Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
Bu ürünün tek kötü yanı. Ne zaman sipariş versem kargodan çıkınca kutusu dağınık çıkması. İnsan bir jelatinle kaplar üstünü

bu urunu mp assault la bırlıkte kullanmamda bı sakınca varmı? ıkısı bırlıkte toksık bır etkı yaratır mı? mp assault weider mega forte ve carnivor kullanmayı dusunuyorum. zamanlama ve bılgı konusunda yardımlarınızı beklıyorum..bench_O

arkadaşlar kasımın ilk haftası tr ye gelecek almancı bi arkadasıma 2 şer kutu sipariş verdim... TR de olmayan sıradışı ürünleri denemek için sabırsızlanıyorum...

aminoblastmegaforte.jpg

l-arginine_caps.jpg

muscle_recovery_180caps.jpg

Umarım verim alırsın. Mega forte'den alacağına eminim. L-arginine in Türkiye'de arginine-x plode versiyonu var. Aralarında fark olduğunu sanmıyorum ama muscle recovery Türkiye'de mevcut değil :)

Weider L-arginine caps ile arginine x_plode arasında çok fark var.

Arginine xplode aminoasit ve diğer içerik bakımından çok daha zengin ve daha çok megaforte'un toz hali olarak düşünülebilir.

Megaforte'un içeriği biraz daha zengin ama arginine xplode megaforte'a çok yakın bir ürün.

X-Plode ürününü içeriğindeki karbonhidrattan dolayı istemedim. Diğer bileşenleri ise zaten Animal Pak'ten karşılıyorum. yoksa 50 TL ye geliyodu bi kutusu...

Bunun yerine diğer ürürn olan arjinin+ornitin 4000 ürününü istedim. Onun içinde 15 gün beklememiz lazımmış. e arkadaş haftaya gelcek... Bende bunu arjinin alayım bari dedim.

bahsettiğim ürün ise şu

arginine_ornithine-4000.jpg

Yurt dışında bu ürünleri nerden alıyorlar?Marketlerde eczanelerde her yerde var mı supplementler?Ayrıca havaalanında ki eczanelerde var mıdır?

aynı bizim gibi sipariş yöntemi ile alıyorlar. tabi orda weider ürünlerinin arz talebi fazla olduğu için hangi şehire gidersen git muhatap olacağın Shop lar elbette var.

Ürünleri sportnahrung24.de adresinden alan kassel deki arkadasım. Kendi çantasıyla bana getirdi... fiyatlar verdiğim linkte var

Bu megaforte gerçekten bu kadar etkili mi yahu? nerdeyse olumsuz yorum yok- olumsuz yorumlarda %95 olarak fiyata yapılmış- 2 aylık supplement stackime mutlaka eklemeyi düşünüyorum 2 kutu olarakta..

Kullanım şekli nasıl olmalı şimdi bu ürünün? Her kafadan ayrı ses çıkmış; yarım tüp antreman öncesi yarım tüp sonrası şeklinde mi, 1/3 1/3 1/3 şeklinde antreman öncesi-sonrası yatmadan önce mi, yoksa 1/2 antrenan öncesi 1/2 yatmadan önce mi?

Birde benim tüpler şu şekilde :
WEIDER%20Amino%20Liquid%20Mega%20Forte%20(20%20ampul)-500x500.jpg

Barkod ve SKT ile almanya ile görüşüp referans aldım orjinal olduğunu söyledi ama üstte farklı tip görüncee sorayım dedim

Arkadaşlar sizin için kutusunu taradım, bence en doğru kullanım için burda yazanlara uyulmalı. Özet olarak en önemli notlar: 1-Kesinlikle Dozu Aşma, 2-Özellikle antrenmandan önce veya yatmadan önce kullanılmalı 3-Bir porsiyon ampulün 3te1idir. Şahsi fikrimce bu ürün öyle bir tüp felan içilmez. Tüpün toplamı 13.900mg!! Neredeyse 14gr kana madde atarsınız, bu doğru değil bence. Kullanım tecrübeme gelince, bu 3cü kutum, kasları cayır cayır yakmak için ideal. Bu arada konu dışı ama aklıma gelmişken tavsiye etmek isterim, ben ebaydan aldığım 1000gr lık minik hassas terazi bu spor için ideal, protein tozu olsun amino olsun hep ölçerek kullanıyorum. Bilirsiniz şu minik elektronik teraziler. Dara alma tulu var. Kapağı çıkarılmış bir tüpün darasını alınca tüpün içinde tam 30gr sıvı amino var, 3te1 i olan 10gr'ı tartarak kullanıyorum. Kendi kullanımım şöyle, sadece antreman günleri: Antremandan 45 dakika önce 1000ml sıvı l-carnitin alıyorum, ondan 15 dakika sonra yani antrenmandan 30dakika önce 5gr toz bcaa ile 5gr creatin i bir bardak suda karıştırıp içiyorum, antrenmandan 15 dakika önce de hazırladığım 1/3 tüp mega forteyi alıyorum. Antremandan 15 dakka sonra evde oluyorum, (duş almadan) ve 30gr protein tozu 300ml yarım yağlı sütle alıyorum(%1,5yağ). Bu kullanımı tavsiye ederim. Eksik hissettiğim durumlar şöyle, mevcut kullanımımın dışında, yatarken ve sabah uyandığımda bişeylerin ihtiyacını hissediyorum ancak buraları henüz dolduramadım, mantığıma yatan bişeyler ile bu boşlukları da doldurmayı düşünüyorum, şimdilik sabah uyanır uyanmaz sarısı ile birlikte 1 yumurta yiyorum sadece, öğlenleri de iş yerinde tavuk göğsü yemeğe gayret ediyorum. İyi antremanlar.

NOT:Bu arada ben ürünn 3 kutusundada farklı aromalısını aldım, vişne, cola, bu son kutuda apple-cherry aromalı. Tadı çok kötü olduğu için apple cherry tavsiye ediyorum. En güzel ve rahat içilen bu oldu benim için.

Eklentiler

• tarama0001.jpg
    tarama0001.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 554
Son düzenleme:
Sayın teamst
Birşeyi yazmayı unutmuşsunuz:)
Ürünün sitesinde bile sadece şampiyonlar için kullanımı tavsiye ediliyor.yeni başlayanlar ve orta dereceli sporcular için tavsiye edilmiyor.
Yani belirli bir mesafe alınmış olması gerekiyor bu ürünün kullanımı için.
Başarılar.

Sayın teamst
Birşeyi yazmayı unutmuşsunuz:)
Ürünün sitesinde bile sadece şampiyonlar için kullanımı tavsiye ediliyor.yeni başlayanlar ve orta dereceli sporcular için tavsiye edilmiyor.
Yani belirli bir mesafe alınmış olması gerekiyor bu ürünün kullanımı için.
Başarılar.

Kesinlikle doğru ama her birimiz şampiyonuz:) Şaka bir yana bu yüzden ben sadece antrenman günlerinde ve sadece 1/3 ampul kullanıyorum.

Ben amino asit kullanımını bile gerekli gören birisi değilim,yaşımın yarısı kadar spor geçmişim var.
Benim demek istediğim başlığı okursan : yok ilk içişte uçurdu,2 günde çok etkili oldu 5 tüpte aynada farkettirdi yorumlara ufak bir dokunuş.

Mantığın yanlış: 3 tüp satsalardı para kazanamazlardı.
Saygılar

Back
Yukarı