Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
aslında doz konusu üzerinde yazılandan dolayı şehir efsanesi olan suplementtir:D. ben en güzel etkiyi sabah uyanınca 25ml lik flakonun üçte birini, spordan önce üçte birini, idman sonunda kalanı yani üçte birini iç,flakon bitecektir. gece saati kur kalk yeni açtığın flakondan da üçte birlik kısmı iç. yani günde 1+1\3 flakon tüketirsin. ama bunun yanında çok iyi bir protein tozu da kullan antrenmandan önce ve sonra. ama dikkat et nitro tech gibi kalorisi nisbeten az bir suplement seç. biraz pahalı bir olay bu ama sonuçta profosyönel bir amacın var. bu dozu bulana kadar bayağı bir mega forte dozu tükettim. inan bana 2. kutunun ortalarına doğru idmandan sonra pumping durumunda yani sıcak durumda korkunç bir hacim yakalıyorsun ve damarlanma maximuma çıkıyor. başarılar

Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Dün bu ürünü sipariş verdim, fakat ürün ile ilgili hiçbir bilgim yok.
Bu ürünü nasıl kullanmalıyım? (Ne zaman ne kadar tüketmeliyim)

Not: Haftada 6-7 gün spor yapıyorum. Her gün 10 dk kardiyo egzersizi ile başlıyorum ve daha sonra 90-120 dk arası kas geliştirmeye yönelik hareketleri çalışıyorum.

Kilom: 80
Boyum: 1.81

Günlük Beslenme Programım;
Sabah Kahvaltı:
6 Yumurta Beyazı+Yulaf Ezmesi ile omlet + Az yağsız peynir + 1 Bardak Yağsız Süt (kahvaltı sonrası yeşil çay)
Öğleye Doğru:
1 Avuç kuru yemiş
Öğlen-Akşam Arası:
160 gr Yağsız Ton Balığı + acıktığım zamanlarda yoğurt tüketiyorum
Spor Sonrası:
1 Adet Muz
Akşam: Et ürünleri 300-500gr arası (Tavuk,Kuzu,Kırmızı Et) + Şalgam Suyu (ardından bir şişe maden suyu)

Vücudumun Şekli: Hafif bir göbek var, omuzlar ve kollar yeni başlayanlara göre biraz daha fazla, çok fazla kilolu değilim ama yağ yakarak kas yapmak istiyorum kısacası,

Ürünü ne ara kullanmam gerektiğim ve diyetim ile ilgili değiştirmem gereken bir yer varsa yorumlarınızı bekliyorum...

ÇOK TEŞEKKÜRLER...

Öncelikle 90 ile 120 dk kas geliştirmeye yönelik bir çalışma yapılmaz. Kas geliştirmek için 45-1 saat arası bir çalışma söz konusudur. Süre ne kadar artarsa o kadar fazla kas gelişimi elde etmezsiniz. Negatif bir etki olur.

Ürün antrenman öncesi yarısı 15 dk önce ve gece yatmadan önce diğer yarısı içilerek kullanılır. Ürünün çabuk bitmesi gibi bir derdiniz varsa sadece antrenman öncesi yarım tüp kullanabilirsiniz.

Genel yorum olarakta bu ürün hakkında şunu söyleyeceğim. Şuana dek hiç bir zaman pişman etmeyen tek ürün diyebilirim. Parasının hakkını sonuna kadar hak ediyor. Protein ihtiyacımı karşılayamadığım zaman protein tozu + weider mega forte + creatine bunlar yetiyor. Glutamine e bile ihtiyaç duymuyorum. Protein tozu kullandığım zamanda ise glutamine de ekliyorum

arkadaslar ve abilerim :)) öncelikle merhaba... 17 yasındayım ve 1.5 yıldır bu sporu yapıyorum.. bunu mp combat whey,on creatine ve ultimate bcaa yla kombine etmeyi düsünüyorum.. yorumlarınızı beklıyorum,tesekkurler..

10 uzerinden 9 verebilecegim tek urundur.2 hafta icerisinde diyet dinlenme ve calisma disiplinine uyarak 2,5 kg kas elde ettim 1 ay sonunda nolacak tahmin dahi edemiyorum.

1 puani sadece fiyattan kiriyorum

arkadaslar ve abilerim :)) öncelikle merhaba... 17 yasındayım ve 1.5 yıldır bu sporu yapıyorum.. bunu mp combat whey,on creatine ve ultimate bcaa yla kombine etmeyi düsünüyorum.. yorumlarınızı beklıyorum,tesekkurler..

İçinde yüksek oranda bcaa zaten var. Ekstra ultimate bcaa almana gerek yok

Evet bugün mega forte'm elime ulaştı şimdi ben bunu Nitro-Tech(Whey Protein) ve Hydroxycut(Yağ yakıcı) ile kullanacağım acaba hangi saatlerde hangilerini almalıyım veya şöyle diyim mega forteyi hangi saatlerde alsam en fazla etkiyi alırım?

Merhaba

Üstadlara benim bir sorum olacak. Ben 1999'dan beri bu sporu yapıyorum fakat düzenli değil maalesef. 7 ay yapıp 5 ay yapmıyan bir durumum oldu. Son 7 aydır düzenli yapıyorum ve bu sefer bırakmayı düşünmüyorum. Şu an vücudumda yağ oranı %3,5 ve kilom 65.

Benim sorum şu olacaktı. Ben daha önce CFM Overload + M-Stak kullandım 5 ay önce ve çok sağlam değişiklikler oldu. Şu an elimde Mega Forte + CFM Overload var. Güç artışım M-Stak kullandığım zamanla kıyasladığımda yanından bile geçmiyor.

Formül olarak,
M-Stak + Mega Forte + CFM Overload kullanmam ağır gelirmi sizce. yada M-Stak yerine Stak.

Eğer ağır olursa,
Mega Forte + CFM Overload yanında ne yapmalıyım.

Birde elimde animal Rage var ama kullanmıyorum, formüle eklersem öldürür heralde.

Son olarak ürünün tadı çok özür dilerim bildiğiniz B@K gibi duh. ikinci yudumda kusmamak için çok çaba sarfettim. Bu konudada çözümünüz varsa çok sevinirim valla.

Son düzenleme:
Spordan geldim... 29 sayfayı sabırla okudum ve anlatılanlar gibi çok büyük bir etkisini görmedim veya şöyle demek daha doğru olur kanımca, herhangi bir PUMP etkisi göremedim...( Bu arada pre-workout'larda bende herhangi bir etki yaratmıyordu - ciddi bir sinirlilik halinden başka - ) Kutu bitene kadar kullanmaya devam edeceğim... Her kullanışımda etkilerini tekrar buraya yazacağım...

Boy : 1.74 - Kilo : 67.2

Herkese İyi Çalışmalar...

Bugün kullanmaya başladım ve yarısını ant.öncesi kullandım ve acayip bir pump etkisi yaşadım ama bu mega forteden kaynaklanıyor diyemem çünkü yanında hydroxycut gibi supplementlerde aldım şimdi uyumadan da yarı flankton alacağım ilerleyenn günlerde ne olacak bakalım :)

beni bir sorum olacak hem protein hem aminoasit hemde bcaa kullanmanın sakıncası varmıdır ? mantıklı dusununce spordan once ve sonra 3 olcege yakın protein tozu alıyorum 10 tane amino yutuyorum 8 tane bcaa sanki çok gibi

Bu aminonun içinde bcaa zaten mevcut,ek olarak ayrı bcaa takviyesi almak gereksiz bana kalırsa.Ben whey proteinle beraber kullanıyorum bu ürünü ayrı saatlerde alıyorum bana göre sakıncası yok.

Arkadaslar selam.

Londrada yasiyorum burda 20 lik paket £32 ye satiliyor. Bugun itibari ile 2 paket elime gecti. Bunun yaninda Scivation Xtend 90 Servings (grape escape) aldim. (shaker a koyarken ucusan tozlardan biraz tadina baktim cok iyi sabirsizlaniyorum denemek icin)

Benim spor gunleri dusundugum supplement kombinasyonu su sekilde olacak.

sabah kahvalti ile= 3 tablet Controled Labs Orange Triad + 1 tablet Controled Lab CLA + 1 tablet fish oil

sabah ve oglen arasi = ON Gold Standard Whey Protein (1 olcek)

Oglen yemek oncesi= 1 tablet CLA + 1 tablet Fish oil + 3 tablet Controled Labs Orange Triad

Aksam spordan 1 saat once= 1 tablet 500mg Lcarnitine.

Spordan 15dk once= Weider Amino Blast Mega Forte (yarim sise)

Spor esnasinda = 1 olcek Scivation Xtend

Spordan sonra = ON Gold Standart Whey Protein (1 olcek)

Spor sonrasi yine yemekten once = 1 tablet CLA

Gece yatarken = ON Gold Standard Casein ve mega forte nin diger yarisi.

mega forte ve Scivation Xtend i ilk defa bugun kullanicam gelismeleri paylasirim.

Spor olmayan gunlerde mega forte ve scivation xtend kullanmiycam.

------------------------------------------------------------------------------------------

Spora 78 kg olarak verdigim 5 sene aradan sonra 105kg olarak 1 Nisanda tekrar basladim.

Haftada 4 gun her bolgeyi calistirmaya yonelik bir program uyguluyorum.

boy= 1.80
kilo= 89 (dun itibari ile)

Weider premium liquid kullanmış biri olarak bunu hayal bile edemiyorum.1/3 bölerek kullandığım halde inanılmaz antreman performansı ve kan dolaşımını hızlandırdı.bu ürün kan dolaşımını hızlandırdığı için gece yatmadan önce alınırsa uykusuzluk yaratabilir.Açıkcası biraz tedirgin oldum.Vücut ısısını da anormal derecede yükseltiyor.

Weider premium liquid kullanmış biri olarak bunu hayal bile edemiyorum.1/3 bölerek kullandığım halde inanılmaz antreman performansı ve kan dolaşımını hızlandırdı.bu ürün kan dolaşımını hızlandırdığı için gece yatmadan önce alınırsa uykusuzluk yaratabilir.Açıkcası biraz tedirgin oldum.Vücut ısısını da anormal derecede yükseltiyor.

Bir tek bu urunu mu kullaniyorsunuz?

Ben yatmadan önce alıyorum ve uykusuzluk durumu henüz yaşamadım,antreman öncesi de yarım tüp aldığımda performansı arttırdığını bende deneyimledim bana göre başarılı bir ürün.

ben 2 kutu bitirdim... Yalan yok, inanılmaz bir hacim kazanma mevcut... ister ikiye, ister üçe bölün işe yarıyor... Tabi Dezavantajları var...

- Pump etkisi görmedim. Focussing denen olayıda hiç deneyimlemedim. Yani o gün canınız idman istemiyorsa bu ürünün artı bi etkisi yok... (gibi geldi bana) Bu sebeple Pump ürünleriyle desteklemenizi tavsiye ederim...

- Tadı çok kötü, mideyi ekşitiyor. Eğer ağır bir idman girerseniz midenizde doluysa kusmadan rahatlayamıyosunuz. bu sebeple boş mideye antremandan 1 saat önce alıyorum...

Merhaba,
Ben bu ürünün premium olanını kullandım bu çok ağır olur diye düşünmüştüm fakat premium olanı bile bana çok ağır geldi.1/3 şeklinde kullandım, premium da cafein oranı çok yüksek o yüzden uykusuzluk yapıyor.Sabaha kadar neredeyse bir damla uyutmuyor.

Merhaba,
Ben bu ürünün premium olanını kullandım bu çok ağır olur diye düşünmüştüm fakat premium olanı bile bana çok ağır geldi.1/3 şeklinde kullandım, premium da cafein oranı çok yüksek o yüzden uykusuzluk yapıyor.Sabaha kadar neredeyse bir damla uyutmuyor.

Eğer premium amino liquid'den bahsediyorsanız, yatmadan önce alınması tavsiye edilen bir üründe kafein olmaz, olmaması lazım.

Ürünün içeriğinde de kafein yazmıyor zaten, başka bir ürünle mi karıştırdınız?

Back
Yukarı