Aslında fotoğraflar yaz dönemine ait şu an böyle değilim. Teşekkür ederim yorumunuz için.Formunuzu iyi korumuşsunuz açıkçası başarılar![]()
Üstteki forumdan geldim 3 ayda ne çıkmış bakayım diye ama 3 ayda göbeği zor eritiyoruz bu nasıl gelişme demeden edemedim. Antrenman ve beslenme şeklinden bahsedersen bu gelişme gibi olmasa da birazda bizler yararlanalım üstad.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Üstte karın hareketlerimde yazıyor. ama üzerinden baya süre geçti için şu an tam olarak diğerlerini hatırlamıyorum 15 12 tekrar klasik hareketler ama. İnsanlar birkaç şeyi yanlış anlıyor. Birincisi benim 3 ayda hem kas kütlesi yapıp, hem de yağ yaktığımı düşünüyorlar. bu tamamı ile yanlış hatta baya da kas kaybettim. Bir de tamam böyle yan yana koyunca güzel duruyor ama ben kimseye gereğinden fazla düşük kalorili diyet önermem, ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Buraya ortalama 1600 demişim ama bazı çevrim yaptığım için 1200 bile olduğu oldu. Kadınlar bu kadar düşük beslenmiyorum diyette neredeyse. Yavaş yapın, planlı programlı yapın en iyisi. Ben diyeti bozduğum hafta 7 kilo aldım, bunu ben şu şekilde yorumluyorum vücut uzun süre aç kaldı(özellikle karbonhidrata ve yağa) sonra bu kadar hızlı bir kilo artışı yaşadım.[DOUBLEPOST=1428533279][/DOUBLEPOST]Umarım çok daha ilerisini görürsün.Ben kilo verme işine ilk elektronik mutfak tartısı alarak başladım, her şeyi tartıyordum besin değerlerini bildiğim icin 1gr protein=1gr karbonhidrat=4 kalori
1gr yağ=9 kalori üzerinden günlük alıcağım kaloriyi hesaplıyordum.Ayrıca düşük glisemik endeks diyeti uyguladım beyaz ekmeğin yerini tam buğday ekmeği aldı.Günlük ortalama 1600 kaloriye denk geldi.Dağılımı şu şekilde 150-180 gr protein 150-180 gr karbonhidrat 30 gr yağ.Örnek bir günü verecek olursam;
Sabah: 5 yumurta beyazı,100 gr yulaf ezmesi,500 ml light süt
Öğlen:130 gr pişmiş tavuk göğsü,2 dilim tam buğday ekmeği(1 dilim=50gr=25 gr karbonhidrat)
Antremandan Önce:140 gr pişmiş tavuk göğsü
Akşam:140 gr pişmiş tavuk göğsü,1 dilim tam buğday ekmeği,sebze yemeği
Gün içerisinde tükettiğim yağ miktarı yetersiz gelirse badem ile takviye ediyordum.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Alkışlanacak gelişme bence helal.
Hayır önceden de çalışıyordum sadece diyete girdiğimde yoğunlaştırdım biraz düzenlemeler yaptım. Ben karnı ağırlık ile çalışılmasının taraftarıyım ama hiç karın çalışmadıysan bu zor olucaktır. Abdominal mach. başlangıç için iyidir gerisini klasik üst karın alt karın hareketleri ile doldur. Daha sonra ağırlıkla çalışabilirsin vücut ağırlığı ile yaptığın hareketleri. Obliği haftada bir kez gir. Karın hareketlerinin mucize yaratmayacağını, sihirli değneyin beslenme olduğunu biliyorsundur zaten.hocam diyete girdiğin andan itibarenmi karın antremanına başladın yoksa kilo vermenin sonuna doğrumu başladın bende 11 kilo verdim daha 20kg daha vermem gerekiyor sadece cardio ve şınav ağırlıklı cardio antremanı yapıyorum daha hiç karın çalışmadım ne önerirsin
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yaptığım diyet birtakım rahatsızlıklarımı tetikledi her ne kadar diyet sonunda verdiğim kan örneğinde her şeyin normal çıkması, hatta hdl'nin çok yüksek çıkmasına rağmen.[DOUBLEPOST=1429559910][/DOUBLEPOST]Ara ara dikkatimi çeken pozları sizle paylaşacağım. Bu fotoğraf ve yukarıdaki fotoğraflar 9 Ağustos 2014 tarihinde çekilmiştir;psikolojik olarak kötü hissettim diyorsunuz bence o kendinizi çok fazla zorlayıp efor sarfedip gelen bıkkınlık hissi ve çok düşük karbonhidrat almaktan gelen bir mutsuzluk hissinden kaynaklı, bu kadar zorlamasaydınız keske diyeceğim de olan olmuş geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum kendinizi daha az sıkarak mutlu olacak şekilde devam etmenizi öneriyorum. Bu arada paylaşımınız calısan arkadaşlara örnek olması acısından iyi bir paylaşım.