Selamlar herkese :=)
Çok uzun bir zaman boyunca gerek forumdan gerekse spordan uzak kaldım.Avatarımdaki halime geldiğimde yani 2007 yazında ön omuz sakatlığımı önemsememiştim taa ki incline ın altında kalıp sakatlanana kadar =)
Ondan sonra tatil falan tatil dönüşü öbür ay yazılırız öbür ay yazılırız diye sürekli bi erteleme oldu.2008 kışa kadar böyle sürdü tabiki kayıplar da oldu.O arada zaten zor dönemler geçirmiştim aslında spor yapacak durumda değildim.Kışın bir arkadaşla başladık gerek salon gerek bazı nedenlerden dolayı spora 2 hafta ancak devam edebildim.Zaman tabi biraz daha alıp götürdü.Sonra 2008 nisana doğru 73 kg olarak spora başladım 1 ayda 77 kg oldum tam vücut oturmaya başladı sonra tekrar bıraktım.Yine başlarız sonra başlarız şeklinde giderken eylülden ocağa kadar yine çok zor dönemler geçirdim bi ara 65 kg ye kadar düştüm, artık kime ve neye göre zor onu bilemem ama yine spor yapamadım =) En nihayetinde gerek ailemin gerek arkadaşlarımın eski halin çok güzeldi spora başla bırakma baskıları ve benim de isteğim sonucunda 12 ocakta verdiğim onca aradan ve kaçamaklardan sonra spora döndüm.Henüz 1 hafta olmasına rağmen çok hızlı gelişiyorum ve şu an 75 kgyim =) Avatarımdaki halime göre oldukça lean olmama rağmen göğüs karın biceps sağlam, omuz tricepste çok kayıp var, ama artık çok akıllandım ve hırs yaptım, çok ama çok extreme bi durum olmadığı sürece sporu da artık bırakmayacağım, forumu ve sporu da çok özlemişim tekrardan herkese merhabalar =)