vücut orantısızlıgı

öncelikle merhaba. Bu konuyu nereye açacağıma karar veremedim. 17 yaşındayım. 1.80 boyum var ama 58 kiloyum 1 senedir hergün düzenli olarak ağırlık çalışıyorum. hiç ek besin almadım. Boyuma göre vücudumun orantısız olduğunu düşünüyorum. Doktora gittim. Sorun yok ilerde düzelir dedi. Ben yaşıtlarımdan güçsüz olduğumu düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

'Boyuma göre vücudumun orantısız olduğunu düşünüyorum' derken kilonun az olduğundan bahsediyorsan aşağıdaki linki incelemeni tavsiye ederim.

Genel Beslenme Mantığı (Nasıl Kilo Alırım?) | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Evde antrenman yapıyorsun anladığım kadarıyla. Aşağıdaki linkte 'EVDE ÇALIŞACAKLAR İÇİN ÖRNEK ANTRENMAN PROGRAMLARI' bölümüne göz atman faydalı olacaktır.

Bodyforumtr kullanım kılavuzu | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
[DOUBLEPOST=1384447686][/DOUBLEPOST]Öncelikle teşekkür ederim. 2 sorum var öncelikle kilo alma rehberini uygularsam vücut hacmim genişlermi pantolon bulamıyorum o derece. İkinci sorum protein tozu kesin almalıyım herhalde ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
Yazılarınız oldukça açık ve bilgilendirici ama bir sorum var. Ben lise son sınıf öğrencisiyim. 8 de okula gidip 2.30 da eve geliyorum. Buna göre tavsiye verebilirmisiniz acaba?

günlük sana gereken proteini alamıyorsan protein tozu alabilirsin eğer günlük protein ihtiyacını tamamlayabiliyorsan ozaman gerek yok

Back
Yukarı