. Dara alma tulu var. Kapağı çıkarılmış bir tüpün darasını alınca tüpün içinde tam 30gr sıvı amino var, 3te1 i olan 10gr'ı tartarak kullanıyorum. Kendi kullanımım şöyle, sadece antreman günleri: Antremandan 45 dakika önce 1000ml sıvı l-carnitin alıyorum, ondan 15 dakika sonra yani antrenmandan 30dakika önce 5gr toz bcaa ile 5gr creatin i bir bardak suda karıştırıp içiyorum, antrenmandan 15 dakika önce de hazırladığım 1/3 tüp mega forteyi alıyorum. Antremandan 15 dakka sonra evde oluyorum, (duş almadan) ve 30gr protein tozu 300ml yarım yağlı sütle alıyorum(%1,5yağ). Bu kullanımı tavsiye ederim. Eksik hissettiğim durumlar şöyle, mevcut kullanımımın dışında, yatarken ve sabah uyandığımda bişeylerin ihtiyacını hissediyorum ancak buraları henüz dolduramadım, mantığıma yatan bişeyler ile bu boşlukları da doldurmayı düşünüyorum, şimdilik sabah uyanır uyanmaz sarısı ile birlikte 1 yumurta yiyorum sadece, öğlenleri de iş yerinde tavuk göğsü yemeğe gayret ediyorum. İyi antremanlar.

NOT:Bu arada ben ürünn 3 kutusundada farklı aromalısını aldım, vişne, cola, bu son kutuda apple-cherry aromalı. Tadı çok kötü olduğu için apple cherry tavsiye ediyorum. En güzel ve rahat içilen bu oldu benim için.

Arkadaşlar merhaba, daha önceden de spor yaptım ancak şu 5 aydır adam gibi beslenme ile yağlanmadan 7 kg aldım ve muscle tech nitro-tech kullandım 2.kutumdayım o da bitmek üzere bu ürünü kullanmayı düşünüyorum ancak şamp.lar için yazıyor bunu kullanmalı mıyım veya biraz daha bana uygun şekilde önerebileceğiniz var mı? Boy 1.70 Kg 59

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:13 ----------

Yukarıdaki soruyu sormuştum ama bir önceki sayfada Teamst konuya değinmiş zaten. Kendisine kesinlikle katılıyorum. Ürün'ün üzerinde günlük 1/3 kullanın diyor. Yani 1 porsiyon bir tüp değil 1/3 tüp. Acaba Türkçe'de tercüme hatası mı var dedim ama İngilizce'sinde de aynısı yazıyor.

Dayanamadım ve bunu Weider Almanya'ya sordum. Sorduğum soru ve gelen cevap aşağıdadır. Gelen cevapta özetle, "kutu üzerinde önerilen kullanım (yani günlük olarak tüpün 1/3'ünün kullanımı), üretici tavsiyesidir. Kullanan kişi optimum miktarı kendisi, ihtiyaçlarına göre belirler. Bu yüzden günlük olarak, bir servisten fazla (yani 1/3 tüpten fazla) kullanım olabilir.

SORU

Dear Madam or Sir,

I am a Weider customer from Istanbul, Turkey.

I have a warning regarding your distributor/seller in Turkey.

The issue is related to recommended usage of "Weider Amino Mega Forte" by your distributor.

Given the instructions on the product box and your website, the product should be used as 1/3 of ampoule for the training days (i.e. 1/3 ampoule is enough for each training day); however, the distributor in Turkey recommends to use as 1 ampoule for the training days. Please see the link of the distributor below (I guess there is someone there who speaks Turkish)

http://www.***************/amino-as...-mega-forte-elma-kiraz-20-ampul-13900-mg.html

Due to such wrong recommendation of the distributor; the local sellers purchasing products from the distrubutor, also fall into this fault. Please see some examples from websites of local sellers. (Sorry, both are Turkish)

http://www.***********.com.tr/WEIDER-Amino-Liquid-Mega-Forte-(20-ampul)?filter_name=mega forte

Weider Amino Liquid Mega Forte 20 Ampul - Amino Asit | Supplementler.com

In this respect, first, such wrong recommendation is not good for the health of your customers. Second, due to such wrong recommendation, people in the Turkish fitness forums say that "this is a magnificent product, but it is very expensive, since the box finishes in a month". However, if they had been aware of the true usage of this product, they would have seen that 1 box is enough for approximately 3 and a half months). I am sure that you are losing many customers due to this wrong information.

Therefore, I advise you to warn your distributor inTurkey not only for the health issues, but also for your revenue from Turkey.

Sincerely Yours,

Gelen Cevap

Thank you for your mail.

Please be informed that theinformation on the labelor packaging are "just" a manufacturer's recommendation.
The optimal dosageshould be defined individually and always be adapted to the needs of the athlete. Therefore in performance level it is not unusual that more than one serving is consumed.

Many greetings from Germany.

Sincere and healthy regards,

Gerçekten etkisini hissettiğim nadir ürünlerden. İçeriğindeki arginine ve ornithine başka hiçbir aminoasit yada proteinde yok. Tabi Tr deki uçuk fiyat nedeniyle artık tercih etmem.Porsion başı 10TL :) Amino alcaksam onun yerine twinlab tercih ediyorum,ucuz bulunursa . Gerekirse Arginine yada AOL ü de ayrı alırız artık.

Back
Yukarı