Vejeteryanım Yardım...

A kan grubunun dezavantajı sanırım et yumurta sebze yiyememek , kas inşa etmek imkansızmıdır diğer besinlerden aldığım proteinler yeterli gelmezmi?
Et proteini tozu (musclemeds carnivor mesela) et yerine geçebilir mi?

Selamlar, öncelikle hiçbir protein tozu ve besin takviyesi ne et yerine geçebilir nede başka bir besin yerine geçebilir, vejeteryan olupta bu sporda başarılı olabilen biçok insan var. Bitkisel protein ağırlıklı besinlere yönelebilirsin baklagiller gibi karbonhidratları doğru zamanda doğru şekilde almalısın.

Musclemeds Carnivor'un amino asit oranı çok iyidir ve yağsız protein içerir. Neredeyse et yerine geçebilecek kadar iyidir.

Selamlar, öncelikle hiçbir protein tozu ve besin takviyesi ne et yerine geçebilir nede başka bir besin yerine geçebilir, vejeteryan olupta bu sporda başarılı olabilen biçok insan var. Bitkisel protein ağırlıklı besinlere yönelebilirsin baklagiller gibi karbonhidratları doğru zamanda doğru şekilde almalısın.
Hocam baklagil, baharat, tatsız ve çok tatlıları da tüketemiyorum, her öğünümde yüksek karbonhidrat var.

Musclemeds Carnivor'un amino asit oranı çok iyidir ve yağsız protein içerir. Neredeyse et yerine geçebilecek kadar iyidir.
Tahıl-süt ürünlerinden 60-70 gr protein alıyorum bu ürünle günlük ihtiyacımı karşılayabilirmiyim?

Kati vejeteryan isen kotu 60-70 gr proteinle bi sey olmaz soya eti kullan veya soy pro al ama lakto-ovo isen cokolek yumurta vs cok cok rahat 150-200 alinir.

Soya proteini yerine Carnivor tavsiye ederim. Ve evet bir supplement kullanırsanız günlük ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

Soya proteini yerine Carnivor tavsiye ederim. Ve evet bir supplement kullanırsanız günlük ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz.
Uyanınca 1ölçek ant. sonra 1ölçek almayı düşünüyorum, off günlerde kullanmalı mı? Elimde optimum serious mass mevcut ant.dan önceki öğünde 100gr alıyorum (veya yatmadan önce) carnivorla birlikte alsam sorun olur mu?

isin zor ye gitsin iste et gibisi varmi
Yedikten sonra çıkarıyorum toprak yemek gibi benim için.

kısa ve net bilgi bitkisel protein hayvansal proteinin yerini kesinlikle tutamaz . Bu durumda kas gelişimin çok fazla olmayabilir.Bunu artırmak istiyorsan bol bol süt ürünlerini tüket ve protein tozu takviyesi alabilirsin .Tabiki doğal ürün gibi olmaz ama protein tozu iyi bir takviye olacaktır . ve kesinlikle ve kesinlikle bol karbonhidrat almalısın .

vejeteryan-vegan kas inşası daha yavaştır,ama tabiki böyle de gelişim devam eder.sadece daha yavaş olacak.süt ürünleri,baklagiller ve özellikle soya/soya mamülleri beslenmenizde olmalı.protein kaynaklarını olabildiğince beraber tüketin,öğünleriniz karışım olsun.karbonhidrat tüketimi de önemli rol oynuyor.ayrıca duruma göre amino da kullanılabilir.

kısa ve net bilgi bitkisel protein hayvansal proteinin yerini kesinlikle tutamaz . Bu durumda kas gelişimin çok fazla olmayabilir.Bunu artırmak istiyorsan bol bol süt ürünlerini tüket ve protein tozu takviyesi alabilirsin .Tabiki doğal ürün gibi olmaz ama protein tozu iyi bir takviye olacaktır . ve kesinlikle ve kesinlikle bol karbonhidrat almalısın .
Bu şekilde haftada 1 kilo alabilirmiyim
Kahvaltı:
-tam kepek ekmek
-100gr peynir
-300ml ayran
-250ml meyve suyu
-70gr pekmez

Öğle:
-2 tabak makarna
-100gr kuruyemiş
-167gr gainer

Antrenmandan sonra:
-2 muz
-24gr protein

Akşam:
-500 gr haşlanmış patates
-1 tabak pilav
-150 gr yulaf
-2-3 Meyve

Yatmadan önce:
-1 kase yoğurt
-bal

vejeteryan-vegan kas inşası daha yavaştır,ama tabiki böyle de gelişim devam eder.sadece daha yavaş olacak.süt ürünleri,baklagiller ve özellikle soya/soya mamülleri beslenmenizde olmalı.protein kaynaklarını olabildiğince beraber tüketin,öğünleriniz karışım olsun.karbonhidrat tüketimi de önemli rol oynuyor.ayrıca duruma göre amino da kullanılabilir.
Cornivor dan sonra hangi aminoyu tavsiye edersiniz?

Bu şekilde haftada 1 kilo alabilirmiyim
Kahvaltı:
-tam kepek ekmek
-100gr peynir
-300ml ayran
-250ml meyve suyu
-70gr pekmez

Öğle:
-2 tabak makarna
-100gr kuruyemiş
-167gr gainer

Antrenmandan sonra:
-2 muz
-24gr protein

Akşam:
-500 gr haşlanmış patates
-1 tabak pilav
-150 gr yulaf
-2-3 Meyve

Yatmadan önce:
-1 kase yoğurt
-bal

Cornivor dan sonra hangi aminoyu tavsiye edersiniz?

önce bu beslenme düzeltilmeli,sonra sıra aminoya wheye gelir.kahvaltıdan başka öğünde direk protein kaynağı besin yok?

Back
Yukarı