Weider Giant Mega Mass 4000 7 kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.472
big_419860873sd.jpg

big_41986087dpx.jpg

Kocaelide bi spor salonu satıyo 320 Tl yurtdısından ithal diyo skt 12/2012
sadece kutu ile emin olunmaz ama sizce orjinalmidir

Haklısın ama yanlışım varsa düzelt porsiyonunda 50 gr protein var 4000 kalori .
Ben iştahıma çok düşkünümdür bide kaliteli beslenirim abur cubur yemem besin değerleri yüksek şeyler yerim. Yediklerimle berbaer aldıgım protein miktarı fazlasıyla yeterli gibi. Bu kadar çok yememe rağmen metabolizmam hızlı oldugundan dolayı kilo alamıyorum ne göbek nede baska bişey 173 boy 61 kilo cook uzun zamandır boyleyim

"daha iyisi yok" cümlesinden ne anlıyorsunuz.evet bence mega mass 4000 söylediğin üründen daha iyi.

@byzkin,50 gr protein olduğu doğruda 4000 kalori ne yaptın sen.hangi insan bünyesi kaldırabilir bunu.hadi 4000 kalori olmasını geçtim bunun 50 gramı yani 200 kalorisi proteinse geri kalan 3800 kalori karb+yağ olsa 1 hafta sonunda yağdan vücudun sarkar :) 797 kalori ürün.bence kullanacaksanız mega mass 2000 kullanın 4000 size fazla gelecektir.

ürün geldi elime 320 tl aldım. Sahte olmasından korkuyodum ama imkanı yok. Kendi kutusunun haricinde tekrar kutulanmıs en küçük bandına kadar weiderin etiketi var her yerde yanlız ölçek çıkamdı tek kötü yanı. Alıcak olanlara 440 lira vermektense 320 almayı öneririm.

430 lira mega mass türkiyede almanya da 72 euro amerika da 50 dolar civarı bu nasıl bi durum bunun icin herkes stereoidlere yöneliyo.

Wider Giant Mega Mass 4000 3 kg almayı düşünüyorum başarılı mıdır acaba ?
60,19% başarlı demiş insanalr ama bilemedim..

Bu ürünü prolab n large 2 ile kıyaslarak çok fark varmı tercih edilebilirmi prolab nasıl bir marka ? 4-5 kglık bir kilo aldırıcı düşünüyorum max 200 tlye.

arkadaşlar size bir sorum olacak. önceki sayfaları okumama rağmen yine de yzmak istedim. bunım duruum şu
boyum 180 kılo 68 yaklaşık 2 aydır weider mega mas 4000 kullanıyırum her gun yatmadan once 4 yemek kaşığı 500ml sutle karıştırıp içiyıorum ama spor yapmıyorum vaktım yok çunku

ben ortalama her hafta salı çarşamba perşembe cuma gunu
futbol antrenmanına gidiyorum. öğretmen olduğum için de 3-4 kadar okulda oluyorum. 2 haftadır evde aırlık çalışmaya başladım çunku 2 aylık sıreçte weıderın bir faydasını goremedım şimdi ağırşlık çalışıyorum. her gun yapamaya çalışıyorum bir gun omuz arka kol diğer gun on kol göğs yapıyorum ama evde yaptığım için sadce takmalı dumbell var o yuzden bazı hareketleri yapamıorum doğal olarak sizce bu çalışma sistemi doğru mu ya da soızın onerılerınız neler yardımcı olursanız sevırım

merhabalar ben bu ürünü aldım kullanıyorum şu an yeni başladım günde 1 kere içiyorum.6 yemek kaşığı olarak tüketiyorum.günde 1 kere bunu içmek mi mantıklı yoksa bölerek mi kullanmak daha doğru olur.normalde kullanım şeklide günde 1 kere olarak yazıyor ama bu ne kadar sonuç verir sizce?

Back
Yukarı