Weider Giant Mega Mass 4000 7 kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.472
arkadaşlar bugun aldım mass 4000. kullanım tavsiyesi olan varmı . boyum 1.83. kilom 81 ... 4-5 kg almak istioyrum.sağlam idman yapıyorm.iyi besleniyroum. 1.5 porsiyon almam gerektiği yazıyor ancak cok fazla olmuyor mu ? 220 gram ürün demek 150 gram karbonhidrat demek. tek seferde cok fazla deil mi ? lütfen kullanımı en uygun nasıl olur yazabilrimisiniz ? haftada 4 gün idman yapıyorum.

slm arkadaşlar
bende bu çarşamba almanyadan halamla 1 adet 7 kg lik getirtçem inş.
ben 118 kg den 82 kg ye indim şuan kas kütlemi arttırmak istiyorum
sizce bana yararlı olurmu, ve nasıl kullanamlıyım
şimdiden teşekkürler

Selam arkadaşlar. Ben 7kg'ı 10 aydır kullanıyorum, yaklaşık 12-13 kilo aldım haftada 45dk dan 2-3 antrenman ancak yapabiliyorum, antrenmandan sonra yarım kilo süt içine 6 çorba kaşığı katıp içtim. Daha önce 10 sene boyunca yılda 3-4 ay spor yaptım ve buna benzer çok ürün kullandım 1 kg bile alamadım, bu ürünü inatla kilo alamayan herkese tavsiye ederim. Kolay gelsin

Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Ben hiç gainer kullanmadım açıkcası gerek görmedim çünkü beslenme konusunda sıkıntım yok ve kolay kilo alabiliyorum. Bundan önce bir sürü supplement kullandım. Fakat benim kafama takılan bir konu var. Weiderın bu ürününde %0 yağ oranı ibresi var ve 1500 kcal ek güç diyor. Boksa başladığım için beslenmem ne kadar iyi olsa da kendimi çok yorgun hissediyorum. Ve ürün tanıtımında kas kütlesi gelişimi diyor. Yani açıkcası merak ettiğim şu bu ürünü kullandım ve 4 kg aldım diyelim bu 4 kg kas kütlesi mi oluyor yoksa yağ mı ? Bunu açıklarsanız sevinirim teşekkürler

Beyler
Dün Mega Mass 4000 aldım
kakaolu
idmandan 1 saat once ve idmandan hemen sonra içtim
bugun idman yok ?
nasıl içmeliyim ? ?
kac kere
yardımcı olursanız sevinirim . . . .

Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Ben hiç gainer kullanmadım açıkcası gerek görmedim çünkü beslenme konusunda sıkıntım yok ve kolay kilo alabiliyorum. Bundan önce bir sürü supplement kullandım. Fakat benim kafama takılan bir konu var. Weiderın bu ürününde %0 yağ oranı ibresi var ve 1500 kcal ek güç diyor. Boksa başladığım için beslenmem ne kadar iyi olsa da kendimi çok yorgun hissediyorum. Ve ürün tanıtımında kas kütlesi gelişimi diyor. Yani açıkcası merak ettiğim şu bu ürünü kullandım ve 4 kg aldım diyelim bu 4 kg kas kütlesi mi oluyor yoksa yağ mı ? Bunu açıklarsanız sevinirim teşekkürler

En ufak gramına kadar kas kütlesi alırsın bence formülü çok kuvvetli.Tabi genetik yatkınlığın varsa çok daha yararlı oluyor bu tip ürünler ama çoğu insanın metabolizması reddetmiyor bu tip ürünleri:)

arkadaşlar ambalajdaki kullanım şekline göre bir kutu 46 günde bitiyor.1 porsiyon 150 gr yağlanmadan kaçmak ve bu süre zarfını uzatmak için günde 75 gr kullansam sizce uzun vadede daha iyi bir etki alırmıyım bir çok weght gainer kullandm ama mega mass 4000 ilk kez kullanıyorum.

ürünü Türkiye'de en ucuza nereden alabiliriz.Bir de ebay.co.uk de 60 pound yani 150 lira , kargoyla ürünü yollatsak gümrüğe takılılır mı arkadaslar?

Günlük kullanın deniliyor ama 1 insanın normal günlük kalori ihtiyacı ortalama 2000-3000 kaloridir. Bu ürün yarım kilo sütün içine 6 çorba kaşığı katılarak hazırlanınca 4000 kalori oluyor. Günlük kullanım için fazla olacağını düşünüyorum. Kalori kas demek değil fazla alır ve harcayamazsanız yağ yapar. Zaten 1 aylık kullanımda her gün tartılıyorsanız sonucu görürsünüz. Ben sadece spordan 1 saat önce kullandım ona rağmen göbeğim çıktı çünkü aldığım kaloriyi harcayamamışım. Siz de kendinize göre ayarlayın. Ben ****** den aldım internet üzerinden siparişle. Ucuza nereden alınır bilmiyorum.

Son düzenleme:
daha önce ultimate xtreme gainar kullandım sonucları iyi idi kilo artısı kas yapılanması olumlu idi ve su an mass 4000 kullanmayı düsünüyorum ama icerigindeki seker miktarının fazla olusu beni protein kullanmaya tesvik ediyor ama sade protein kullanımında gainer deki gibi karısım yok ve ekstradan alınması gerekenler ortaya cıkıyoru sizden ricam şeker konusunda aydınmlatıcı bi cevap ve hangisi ultimate xtreme mi yoksa weider mass mı

ürünü Türkiye'de en ucuza nereden alabiliriz.Bir de ebay.co.uk de 60 pound yani 150 lira , kargoyla ürünü yollatsak gümrüğe takılılır mı arkadaslar?

Takılır Deneme bile bu aralar işler çok karışık seçim geliyor herseyi sıkmaya basladılar zaten..Eger söylersen takılmassa cocugun olmus gibi sevinirsin ama takılırsa gümrüktekilerin akrabalarının kulakları baya çınlarhyper_

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:44 ----------

daha önce ultimate xtreme gainar kullandım sonucları iyi idi kilo artısı kas yapılanması olumlu idi ve su an mass 4000 kullanmayı düsünüyorum ama icerigindeki seker miktarının fazla olusu beni protein kullanmaya tesvik ediyor ama sade protein kullanımında gainer deki gibi karısım yok ve ekstradan alınması gerekenler ortaya cıkıyoru sizden ricam şeker konusunda aydınmlatıcı bi cevap ve hangisi ultimate xtreme mi yoksa weider mass mı

Şekermi? İçeriği yanlış okudunuz heralde ama şekerden kastınız karbonhidratsa ürünün oranları müthiş bence tek rakibi true mass

ürün şu an supplementler.com da 439 tl. az önce bodybuilding.com'a baktım yanlış anlamadıysam Türkiye'den sipariş almıyorlar artık. Türkiye'de bu ürünü alabileceğimiz başka yerler var mı(daha ucuza)?

bu ürün bodybuilding.com'da olamaz.türkiyede 3 aşağı 5 yukarı aynıdır.daha ucuza bulman zor.

weight gainer

arkadşalr kilo almak istiyorum bende en iyi bumu weight gainer kullanan varsa daha iyisi varsa bi yardımcı olursanız sevinirim

Back
Yukarı