Weider Amino 2200

Konusu 'Amino Asitler' forumundadır ve saydam tarafından 10 Ocak 2006 başlatılmıştır.

Bu ürün sizce nasıl ?

1. çok başarili

87,6%
  2. orta karar

10,2%
  3. başarisiz

2,1%
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 173 üye.
  1. CooLnBLue

CooLnBLue Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    bende burada araştırdıklarım içerisinde weider amino 2200de karar kılıp aldım. whey ve kreatinle kombine edip kullanacağım bakalım güzel sonuç verecekmi

moothy bunu beğendi.
  2. ErenDogan

ErenDogan Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    Merhaba arkadaşlar. Foruma bugün kayıt oldum yeniyim ama eskiden beri bildiğim ve takip ettiğim bir sitedir. Bugün weider'ın bağdat caddesinde ki kendi şubesinden amino 2200 aldım. Fakat nasıl ve ne kadar kullanılacağı hakkında tam bir bilgiye sahip değilim. Ankette ki bütün mesajları okudum ama kararsız kaldım. Kutusunun üzerinde kullanım önerisi olarak günde 6 tablet alınız diyor. Sitesinde de 80 kg. altı 6 tablet diyor. Burda ise 80 kg. altı antreman öncesi veya sabah kalkınca 4 sonrası 4 diyor. Şimdi konuyu uzatmadan sorularıma başlayayım:) Öncelikle sabah kalkınca ve antreman sonrası almam mı daha iyi olur yoksa antremandan 1 saat öncesi ve sonrası almam mı? 4-4'mü alayım yoksa 3-3mü veya sizin öneriniz varmı? İlk defa amino asit kullanıcam. Bu spora geçen sene ekim ayında başladım 9 ay yaptım 2 kutu 4.5 kg.'lık hardline progainer kullandım ve tatil nedeniyle 3 ay ara verdim. Şimdi tekrar başladım 3 ay oldu ve tam 79 kiloyum. Ayrıca tekrardan hardline progainer aldım ve kullanıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:55 ----------

Bu arada sormayı unuttuğum diğer bir soru daha var:) Amino asit kullanımına başladığımda progainer'ı aynı şekilde kullanmaya devam edeyim mi yoksa değiştireyim mi? Progainer'ı günde 2 kez içiyorum. Her seferinde kendi kaşığı ile 2.5 kaşık katıyorum 400 ml.'lik sütün içine.

Son düzenleme: 15 Şubat 2012
  3. moothy

moothy Üye

Beğenileri:
    1.308
    Ödül Puanları:
    123
    ne kadara aldınız? sitesinde ki fiyatla aldıgınız arasında fark varmı diye merak ediyorum
    sorunun cevabı için başlıgı baştan okursan10 dakkaya bulursun cevabı diye düşünüyorum ;)

ErenDogan bunu beğendi.
  4. ErenDogan

ErenDogan Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    Nakitte indirim yapıyorlardır heralde sormadım valla:) Ben kartla aldığım için 175 TL'den aldım. İnan 22 sayfayı da okudum ama çok farklı cevaplar var. Mesela kimi arkadaşım günde 21 tane kimisi 15 tane kimisi 10 tane kimisi 8 tane kullanmış. Ben ilk kez kullanıcam o yüzden yanlış kullanmak istemiyorum ve progainer'da içiyorum. Şuan az çok aklımda netleştirdiğim 80 kilo altı olduğum için 4-4. Ama kutuda günde 6 tablet içiniz yazmış. Burda sabah kalkınca için daha yararlı diyen var antremandan 1 saat öncede yararlı diyen var gerçi o yemeye de bağlıymış iyi beslendiğim ayrıca tozda kullandığım için farketmez diye düşünüyorum. Benim tek merak ettiğim tozla kullanırken nasıl kullanmam lazım? Günde 8 tanemi 6 tanemi içmem lazım? Birde kas yıkımı olmaması için işimi garantiye alıp sabah kalkınca içiyim diyorum iyi edermiyim acaba aklıma takılanlar bunlar. İlk defa kullanacağım ve en yararlı en faydalı nasıl kullanabilirim diye düşündüğüm için çok kararsızımduh

Son düzenleme: 16 Şubat 2012
  5. hardmanx

hardmanx Üye

Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    13
    ErenDogan,

Kesinlikle antrenman dan 1 saat önce ve antrenman biter bitmez kullan.Çok kısa zamanda etkisini göreceksin.6-6 almanı tavsiye ederim 3-3 bir işine yaramaz nerdeyse 80 kiloymuşsun zaten.Ben inanılmaz faydasını gördüm kaldırdığım kilolarda ki artış olsun,antrenmanın ertesi günü olan ağrıları bertaraf etmesi olsun.Günün geri kalanını Bsn syntha-6 tarzı komplex bir proteinle desteklersen daha başarılı olacağını düşünüyorum.Pratikta benim denediğim birşey değil,2200'ü tek başına kullanmıştım.

ErenDogan bunu beğendi.
  6. ErenDogan

ErenDogan Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    Öncelikle yardımcı olduğun için teşekkür ederim. 4-4 almayı düşünüyordum ama tavsiyen üzerine 6-6 kullanıcam. Peki bu 6-6'yı sabah kalkınca 3 antremandan önce 3 ve antremandan sonra 6 olarak kullansam olurmu? Birde destek olarak söylediğin protein iyi olabilir kullanmadım ama dediğim gibi progainer var onu kullanıyorum. Sabah almayıda şu yüzden istiyorum konuyu baştan sona okudum düzensiz beslenmeyle alınan amino asit kas yıkımı yapabiliyormuş(belki yanlış anlamış olabilirim böyle bir durum söz konusu ise bağışlayın lütfen). Beslenmem gayet iyi dediğim gibi tozlada takviye ediyorum ama işimi garantiye alıp sabah kalkınca da alıyım diyorum. Ama gerek yok dersen antreman öncesi 6 sonrası 6 kullanıcam.

7. el-nino

el-nino Üye

Beğenileri:
    19
    Ödül Puanları:
    0
    ürünü yeni aldım ve ilk deneyimimi yaşadım. ilk defa kullanacak olan arkadaşlara tavsiyem, sakın gelişigüzel şekilde çiğnemeyin. haplar büyük yutmak biraz zor o yüzden direkt olarak çiğnemekten başladım. evet, neden gelişigüzel çiğnemiyoruz. ürün yumuşak bir yapıya sahip ve çiğnendiğinde anında dişlere yapışıyor. tadı kötü olduğundan koku, yapışan hapı dişlerinizden çıkarana kadar ağzınızda yayılıyor. taktik, hapı iki parçaya bölüp ön dişlerde kırmanız. sonra zaten su falan derken mideye iner güzel bir şekilde.
    benim kullanımım spordan sonra 4 adet. çünkü weider all from bcaa'da kullanıyorum. 4 adet amino, 3 adet bcaa. soprdan önce whey, creatin, beta alanin gibi ürünler kullandığım için, aminoya gerek duymuyorum. hepsini bir anda atmak sindirimi zorlaştırıyor haliyle.

8. Frontosa

Frontosa Üye

Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar; Geçen sene supplementler.com dan aldığım weider düz beyaz bir tablet şekli varken,bu sene dispirütör siteden aldığım amino 2200 de,tabletin ortasında bir cizgi var (daha rahat kırmamız için sanırım) ve biraz daha sarımtırak.. bunun nedeni ne? weider tablet şeklinimi değiştirmiş? bitanesi sahtemi?

9. aydogdu

aydogdu Yeni Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Bursa
    Arkadaşlar bende şöyle bi sıkıntı var,kaslarım yumuşak ama sıkınca sertleşiyor,hem sıkıp gezicek halim yok,Aminoasitlerin kasları sıkılaştırdığını söylediler sizce bu ürünü kullanmalımıyım? Whey protein tozum yeni bitti bu ürünü almayı düşünüyorum işe yararmı? Yoksa whey proteinle beraber mi kullanmalıyım tek kullandığında etkisi nasıl olur?

10. dsemh_06

dsemh_06 Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    sivas & ankara
    arkadaşlar antreman öncesi (optimum seriuss mass) +antreman sonrası(x)
    x ne olmalı sizce whey protein mi yoksa amino mu amino alırsan bu ürünü almayı düşünüyorum whey alırsam optimum whey alıcam (7 aydır body yapıyyorum kilo almak istiyorum)

11. purulence

purulence Üye

Beğenileri:
    58
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    System Tech.
    Yer:
    Ankara
    eskiden kullanmıştım 125 tl idi.şimdi olmuş 175.bu fiyata bu ürünü alabilmek ve günde 15 tablet kullanabilmek için cidden ensesi kalın,babayiğit olmak lazım.

12. nemelectro

nemelectro Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    merhabalar biraz önce bu ürünü sipariş ettim, başlıkları okumama karşılık herkes kendi bünyesine kullandığı programa göre kaç tablet aldığını yazmış, siz değerli bilgi paylaşan arkadaşlardan ricam, ortalam 70 ve 90 kilo olan kişilerin antrenman öncesi kaç adet antrenman sonrası kaç adet kullandığını söylemenizdir. Ek olarak antrenmanın olmadığı dinlenme günlerinde kullanmama gerek var mıdır? Teşekkürler.

13. moothy

moothy Üye

Beğenileri:
    1.308
    Ödül Puanları:
    123
    sitesinde yazıyor olması lazım

14. purulence

purulence Üye

Beğenileri:
    58
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    System Tech.
    Yer:
    Ankara

kilon 70-90 kg arası ise,antremandan önce ve sonra en az 4-5'er alman gerekir.
    Off günlerdede yemek aralarında 3 er tablet almanı öneririm hızlı kas onarımı açısından.

15. nemelectro

nemelectro Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    çok teşekkür ederim bilgilendirme için ben 69 kiloyum, arkadaşım 88 kilo falan ortak alıp bölüşücez, işte emın degıldık kaçar tane almamız lazım diye.
    Off günlerde kullanmam gerektiğini bilmiyordum, sağol bilgi için.

purulence bunu beğendi.
  16. Lupus

Lupus Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Sipariş verdim kullanıp görücez umarım etkilidir. Nasıl yutacağım konusunda düşünmeye başladım burda okuduklarımdan sonra :)

17. -RevoLt-

-RevoLt- Üye

Beğenileri:
    459
    Ödül Puanları:
    93
    bunun yerine amino 3050 alsan daha iyi.
    içeriği daha iyidir

18. Hw0arangS

Hw0arangS Üye

Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Iğdır
    Biz BodyBuilding ile uğraşanların, bu spora emek verenlerin buluştuğu ve deneyimlerini paylaştığı bu güzel Site Yöneticilerine öncelikle çok teşekkür etmek istiyorum.

Amatöründen Profesyoneline kadar herkes nacizane görüşünü sunuyor. Ben de şunu belirtmek istiyorum, kullanılan AminoAsitleri bazı arkadaşlar rasgele kullanmaktalar. Bu tarz kullanımlar uzun vadede sizi pişman edecek sonuçlar verebilirler. Bu spor sabır sporudur. Hiçbir Supplement size 1 ayda Fit bir manken vücudu veya Yapılı bir Spartacus savaşçısı vücudu görünümü vermez. Aldığınız bütün Supplementlerin arkasına bakın, Besin Takviyesi yazar. Önce Yumurta, Tavuk, Et, Balık, Bulgur veya Pirinç Pilavı, Sebzeler ve Kurufasulye-Nohut gibi baklagiller, Bitter Çikolata, Yeşil Çay gibi besinlere yönelmelisiniz. Sonra takviye yapacaksınız kendinize. AminoAsitlerde (MG) belirtilir. Daha 2-3 aydır bu sporu yapan bir arkadaşım yazmış. Demiş ki; Ben Weider'in 3050'sini kullanıyorum, Antrenmandan önce 7, sonra 8 diye. Emeğine ve Parasına yazık diyorum. Weider 3050 - 320 Tablet - 280 TL güncel fiyatı 15 Nisan itibariyle. Ayrıca bir tablet 4000 MG. Yani normalde bu Sporu gerçekten hakkıyla yapan, işi bilen arkadaşların yorumlarında farklı markalara ait 2000 MG'lık tabletleri 4+4 kullandıklarını okudum. Lütfen arkadaşlar yaa lütfen!!! İçeriğine bakın şunların, araştırın... Gittiğiniz Spor Merkezindeki hocalara sorun, buradaki Profesyonellere ölçülerinizi, resimlerinizi gönderin danışın.

Ben Antrenmandan önce 4 ve sonra 4 olarak kullanıyorum. Önce 1 ölçek Protein Tozu sonra da 1 ölçek. Akşamları yatmadan önce 5 gr. Glutamin. Ama yukarda saydığım Besinleri mutlaka tüketiyorum. Sizden ricam kendi bünyenize, böbreklerinize, paranıza ve de emeğinize yazık etmeyin arkadaşlar...

adonis ve Aramiss bunu beğendi.
  19. 7barca7

7barca7 Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Yeni kullanmaya başladım 2 gün oldu,şimdilik sadece enerjiyi hissediyorum..Gözlemlerimi yazacağım inşAllah faydali olur..

20. Serhat#24

Serhat#24 Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İstanbul
    Weider whey aminos var bu 2200 ile 3050 arasındaki farkları merak ediyorum sanırım seviye farkı hangisini kullanmak mantıklı olur ?

Sayfayı Paylaş