Vücut geliştirme ve dövmeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZeusS_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anlaşılan fatih sultan ın tattoo sunu yaptırmaya baya niyetli arkadaşlarımız var.
İyi olur iyi, bayadır unutuluyordu zaten, öbür taraftan bakar bakar gururlanır,
ne güzel tattoo motifleri oluyorum diye...

Forumda attığım 780 tane mesajımın her birinde yer alan Avatarıma , imzama ve nickime bakarsan o kadar da unutulmadığını anlarsın...

Ya da forumda aktif değilim diyorsan al bir bilet Fetih 1453 filmine git..
Ya da İstanbuldaysan Fatih ilçesine git , Nasıl dimdik duruyor heykelleri bir bak...

Dövme modeli olarak kullanılmasına bende sıcak bakmıyorum lakin unutulduğu fikrine da şiddetle karşıyım...

Forumda attığım 780 tane mesajımın her birinde yer alan Avatarıma , imzama ve nickime bakarsan o kadar da unutulmadığını anlarsın...

Ya da forumda aktif değilim diyorsan al bir bilet Fetih 1453 filmine git..
Ya da İstanbuldaysan Fatih ilçesine git , Nasıl dimdik duruyor heykelleri bir bak...

Dövme modeli olarak kullanılmasına bende sıcak bakmıyorum lakin unutulduğu fikrine da şiddetle karşıyım...

Şu kısıma bır acıklama getırmek ıstıyorum ben Fatih Sultan Mehmet ın resmını dovme yaptırmaktan bahsetmedım..Ayrıca tanıdıgım dovmecılerden kımse bu zamana kadar Fatih Sultan Mehmet ın resmını yaptıran olmadıgını soyledı keza ınternette de hıc boyle bırseye denk gelmedım..thums:

Arkadaşlar bunlarda benim dövmelerim pek belli olmuyor ama olduğu kadar 1-2 aya dahada yaptırmayı düşünüyorum hedef sağ kolu komple kaplatmak :D

http://d1202.hizliresim.com/u/q/2xr49.jpg

http://d1202.hizliresim.com/u/q/2xr4g.jpg

sag omuz basındaki gayet güzelmiş:)

---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:17 ----------

Su anda aklımda 2 tane dovme var.daha oncede bahsetmıstım yenı cerı ve Fatih Sultan Mehmed Han nın kılıcı...

Eki Görüntüle 14312

Eki Görüntüle 14313 Bu dovme cok hosuma gıttı..

Eki Görüntüle 14314 Ve bence yapılan en buyuk hata...Şahsen hıc yaptırmayacagım bır dovme :)

en alttaki kavak yellerini hatırlattı :D

Şu kısıma bır acıklama getırmek ıstıyorum ben Fatih Sultan Mehmet ın resmını dovme yaptırmaktan bahsetmedım..Ayrıca tanıdıgım dovmecılerden kımse bu zamana kadar Fatih Sultan Mehmet ın resmını yaptıran olmadıgını soyledı keza ınternette de hıc boyle bırseye denk gelmedım..thums:

Seni kastederek söylemedim pasha05 , genelleme yaparak konuşmuştum aslına bakarsan thums:

Bu da benim dövmem. Seven var mıdır burda bilmiyorum ama avatardan ve dövmeden anlaşılacağı üzre star wars hayranı bi insanım. Danny Garcia tarafından yapıldı.
307134_10150301031883396_661883395_7773014_1616845_n.jpg

Dip not, elimde düzgün bi makina olmadığı için kendimi gösterecek şekilde çekemedim. Facebook'taki tanıtım sayfasına koyulan resmi göstereyim dedim.

Back
Yukarı