Merhaba arkadaşlar. Foruma bugün kayıt oldum yeniyim ama eskiden beri bildiğim ve takip ettiğim bir sitedir. Bugün weider'ın bağdat caddesinde ki kendi şubesinden amino 2200 aldım. Fakat nasıl ve ne kadar kullanılacağı hakkında tam bir bilgiye sahip değilim. Ankette ki bütün mesajları okudum ama kararsız kaldım. Kutusunun üzerinde kullanım önerisi olarak günde 6 tablet alınız diyor. Sitesinde de 80 kg. altı 6 tablet diyor. Burda ise 80 kg. altı antreman öncesi veya sabah kalkınca 4 sonrası 4 diyor. Şimdi konuyu uzatmadan sorularıma başlayayım Öncelikle sabah kalkınca ve antreman sonrası almam mı daha iyi olur yoksa antremandan 1 saat öncesi ve sonrası almam mı? 4-4'mü alayım yoksa 3-3mü veya sizin öneriniz varmı? İlk defa amino asit kullanıcam. Bu spora geçen sene ekim ayında başladım 9 ay yaptım 2 kutu 4.5 kg.'lık hardline progainer kullandım ve tatil nedeniyle 3 ay ara verdim. Şimdi tekrar başladım 3 ay oldu ve tam 79 kiloyum. Ayrıca tekrardan hardline progainer aldım ve kullanıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:55 ----------
Bu arada sormayı unuttuğum diğer bir soru daha var Amino asit kullanımına başladığımda progainer'ı aynı şekilde kullanmaya devam edeyim mi yoksa değiştireyim mi? Progainer'ı günde 2 kez içiyorum. Her seferinde kendi kaşığı ile 2.5 kaşık katıyorum 400 ml.'lik sütün içine.
Son düzenleme: 15 Şubat 2012