Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535
Biz BodyBuilding ile uğraşanların, bu spora emek verenlerin buluştuğu ve deneyimlerini paylaştığı bu güzel Site Yöneticilerine öncelikle çok teşekkür etmek istiyorum.

Amatöründen Profesyoneline kadar herkes nacizane görüşünü sunuyor. Ben de şunu belirtmek istiyorum, kullanılan AminoAsitleri bazı arkadaşlar rasgele kullanmaktalar. Bu tarz kullanımlar uzun vadede sizi pişman edecek sonuçlar verebilirler. Bu spor sabır sporudur. Hiçbir Supplement size 1 ayda Fit bir manken vücudu veya Yapılı bir Spartacus savaşçısı vücudu görünümü vermez. Aldığınız bütün Supplementlerin arkasına bakın, Besin Takviyesi yazar. Önce Yumurta, Tavuk, Et, Balık, Bulgur veya Pirinç Pilavı, Sebzeler ve Kurufasulye-Nohut gibi baklagiller, Bitter Çikolata, Yeşil Çay gibi besinlere yönelmelisiniz. Sonra takviye yapacaksınız kendinize. AminoAsitlerde (MG) belirtilir. Daha 2-3 aydır bu sporu yapan bir arkadaşım yazmış. Demiş ki; Ben Weider'in 3050'sini kullanıyorum, Antrenmandan önce 7, sonra 8 diye. Emeğine ve Parasına yazık diyorum. Weider 3050 - 320 Tablet - 280 TL güncel fiyatı 15 Nisan itibariyle. Ayrıca bir tablet 4000 MG. Yani normalde bu Sporu gerçekten hakkıyla yapan, işi bilen arkadaşların yorumlarında farklı markalara ait 2000 MG'lık tabletleri 4+4 kullandıklarını okudum. Lütfen arkadaşlar yaa lütfen!!! İçeriğine bakın şunların, araştırın... Gittiğiniz Spor Merkezindeki hocalara sorun, buradaki Profesyonellere ölçülerinizi, resimlerinizi gönderin danışın.

Ben Antrenmandan önce 4 ve sonra 4 olarak kullanıyorum. Önce 1 ölçek Protein Tozu sonra da 1 ölçek. Akşamları yatmadan önce 5 gr. Glutamin. Ama yukarda saydığım Besinleri mutlaka tüketiyorum. Sizden ricam kendi bünyenize, böbreklerinize, paranıza ve de emeğinize yazık etmeyin arkadaşlar...

Yazdıklarının tamamına katılıyorum.

Adından da anlaşılacağı üzre Whey diyor.. Whey Protein gibi düşün, kana çabuk karışan. Whey Amino da aynı şekilde etkisini çabuk gösteren AminoAsittir. Tekrar diyorum, Weider UltraAmino, Amino2200, Whey Amino arasındaki farklar (MG) farklarıdır. Başka bir fark yoktur. İçeriklerine baktığınızda zaten anlayacaksınız. Tabiki daha tecrübeli arkadaşların yorumları farklı olabilir. Aslına bakarsan Suplement almamak en doğrusu.
170 TL bir protein tozunun fiyatı.
170 TL civarlarında da güzel bi aminoasit fiyatı.
1 kilo biftek 25 TL felandı buralarda.
Tavuk zaten en fazla 10 TL'dir kilosu.
Yumurta ve ton balığı ne kadar ki?
Lor peyniri 4.75 felan 500 gr'mı. 100 gr.'da 19 gr protein var.
Senin tozdan aldığından 4 gr.'düşük sadece ama doğal.
Şimdi hesaplayınız...
Doğal beslendiğinizde midenize harcarsınız, doğaldır sorunsuzdur ve hem karnınız doyar hem de ekstra suplement masrafı açmazsınız bütçenize.
Protein tozları sizi şişirir, ama doğallık direkt kasları ortaya çıkarır.
Bu konuyu bütün kız arkadaşlarıma sordum, hepsi de şişme değil fit kanaatindeler.
Ambiyane bir tabirle, eskiden suplement mi vardı kardeşim.
Yiyin işte, bulguru sağlam basın, pirinci ihmal etmeyin.. Yiyin...
:)

Adından da anlaşılacağı üzre Whey diyor.. Whey Protein gibi düşün, kana çabuk karışan. Whey Amino da aynı şekilde etkisini çabuk gösteren AminoAsittir. Tekrar diyorum, Weider UltraAmino, Amino2200, Whey Amino arasındaki farklar (MG) farklarıdır. Başka bir fark yoktur. İçeriklerine baktığınızda zaten anlayacaksınız. Tabiki daha tecrübeli arkadaşların yorumları farklı olabilir. Aslına bakarsan Suplement almamak en doğrusu.
Şimdi hesaplayınız...
Doğal beslendiğinizde midenize harcarsınız, doğaldır sorunsuzdur ve hem karnınız doyar hem de ekstra suplement masrafı açmazsınız bütçenize.
Bu konuyu bütün kız arkadaşlarıma sordum, hepsi de şişme değil fit kanaatindeler.

eğer abartmadan dozunda kullanırsan supplementlerin hicbi zararını görmezsin ama iyi calısan biri için supplementsiz de olmaz spor gecmisiniz ne kadar?sayet 1 yıldır düzenli haftada en az 4 antreman vg yapan biri olarak düzenli beslenmenin yanında supplement mutlaka gerekli diyorum.bu dediklerinizin evet hepsi yenebilir ama doğallık direk kasları ortaya cıkarır diye bisey yok bi kere dogal olmayan kas ne demek? kimse alıp kasınızın içine pamuk doldurup sisirmiyo dısardan bi müdahale yok sonucta yine yiyerek ve calısarak kas yapıyosunuz hadi hic vg yapmadan calısmadan sadece supplement için de kaslarınız şişsin de göreyim size istediginizi alayım burda bi arkadasım kullandı protein tozu göbek yaptı hani şişiriyordu supplement sizi devasa canavar yapmaz sadece gelismenize yardımcı olur yani işin özü calısmaktır o yuzden dogal olmayan kas diye bise yoktur(steroid hariç).supplementler zaten doğal ürünlerdir.supplementler calısmalarımızdan verim almamızı saglar ki defalarca yasadım.yanımda ben gibi supplement kullanmayan ben kadar calısan arkadaslarım daha 3. ayımdaki görüntüme anca ulastılar ve artık onlarda kullanıyor.yani ben derim ki önce düzenli beslenme sonrada yanına supplement .hersey geregince olmalı yoksa tv de izlemissinizdir kadının biri fazla su içtigi için ölmüş isvecte.düsünün en dogal olan sey su sudan dogal bisey var mı ama kadın 6 litre su icince ölmüs.en dogal sey bile fazla olunca öldürüyormus demek ki degil mi?hersey dozunda olmalı hayatta ve işin özü çalışmada ...

Son düzenleme:
Şimdi hesaplayınız...
duhduh biraz daha araştırma yapmanız gerekiyor...

Merhabalar , daha önce aralıklarla salonlara gitme şansım olmuştu ama bu sefer baya istikrarlı olacak kararlıyım :) Şimdilik 3 ay oldu toplamda. Elimde bu üründen var , birde Ultimate Whey protein tozu aldım. 2 ürünü ne şekilde kullanmam gerektiği hakkkında fikir verebilecek varsa sevinirim.

Bu arada hapları almadığım günlerde kaldırdığım ağırlıklık miktarımda ne düşüşler oluyor. Sanırım buda ürünün işe yaradığını gösteriyordur .

Yaş 27 ,boy 178 ,kilo 70.

arkadaşlar sayfaları okudum ve suan kafayı yemek uzereyım . allah askına bu tabletler nasıl kullanılıyor biri yardımcı olsun. kutu ıcerıgınde <80 için 6 tablet diyor. kilom 74-75kg civarı boy174. yani spordan 1saat önce 3tablet ve spordan hemen sonra 3 tablet olarakmı almalıyım ??
Body Building de 3. ayımı doldurdum. diğer kullandığım supplement ler weider premium whey (sadece antremandan hemen sonra ) ve muscletech hydroxycut hardcore kullanmaktayım.

Son düzenleme:
arkadaşlar sayfaları okudum ve suan kafayı yemek uzereyım . allah askına bu tabletler nasıl kullanılıyor biri yardımcı olsun. kutu ıcerıgınde <80 için 6 tablet diyor. kilom 74-75kg civarı boy174. yani spordan 1saat önce 3tablet ve spordan hemen sonra 3 tablet olarakmı almalıyım ??
Body Building de 3. ayımı doldurdum. diğer kullandığım supplement ler weider premium whey (sadece antremandan hemen sonra ) ve muscletech hydroxycut hardcore kullanmaktayım.

Hay masallah 3 ayda bu kadar supplement., senin tercihin tabi.

3 idman oncesi 3 sonrasi alabilecegin gibi 2+2+2 ogunlerine de ekleyebilirsin tercih senin.

Hay masallah 3 ayda bu kadar supplement., senin tercihin tabi.

3 idman oncesi 3 sonrasi alabilecegin gibi 2+2+2 ogunlerine de ekleyebilirsin tercih senin.

daha aminoya başlamadım . aldım hazır bekletiyorum.başlamadan önce bilgi topluyorum . hydroxycut bitince baslamayı planlıyorum (yaklaşık 1 ay sonra ) sizce bir zararı varmıdır bu kadar supplementin ? acıkcası cumlenızden sonra bıraz korktum :( aminoyu hydroxycut ı bıtırdıkten sonra kullanacagım. yanı sadece whey proteın ve amıno olucak .
ayrıca 3 ay deyıp gercmemelı ya :) neredeyse haftanın 5 gunu salondayım ve ılk basladıgım gune gore baya bı kılo verdım ve kas olarak gelıstım.
yınede bılmıyorum. sızın kadar tecrubelı olamayız tabı. bılgı ve goruslerınıze ıhtıyacımız var ;) eger supplementlerım fazla ıse uyarın lutfen . malum daha yeniyiz cahiliz bu konularda :))

daha aminoya başlamadım . aldım hazır bekletiyorum.başlamadan önce bilgi topluyorum . hydroxycut bitince baslamayı planlıyorum (yaklaşık 1 ay sonra ) sizce bir zararı varmıdır bu kadar supplementin ? acıkcası cumlenızden sonra bıraz korktum :( aminoyu hydroxycut ı bıtırdıkten sonra kullanacagım. yanı sadece whey proteın ve amıno olucak .
ayrıca 3 ay deyıp gercmemelı ya :) neredeyse haftanın 5 gunu salondayım ve ılk basladıgım gune gore baya bı kılo verdım ve kas olarak gelıstım.
yınede bılmıyorum. sızın kadar tecrubelı olamayız tabı. bılgı ve goruslerınıze ıhtıyacımız var ;) eger supplementlerım fazla ıse uyarın lutfen . malum daha yeniyiz cahiliz bu konularda :))

Ben zararli vs demedim, ben kimseye 6 ayini saglam beslenmeden ve idman yapmadan supplement kullanmasini tavsiye etmiyorum.

hmm ben yanlıs anlamısım pardon duh
pekı neden tavsıye etmıyorsun ?

Sebebi yeni başlayanların gerek kas tonusu gerek ise bu kaslara yapılan baskılar suplament kullanımı için yetersiz olup ilerki dönemlerde gerekli ise kullanımı önerilir..

Kişi spora başlamıştır günlük yediği yemeklerden (sabah,öğlen,akşam) almış olduğu kalori yapacağı hafif egzersiz için yeterlidir..

Ama alırsam ne olur derseniz vucut sistemi önceliği sindirim sisteminde parçalanan hücre zarından geçip enerji santraline düşen besinlere yer verir yani yediğimiz yeni başlayan bir kişide doğal yoldan üretilen enerji yeterlidir vucut haricen alınan suplamenti ikinci planda yada yedek olarak tuttuğundan antreman sonunda Alınmış olan gereksiz suplamentin atımı için uğraşır. burada paramızı çöpe atmış oluyoruz yani suplament vucut tarafından tercih edilmeyip
öncelik besine veriliyor aldığımız suplament vucutte vucut tarafından atılmaya çalışılıyor..

Konu off topic olmasin, yeni baslayanlar sabit basliklarini okursan zaten cogu konuda bilgi sahibi olursun.

Arkadaslar ben ortalama 1 senedir bu sporu yapıom ama tabi ara verdim biraz su anda multipower all in one xplode kullanıom yanında muscletech halo alıyorum ve weider amino 2200 de almayı düşünüyorum sizce nasıldır uygun olurmu siz nüyüklerime sormak isterim veya HALO yu bırakıp bunamı baslıyım şimdidem cok teşekkür ederim .

Ben vücut geliştirmeye yeni başladımda çalışma performansımı arttıracak bir ürün varmı ucuz olursa iyi olur eczanelerden alınabilecek türden olursa da iyi olur... Mesaj olarak atın lütfen.

Şimdi herkesin yazdıklarını tek tek okudum da bişeyi hiç anlamadım. Ya arkadaşlar sizin bu üründen beklediğiniz fayda lezzetli olmasımı yoksa kas yapılanmanızı mükemmel hale getirmesi mi? Aradığınız şey küçük ve lezzetli şeylerse bi lokantaya gitmenizi öneririm :) Eğer amacınız kendinizi geliştirmekse zevkle çiğnemeniz ya da yutmanız gerekir. Çünkü arkadaşlar bu işte kim ne derse desin weider 1 numara. Lezzet, boyut gibi şeylere amacınız bb yapmaktsa kendinizi geliştirmekse çok takılmayın bence. Nacizane görüşümdür.

Merhabalar.

Geçmiş sayfalarda bir arkadaş sormuş ama cevap bulamamış -yada ben göremedim- . İlk defa bu ürünü, hatta ilk defa bir hap şeklindeki amino asiti kullanacagım için tecrübesizim. Kutu açıldıgında kalın bir sünger var ve bu süngerin üstündeki bant çıkmış bir şekilde kapaga yapışmıştı. Ancak kapak saglamdı yani etrafı jelatinli falan.Ayrıca hapların rengide biraz sarımtrak. Bunlar olabilecek şeyler mi acaba, endişelenmeye gerek varmı kutu ile ilgili ?

Forumun sponsorundan satın aldım ve güvenilir oldugunu bilsemde kafama takıldı sormak istedim.

Teşekkürler.

Merhabalar.

Geçmiş sayfalarda bir arkadaş sormuş ama cevap bulamamış -yada ben göremedim- . İlk defa bu ürünü, hatta ilk defa bir hap şeklindeki amino asiti kullanacagım için tecrübesizim. Kutu açıldıgında kalın bir sünger var ve bu süngerin üstündeki bant çıkmış bir şekilde kapaga yapışmıştı. Ancak kapak saglamdı yani etrafı jelatinli falan.Ayrıca hapların rengide biraz sarımtrak. Bunlar olabilecek şeyler mi acaba, endişelenmeye gerek varmı kutu ile ilgili ?

Forumun sponsorundan satın aldım ve güvenilir oldugunu bilsemde kafama takıldı sormak istedim.

Teşekkürler.

Rahat ol, gayet normal...

Ne yapicaz

Bombaci kardeŞ valla bende senİn gİbİ kararsizim
weİder 2200 ve unİversall 2700mg ve weİder super amİnos hakkinda bİlgİlendİrİlmek İstİyorum
weİder super amİnos 300 tablet yenİ ve orta sevİye İÇİn gayet uygun bİ araŞtirmani İsterİm weİder 2200 besİn degerlerİyle ortalama ayni derecede aralarinda 50 tl fark var ama 2200 350 tablet weİder ŞaŞma 70 yillik weİder tecrÜbesİ ama unİversall amİno İyİ bİlmİyorum bende senİn gİbİyİm
:(

Back
Yukarı