Vitargo hakkinda

tiyatro başlamış yine :D sözde acemi bodici ortayı çeker sözde uzmanda golu atar :D. maksat belli :D ama takım oyunu harika aferin süpersiniz. dny nin kalıntıları işte naparsın :D

insulini patlatacanıza 24 saat aç kalıp gh şı patlatın on numara olur. Bu insulin işi hep suplementçilerin oyunu :D

Arkadaşlar Vitargo'nun kullanımında Maltodekstrin, Dekstroz, izomalludoz, sukroz, glukoz ile karıştırılmamalıdır deniliyor.

Antrenörüm antrenman öncesi 4 yemek kaşığı vitargo + kreatin, antrenman sonrası 4 yemek kaşığı vitargo + 10gr Bcaa + 33gr Whey Protein şeklinde kullanmamı önerdi.

Fakat özellikle Bcaa içinde Maltodekstrin bulunuyor. Diğerlerinde yok görünüyor. Sizce bu durumda nasıl bir kullanım yolu izlemeliyiz?

Maltodekstrin: tadsız, kolay sindirilen, kana çabuk karışan ve çok çabuk enerji veren, mısır nişastasından elde edilen bir tür şeker türevi.

Son düzenleme:
tero,
Ne demek istediğini anlamadım gerçekten...

Unchained,
İstediğin gibi kullan. Hocana glikoz polimeri nedir diye sor. Vitargo ve maltodextrinin yapısı nedir diye sor. Sonra madem böyle o zaman ne farkı var diye sor. Ondan sonra istediğin gibi kullanabilirsin nasıl olsa aldığın şekerden gelişim adına ekstra bir etki almayacaksın...

Vitargo nun yeni bir ürünü çıkmış. Bu ürünü deneyen varmı aramızda?
Bilinen klasik ürünü mü kullanmalıyız yoksa yeni formülü denemelimiyiz? Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim..

Eklentiler

• vitargo.jpg
    vitargo.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 704
  • vitargoload.jpg
    vitargoload.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 684
Vitargo'nun aromasız versiyonu kalkmış sanırım portakallı gözüküyor şu an o da wheye karıştırılmaz. Kullanan varsa etkileri vs. hakkında bi yorum yapabilir mi acaba?

3 farkli vitargo kullandim bugunr kadar 2 si amerikan biride isvec saniyorum.Etki olarak hepsi ayniydi tozun inceligi vs hepsi ayniydi ama en guzel tat birinci resimdekiydi isvec mali olan..hala ondan var beta alanine ve creatinle karistiriyorum..

Etki olarak antreman yorgunlugu max 3 dk ya gecmeye basliyor ictikten sonra

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 farkli vitargo kullandim bugunr kadar 2 si amerikan biride isvec saniyorum.Etki olarak hepsi ayniydi tozun inceligi vs hepsi ayniydi ama en guzel tat birinci resimdekiydi isvec mali olan..hala ondan var beta alanine ve creatinle karistiriyorum..

Merhaba
benim amacım kilo almak, ama günlük kaloriyi tutturamıyorum. bu yüzden gainer almak düşüncesindeyim.
daha önce gainer kullandınız mı?
eğer kullandınız ise;
vitargo ve gainer ler aynı işimi görüyor? Gainer ler midemi çok yoruyor, bu yüzden vitargo ya dönme düşüncem var.
Saygılarımla

Merhaba vitargo ile gainer kullanmak gereksiz Kilo alımına neden olabilir mi?? Vitargo kullanımını sadece antrenman sonrası mı önerirsiniz??[DOUBLEPOST=1414177722][/DOUBLEPOST]Merhaba vitargo ile gainer kullanmak gereksiz Kilo alımına neden olabilir mi?? Vitargo kullanımını sadece antrenman sonrası mı önerirsiniz??

Bulk yapıyorum,daha doğrusu clean bulk diyelim.Bu süreçte bana önerir misin ? Ölçülerim;boy 185 kilo 87 bel 89 kol 41,5 omuz 133 göğüs 113.Yağlanma yapar mı ?Maltodekstrinin insulüne etkisi nedir ? Cevaplarsan sevinirim.

Bulk yapıyorum,daha doğrusu clean bulk diyelim.Bu süreçte bana önerir misin ? Ölçülerim;boy 185 kilo 87 bel 89 kol 41,5 omuz 133 göğüs 113.Yağlanma yapar mı ?Maltodekstrinin insulüne etkisi nedir ? Cevaplarsan sevinirim.
Bu ürünün maltodekstrin ile alakası yok vitargo kaliteli karbonhidrat arpadan üretiliyor maltodekstrin şekerle aynı işlevi görüyor diye okumuştum kırmızı kutuda olanı alabilrsin satıcı aspartam içermediğini söylemişti. clean bulk yapıyosan kullanabilirsin bence

arkadaşlar kilosu 150tl olan vitargo yerine whey e kilosu 5 tl olan bildiğimiz nişasta veya pudra şekeri karıştırsak benzer etki alamaz mıyız?[DOUBLEPOST=1427399832][/DOUBLEPOST]arkadaşlar kilosu 150tl olan vitargo yerine whey e kilosu 5 tl olan bildiğimiz nişasta veya pudra şekeri karıştırsak benzer etki alamaz mıyız?

arkadaşlar kilosu 150tl olan vitargo yerine whey e kilosu 5 tl olan bildiğimiz nişasta veya pudra şekeri karıştırsak benzer etki alamaz mıyız?[DOUBLEPOST=1427399832][/DOUBLEPOST]arkadaşlar kilosu 150tl olan vitargo yerine whey e kilosu 5 tl olan bildiğimiz nişasta veya pudra şekeri karıştırsak benzer etki alamaz mıyız?
İkisinide salla,üzüm suyu al

Özellikle akşam saatlerinde antreman yapıyor ve geç saatte karb tüketmiyorsanız kullanılmasında fayda olan bir ürün , Ürün amerika menşeli bir ürün olsa birçok sitede yılın supplementi seçilirdi gel gör ki İsveç ürünü olunca böyle oluyor.

Back
Yukarı