Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535
74 Kilo - 187 Boy - 34cm sağ kol - hafif göbek hafif göğüs kası falan...
Bi eczane bana Whey amino kullan dedi 2200 alcam bi ara dediğimde. Niye dedim, karaciğere çok yüklenirsin zayıfsın maddeler gidecek kas bulamayınca karaciğere bindirir dedi. Ne yapmalıyım sizce?

74 Kilo - 187 Boy - 34cm sağ kol - hafif göbek hafif göğüs kası falan...
Bi eczane bana Whey amino kullan dedi 2200 alcam bi ara dediğimde. Niye dedim, karaciğere çok yüklenirsin zayıfsın maddeler gidecek kas bulamayınca karaciğere bindirir dedi. Ne yapmalıyım sizce?

Weider amino 2200 ve piyasadaki çoğu aminoasit zaten whey türüdür.Yanlış anlaşılmasın hepsi değil çoğu dedim.Soya kaynaklı olanlarıda var.Ancak en hızlı emileni whey kaynaklı olanlardır..

merhaba,ben yeni başladım vücut geliştirme sporuna.İlk olarak protein tozu almıştım,spor hocası antreman öncesi ve sonrası kullan dedi ve o şekilde yaklaşık 50 gr protein giriyodu vücuduma.Sonra aminoasitlerin kana daha cabuk karıstıgını ogrendim ve weider 2200 aldım.80 kilo ustu oldugum için gunde 10 tane falan al diyodu kutuda ama öyle yapınca aldıgım protein miktarı 25 gr falan oluyo.Yani protein tozundan aldıgımın yarısı.... Aynı etki için günde 20-25 tablet mi içmek lazım?

tabletleri toz haline getirip antreman sonrası içeceğimiz protein tozunun içine karıştırsak sorun olur mu arkadaşlar?

Cok ilginc 1 haftadir kullaniyorum kaslarim siskinligini koruyor, herhalde "has sertligini korur" ifadesi bu anlama geliyor.. Bakalim görücez neler yapacak..

kullnma onerısınde 80 kılo altı ıcın 4 tablet dıo bunu spor oncesı 4 sonrası 4 olarak yapsak bı sorun olurmu acaba cvb verırsenız cok sevınırım yada baska bı sekılde kullanma tavsıyesı verırsenız smdıden tesekkrler

arkadaşlar kullanım şekli olarak 80 kilo altındakilere antreman önce ve sonrasında 4 tane kullanın demişler. acaba antremandan önce 4 sonra 4 mü? yoksa toplam 4 mü? yani antremandan önce 2 sonra 2 mi?

belki yanlış olabilir ama 3 tablet 4 tablet sayısı az geliyor bana.ben universal 3001 kullanırken 4-4 kullanıyordum biceps-triceps günlerinde 6-6 şeklinde kullanıyordum çok fena oluyordu.2200 lük aminoları 2-3 tablet olarak kullananlar var fayda alabiliyolar mı bilemiyorum.definisyon için protein yerine aminoyu tercih edenlerdenim ben.
boy: 1.85 kilo:85

abi lütfen yardım edin 4aydır bu sporu yapıyorm gecen yılda 4ay kadar yapmıştım boyum 1.86 kılom 70 weider power whey kullanıyorum 2ay kadar amıno asit almak istiyorum neyi onerırsınız aklımda amnıo 3050 weider ve 3001 unıversal

bende kendi kullanım şeklimi yazmak istedim. belki bazı arkadaşlara fikir olur. kilom 84-86 değişiyor. boyum 1.77. epeydir fitness yapıyorum. ben sabah 2 tane spordan önce 2 tane . spordan sonra 2 tane. yatmadan önce 2 tane alıyorum. suyla direk yutuyorum hissi tiksindirdiği için.

Bu ürün neden yurt dışında yok?
netrition******bodybuilding******ebay,iherb gibi sitelerin hiç birinde satılmıyor.
Yasaklandımı acaba?bukadar övülen bir markanın bu sitelerde satılmaması garibime gitti.

kullnma onerısınde 80 kılo altı ıcın 4 tablet dıo bunu spor oncesı 4 sonrası 4 olarak yapsak bı sorun olurmu acaba cvb verırsenız cok sevınırım yada baska bı sekılde kullanma tavsıyesı verırsenız smdıden tesekkrler
2 farklı zamanda kullanımı söz konusu demişler.. 80kg altı antremandan önce 4 sonra 4 doğru yanithums:

Amerikan sitelerinde niye yok onu merak ediyorum bahsedildiği kadar iyi bir ürünse amerikadada çok tutulması lazımdı diye düşünüyorum.

Amerikan sitelerinde niye yok onu merak ediyorum bahsedildiği kadar iyi bir ürünse amerikadada çok tutulması lazımdı diye düşünüyorum.

eğer o kadar iyi olmadığını düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun.bir weider bir all stars karşısında ne optimum durabilir nede başka markalar.şu anda amerikadaki en gözde markalardan olan muscletech ile weider'i kıyaslarsak,muscletech nitro tech weider premium whey karşısında duramaz bile ki yorumlarda bu yönde.önemli olan kalite.protein miktarı falan hikaye.hammadde-işleniş vs. bu tarz şeyler önemli ki weider ile all stars bunu yapmada en iyi firmalar bence.maddi açıdan yüksek rakamlar ile satışa sunulmaktalar fakat ben weider kullanıpta beğenmedim diyen görmedim daha...

2 farklı zamanda kullanımı söz konusu demişler.. 80kg altı antremandan önce 4 sonra 4 doğru yanithums:
Dipnot olarak
Ürünü bende aldım ve gördüm ki sitede yazan kullanım şekli ile ürünün üstünde yazan kullanım şekli farklı.Üzerinde günde 6 adet alınız yazıyor.
Önceden alanlarda bu oran farklı mı acaba?Değiştirdilermi alınım miktarını merak ettim.

Son düzenleme:
Back
Yukarı