yorumlarda bcaa ile kullanılması önerılmemektedir yazılmıs ama bu dogrumu? gaspari bca6000 ıcıyıorum ben süreklı olarak. etkisini azaltıyomuyum böyle
weider'ın kataloğunda da Megaforte ile birlikte kullanılması önerillen ürünlerin başında weider premium BCAA POWDER var. ayrıca kendi içeriğinde de bcaa mevcut. çok çelişkili bir durum açıkçası bende muallakta kaldım megaforte yi antreman öncesi bcaa yı antremandan sonra alıyorum.
Sayın teamst
Birşeyi yazmayı unutmuşsunuz
Ürünün sitesinde bile sadece şampiyonlar için kullanımı tavsiye ediliyor.yeni başlayanlar ve orta dereceli sporcular için tavsiye edilmiyor.
Yani belirli bir mesafe alınmış olması gerekiyor bu ürünün kullanımı için.
Başarılar.
Bu ürünü On whey protein ve on creatine ile kullanmayı düşünüyorum, kas kütlesi açısından faydalı olur mu ?
Zaten firmadan alamazsın, ******'ten almak istesen siparişini kabul etmezler çünkü yurtdışına satışları yok, birinden de isteyeceksen gümrük koşullarını öncelikle incelemeni tavsiye ederim, gümrüğe takılabilir.Bende almak istiyorum fakat KKTC de mevcut değil,Türkiyeden getirtmeye çalışıyorum.Kullanmadım ama bir çok kişiden olumlu görüşler aldım muhakkak kullanmak istediğim supplementlerin başında geliyor.
Ben bu ürünü aldım ve üzerinde, antremandan önce veya sonra 1/3 tüp alın diyor. Yani antreman günlerinde toplamda 1 tüpü bitirin demiyor. Acaba kutudaki yazıda bir ifade bozukluğu mu var, yoksa dozaj oranları mı değişti.
Arkadaşlar sizin için kutusunu taradım, bence en doğru kullanım için burda yazanlara uyulmalı. Özet olarak en önemli notlar: 1-Kesinlikle Dozu Aşma, 2-Özellikle antrenmandan önce veya yatmadan önce kullanılmalı 3-Bir porsiyon ampulün 3te1idir. Şahsi fikrimce bu ürün öyle bir tüp felan içilmez. Tüpün toplamı 13.900mg!! Neredeyse 14gr kana madde atarsınız, bu doğru değil bence. Kullanım tecrübeme gelince, bu 3cü kutum, kasları cayır cayır yakmak için ideal. Bu arada konu dışı ama aklıma gelmişken tavsiye etmek isterim, ben ebaydan aldığım 1000gr lık minik hassas terazi bu spor için ideal, protein tozu olsun amino olsun hep ölçerek kullanıyorum. Bilirsiniz şu minik elektronik teraziler. Dara alma tulu var. Kapağı çıkarılmış bir tüpün darasını alınca tüpün içinde tam 30gr sıvı amino var, 3te1 i olan 10gr'ı tartarak kullanıyorum. Kendi kullanımım şöyle, sadece antreman günleri: Antremandan 45 dakika önce 1000ml sıvı l-carnitin alıyorum, ondan 15 dakika sonra yani antrenmandan 30dakika önce 5gr toz bcaa ile 5gr creatin i bir bardak suda karıştırıp içiyorum, antrenmandan 15 dakika önce de hazırladığım 1/3 tüp mega forteyi alıyorum. Antremandan 15 dakka sonra evde oluyorum, (duş almadan) ve 30gr protein tozu 300ml yarım yağlı sütle alıyorum(%1,5yağ). Bu kullanımı tavsiye ederim. Eksik hissettiğim durumlar şöyle, mevcut kullanımımın dışında, yatarken ve sabah uyandığımda bişeylerin ihtiyacını hissediyorum ancak buraları henüz dolduramadım, mantığıma yatan bişeyler ile bu boşlukları da doldurmayı düşünüyorum, şimdilik sabah uyanır uyanmaz sarısı ile birlikte 1 yumurta yiyorum sadece, öğlenleri de iş yerinde tavuk göğsü yemeğe gayret ediyorum. İyi antremanlar.
NOT:Bu arada ben ürünn 3 kutusundada farklı aromalısını aldım, vişne, cola, bu son kutuda apple-cherry aromalı. Tadı çok kötü olduğu için apple cherry tavsiye ediyorum. En güzel ve rahat içilen bu oldu benim için.
Ben bu ürünü aldım ve üzerinde, antremandan önce veya sonra 1/3 tüp alın diyor. Yani antreman günlerinde toplamda 1 tüpü bitirin demiyor. Acaba kutudaki yazıda bir ifade bozukluğu mu var, yoksa dozaj oranları mı değişti.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:13 ----------
Yukarıdaki soruyu sormuştum ama bir önceki sayfada Teamst konuya değinmiş zaten. Kendisine kesinlikle katılıyorum. Ürün'ün üzerinde günlük 1/3 kullanın diyor. Yani 1 porsiyon bir tüp değil 1/3 tüp. Acaba Türkçe'de tercüme hatası mı var dedim ama İngilizce'sinde de aynısı yazıyor.