Vücut Geliştirmeye En Fazla Ne Kadar Ara Verdiniz?

Vücut geliştirmeye en fazla ne kadar ara verdiniz?

• Total voters
    754
3,5 ay kadar yaptıktan sonra bu spora 1,5 ay ara verdim , baya bi kayıp yaşadım, ama şimdi 2 aydır düzenli yapıyorum ve ara vermek istemiyorum. Tekrar başladığımda 60 kilo taktığım enseye çekiş , mideye çekiş hareketlerinde 40 kiloyu zor takabilmiştim; hala o kilolara çıkamadım . Sanırım bunda yaz mevsiminin de rolü oldu.

Mayıs ayının başında başladım . En fazla 3 gün ara verdim çünkü alt karın kaslarımın ağrısı bir türlü dinmedi ve hala daha ağrıyor ama kastığım zaman normalde ağrı yok. Zorlayınca oluyor :S

2 ay önce mecburi 25 günlük ara vermiştim ölçüler 1-2 cm arttı dinlenme esnasında.

10. ayım bu hafta bitiyor. ara versem mi diye düşünüyorum daha karar veremedim.

10 yıl ara vermiştim ama yinede normal insanlardan daha farklı görünüyordum
şimdi yine başladım ama ramazan + özel işler sebebiyle1,5-2 ay ara vericem

3 Günden fazla hiç ara vermedim.. İnşallahta bundan sorna zorunlu halde ara verme gereksinimim olmaz.

Sporsuz yaşayabileceğimi düşünmeyenlerdenim :)

6 rutinden oluşan GVT'nin sonuncusundayım. İkinci programa başlamadan vücudumu 15 gün kadar dinlendirmeyi planlıyorum. Çünkü GVT'ye diğer programdan aralıksız geçiş yaptım. Ancak 15 günü geçince dinlenme süresi, vücut gerilemeye başlıyor gibi hissediyorum şahsen...

4 sene nerdeyse aralıksız çalışma.trafik kazasında kolumun kırılması sonucu 1 yıl sonra yeniden başlama 5. ayda önkolda lif kopması sonucu spordan soğuma 1.5 sene daha ara.şimdi herşey nerdeyse en baştan:( tekrar döneli 4-5 ay oluyor umarım bundan sonra böyle birşey yaşamam tekrar...

2yıl duh duh

ah şimdi ki kafam olsa varya duh

Disiplinsizce ve salon olmadan 1 ay yapmama rağmen 1 yılda hiçbir şey kaybetmedim diyebilirim. :)
1 yıl önce 1 ayda 88 kilodan 78'e düştüm ve çok az kas kaybettim ; sonra 4 kilo kas olarak aldım.
Geçen aya kadar 82 kiloydum ; memlekete gelmemle 87 oldum. :)
Garip ve bir o kadar muhteşem...

Ben baya aara verdim basladim 90 kiloyu gordum sobra biraktim 80gordum yeniden bsladim 85 oldum askere gittim 65 yaptilar :)) geldim 85gordum en son 75 kaldim:)) vucut kafayi yedi tabiki bu durumlardan:))

toplam 14 ay çalıştıkdan sonra tam verim almaya şekillenmeye başlamışken araya askerlik girdi 15 ay boyunca ara vermiş oldum askerlik bitti çok şükür ve hemen tekrar başladım...askerde her sabah kendi başıma göreve gitmeden önce 200 şınav 30-50 arası barfıks , 300,400 mekik ve twist yapmıştım hiç aksatmadan formumu böyle korumuştum..askerliiğim bittiği gibi tekrar başladım şuan 4. ayım bitti sabır ve spor sevgisiyle devam etmekteyim.

şuanda bir aylık bir ara verdim haftaya inşallah o arayı bozup devam edıcem iş yüzünden aksadı biraz ama azim daha da arttı :)

Tatil,seyahat ve Ramazan derken 1.5 ay ara verdim. Biraz kilo ve hacim kaybından sonra bir aylık düzenli idmanla eski değerlerimin üzerine çıktım.

Back
Yukarı