Vucudumun eksikleri neler?- Resimli

8 aydır spor yapıyorum. Crossfit ile kendi evimde homeworkout tarzı bir şeyler yapıyorum. Haftada 3 gün her yeri çalıştırıyorum. Yağ oranı %14-15, boy 181, kilo 71, kol 34cm, bel 82cm, omuz, 116cm, göğüs 103cm. Sizce eksiklerim neler?

Eklentiler

• FB_IMG_1511452642364.jpg
    FB_IMG_1511452642364.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 600
evde vücut geliştirmek istiyorsan çantana ağırlık koyup dambıl gibi kaldırabilirsin ya da 20 kg lık sularla çalışabilirsin vücudunda gördüğüm eksik hacim alman lazım iyi günler

Dostum profesyonel değilim vücut geliştirme konusunda. Sadece fikir beyan etmek sana yardımcı olmak adına gördüğümü söyleyeyim. @Gorillaxxx in dediği gibi hacim alman gerekiyor bir diğeri de omuz bölgeni sanki daha önce hiç çalışmamışsın gibi duruyor o biraz kötü bir görüntü yaratmış. Forumda gördüğüm kadarıyla evde yapabileceğin her bölge için idman programları paylaşılmış vücut ağırlığını kullanarak ayriyeten 5-7.5-10 kg (kendine göre) ağırlığında iki dumbbell ile çok daha iyi bir sonuç alabileceğini düşünüyorum. Eğer İstanbul'da yaşıyorsan Eminönü taraflarından dumbbell alışverişini yapabilirsin ucuza da kapatırsın. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Boyun cevreni cm ile olcup yazsana bi kardesim

İnternetten yağ oranı mı hesaplayacaksın? Ben sana direk söyliyeyim yağ oranım %14. Boyun çevremi merak ediyorsan 37cm[DOUBLEPOST=1512312612][/DOUBLEPOST]
Dostum profesyonel değilim vücut geliştirme konusunda. Sadece fikir beyan etmek sana yardımcı olmak adına gördüğümü söyleyeyim. @Gorillaxxx in dediği gibi hacim alman gerekiyor bir diğeri de omuz bölgeni sanki daha önce hiç çalışmamışsın gibi duruyor o biraz kötü bir görüntü yaratmış. Forumda gördüğüm kadarıyla evde yapabileceğin her bölge için idman programları paylaşılmış vücut ağırlığını kullanarak ayriyeten 5-7.5-10 kg (kendine göre) ağırlığında iki dumbbell ile çok daha iyi bir sonuç alabileceğini düşünüyorum. Eğer İstanbul'da yaşıyorsan Eminönü taraflarından dumbbell alışverişini yapabilirsin ucuza da kapatırsın. Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Omuz ve trapez ile ilgili antremanlar yapmaya başlayacağım. En eksik olduğum konu onlar herhalde.

Back
Yukarı