Weider Giant Mega Mass 4000 7 kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.472
Bu urunu kullandim tadi hic guzel degil. Sindirimi zor, rahatsiz edici etkileri var.
Bu marka cok buyutuluyor Turkiye'de. Cok daha iyi urunler var.

bu ürünü kullanan birisi olarak yazayım belki ben çok zayıf olduğum içindi ama 1.5ay içerisinde 5-6 kilo almıştım tabi ögünlerime çok dikkat ediyordum sadece kahvalti iyi yapamıyordum gastrit sebebiyle .. arkadaşın dedigi gibi sindirimi benim için de ağırdı özellikle de sütle alınınca belki benim hastalığın etkisi de olabilir gaz yapıyordu ..

arkadaslar karbonhıdrat bu urunde hardlıne da oldugu gıbı soyadan mı karsılanıyor bılıyormusunuz ?

karbonhidrat ne zamandan beri soyadan karşılanabiliyor :)

protein kaynağı olarak %25 civarında whey proteini ve %10 gibi az miktarda süt proteini izolesi ve %5 gibi yumurta proteini içerir.

elimde Weider 2010-2011 Product Catalogue var.vermiş olduğum bilgiyi bu katalogtan bakarak yazdım.

şuan fiyatı 485 lira olarak görünüyor.
bu parayı verdiğim an katabolik seviyeye geçerim.
weider'ın çektiği fiyatlar önce bir yutkunmanıza neden olurken, sonradan sonuç almak için mecburen alıyorsunuz...

karbonhidrat ne zamandan beri soyadan karşılanabiliyor :)

protein kaynağı olarak %25 civarında whey proteini ve %10 gibi az miktarda süt proteini izolesi ve %5 gibi yumurta proteini içerir.

elimde Weider 2010-2011 Product Catalogue var.vermiş olduğum bilgiyi bu katalogtan bakarak yazdım.

ben hardlıne ın turkıye dıstrubıtorunun gıda muhendısıyle konustum telefonda numarayı verebılırım kadın bana hardlıne gaıner soya bazlı bır urun dedı bana ...

Merhabalar,
bu ürünü biraz araştırdım da hakkında hep iyi yorumlar yazılmış. Antremanlarımı okul sebebiyle akşama doğru 19:00'da yapıyorum. Bu ürünü temin ettiğimde ne şekilde kullanmalıyım? Antremandan önce kaç ölçek veya sonra kaç ölçek... Bu konuda beni aydınlatabilecek bir kişi varsa çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

Bugün ismarladim yarin elime gecer galiba, cileklisini 200 tl civarina aldim umarim faydasini görürüm :) kullandiktan sonra sonuclarini buraya yazcagim.

Aynı ürünün daha düşük kilolarda olanı yok mu 485 tl çok para öğrenci için :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:49 ----------

WEIDER Mega Mass 4000 (7kg)

WEIDER Mega Mass 2000 (3 kg)

Bu iki ürünün içeriği aynı mı ?

ürün bilgisi; 100gr içerisinde 68gr karbonhidrat, bunun 46gr mı şekerden gelen. ayrıca yine 100gr. içerisinde lif 2,9 gr. görünüyor. farklı markalarda bu oran şekerden gelen 6 - 24 gr arasında, lif de 4-7gr arasında değişiyor. bu veriler kafamı karıştırdı. weider neredeyse herkesin tavsiye ettiği bir marka, ürün kalitesinden bütün forumlarda bahsediliyor. ama almaktan kaçındığımız şeker çok fazla, almamız gereken lif oranı düşük. amaç şekerle kilo almaksa bu ürünü almaya ne gerek var.

Yazın sıcakları benide gainer kullanmaya zorladı.
7kg ına 430 lira para saydım değer diye umuyorum,belki bi nebze yaşadığım kilo kaybını engeller.

Ürünün içimi çok güzel, mide problemi yaşatmıyor....

Farklı ürünlerle kombine etmeme rağmen isal vs gibi sorunlar yaşamadığımı belirtirim..

ilgilenen varsa; piyasa fiyatının 75-100 tl altına verebilirim ( elimde bir adet var )

Özelden yazın lütfen

arkadaşlar siz diyosunuz bu weider megamass 4000 i çeşitli aromalarda war ben ******iye Genel ve Tek Yetkili Distribütöründen almayı düşünüyorum siteden sadece çikolata seçeneği war ambalajı siyah bunda bi acayiplik warmı istanbul fener yolundaki mğzdn ??

gainer da wieder'ın üstüne tanımam.kullanıyorum memnunum yeterli seviyeye geldiğimi düşünüyorum açgözlülük yapıp aldığım fazla 1 kutu megamass ı piyasadan uygun fiyata sizlere verebilirim.ilgilenen pm atsın.ticari bir amaç gütmüyorum suplement satışında liderlik düşünmüyorum :) ihitiyacı olan bir arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum duyurulur...

ürün bilgisi; 100gr içerisinde 68gr karbonhidrat, bunun 46gr mı şekerden gelen. ayrıca yine 100gr. içerisinde lif 2,9 gr. görünüyor. farklı markalarda bu oran şekerden gelen 6 - 24 gr arasında, lif de 4-7gr arasında değişiyor. bu veriler kafamı karıştırdı. weider neredeyse herkesin tavsiye ettiği bir marka, ürün kalitesinden bütün forumlarda bahsediliyor. ama almaktan kaçındığımız şeker çok fazla, almamız gereken lif oranı düşük. amaç şekerle kilo almaksa bu ürünü almaya ne gerek var.

weider gainer yapıcak ve 68 gr karbonhidratın 46 sı şekerden gelecek??içeriğini bilmiyorum ama böyle birşey mümkün değil..4,6 dır o.

mega mass 4000 ıyı ama fıyat olarak cok ucuk yurt dısından turkıye fıyatı 400 kusurken ben 69 euroya almıstım yaklasık 175 tl falan edıodu ozmn sonuc olarak urun ıyı ama pahalı

bu ürün geçen yıl almanyadan getirttim. sadece 160 tl ye denk geldi..burda resmen 3 katı fiyata kazıklıyorlar.Almayın derim...Etkisine gelince evet 2 ayda 8kg aldım... ama yaglanma da cok fazla oldu... Ayrıca ürün enerji de veriyor.. Ancak şunu belirtiyim kilo alcam diye benim gibi bir anda 80kg dan 92kg çıkarsınız.. şimdi de yakmaya calışıyorum 2 aydır diyet yapıyorum..o yüzden dengeli gidin derim.

Back
Yukarı