Vücut geliştirme ve dövmeler

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZeusS_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pasha05 sırt şahane olmuş:)

king87 hayrola forumu sen mi kurtarıcan millete laf atıyorsun 3 5 kelime diye belki toefl verdi o nerden biliorsun adam alttan alıyor eleştiriiyi kaldırırız diyor 2 laf yazıyor yine kaldıramayıp giydirmeye calısıyorsunn kaldıki benim güzel ülkemdeki insanlara laf atıyorsun sana bir örnek veriyim bak ;

Türkiyede insanlar neyin ne oldgunu bilmeden yargılıyorlar sakat yürüyenlerin yanından uzak duruyorlar , engelli insanların ne yaşadıgını bilmeden engelli sınıfına koyuyorlar hicbirsey bilmeden yargılamak bu işte.belki onlarda öyle olmak istemiyor yolda yürürken araba carptı ve dünyası karardı nerden biliyoruzda ona engelli diyoruz? varmak istedigim şudur,bu başlık acarken BB n Tattoo yazıcakı n yazarken d ye batı yanlıslıkla .hem ingilizce olsa ne olacak ya allah askına ? anladı herkes adam düşünmüş konu açmış.saygılar.
 
Est..sızın zaten bellı olan bır altyapınız mevcut ve sızın bu konuda bızden daha bılgılı oldugunuz aşikar.Türkoloji okumanız gercekten cok guzel.Tebrıkler.Basta soylemek ıstedıgınız bende tam olarak anlayamamısım.Ben tesekkur ederım.....

Türklük konusunda yakından ılgılenen arkadaslarla tanısmak her zaman guzel bır duygu olmustur benım ıcın.
Çok teşekkür ederim. :)
Sizin gibi Türklük şuuru taşıyan kişilerle tanışmak da benim için çok mutluluk verici.
Bu arada ZeusS'un da söylediği gibi sırtınız da oldukça şekilli.
Sizi tebrik ediyor, spor hayatınızda başarılar diliyorum. :)
 
Konu baya baya gerılerde kalmıs 2.dovmemı ekleyeyım,konu bıraz guncellensin thums:



Resim cep telefonu ıle cekıldıgı ıcın pek net olmadı.Normalde daha canlı ve daha net duruyor.Tarih benım ıcın çok onemlı olan bir tarih.Zaten dıger dovmelerımde bununla ilişkilidir.Altında ise ibranice Ad infinitium yazmakta.Aslında ibranice yazdırdıgıma sonradan bıraz pısman oldum acıkcası.
 
Konu baya baya gerılerde kalmıs 2.dovmemı ekleyeyım,konu bıraz guncellensin thums:



Resim cep telefonu ıle cekıldıgı ıcın pek net olmadı.Normalde daha canlı ve daha net duruyor.Tarih benım ıcın çok onemlı olan bir tarih.Zaten dıger dovmelerımde bununla ilişkilidir.Altında ise ibranice Ad infinitium yazmakta.Aslında ibranice yazdırdıgıma sonradan bıraz pısman oldum acıkcası.


neden pişman oldun??? yahudi dili diye mi?? ibranice güzel ama ibranice dövme yaptırırsam iş bulamam diyen biri vardı yok artık oldum:confused:.

güzelmiş ve de yeşilimsi değil siyah olduğu belli. nedense herkesin dövmesi gün geçtikçe yeşilimsi oluyor. iyi yerde yaptırmakla alaklı herhalde.
 
hulk-tattoo-3.jpg


Bu dövmeyi yaptırmak isterim. Ancak hala karar veremedim. Kalf'ın üzerine mi? Yoksa sırtıma mı?
 
Kalf uzerınde daha ıyı durabılır dıye dusunuyorum ama yasınız henuz cok genc.Bu tarz bır dovmeyı ALLAH omur verdıgı surece 60-70 yasınıza kadar tasımak ısteyecekmısınız bu onemlı.ve sosyal yasamda sıze etkısı ne derece olabılır.Bunları ıyı dusunmenız lazım.

İyi yerde yaptırmak derken dovmenın yapıldıgı yer Türkiye çapında ıs yapan saglam ve arkadasım olan bır yer.Bu yuzden o konuda bır sıkıntı yok aslında yeşilimsi de degıl,ama resımde o sekılde cıkmıs.Kış aylarında soguktan dolayı,bilek soguk ve su ıle sık teması oldugu ıcın bıraz soluk durabılıyor.

Dovme nın bulundugu alan nabzımın ustunde,3 dovmem ıse tam kalbın ustunde ;)
 
Son düzenleme:
Resımdekı dovme kanji dili ile yazılmıs olmalı her karekter tek bır anlam tasıyor olmalı...
 
evet kanji alfabesi. hiragana ve katakana alfabelerinin de harfleri benziyor zaten.
ama japonca yaptırmayabilirim de

bunlar da ibrani ve elf yazıları;





 
pasha05 gerçekten güzel olmuş dövmeniz.
türklükle ilgili oldugu icin ayrı bir hoşuma gitti..
belki bende evlendikten sonra yaptırabilirim.

yaza gecici dövme yaptırabilirim bilegime dogru.
 
Oktay kardesım oncelıkle sunu soyleyeyım gecıcı dovme altına su gıtmez dırek olarak derı ustune nufuz ettıgı ıcın abdest konusunda sıkıntı olur..

Tesekkur ederım guzel yorumun ıcınde...Yenı yaptıracagım dovme bırkac sayfa oncede var da bır vakıt bulup baslayamadık...

Evlendıkten sonra demıssınde bunu her dovme yapan soyler asla esınızın,nısanlınızın sevgılınız ısmını yaptırmayın...kulagında bulunsun ;)

Japonca cok sık kullanılır oldu bencede vazgecın :) Göktürk alfabesi,Urdu Alfabesi,Kiril alfabesi kullanılabılır.ve yazılan yazıya gore alfabe secılmelı bence.
 
hocam evlenecegim kişinin degil sizin gibi cocuklarımın ismini yazdırabilirim ancak.
ilk başlarda japonca aklımdaydı fakat göktürk alfabesi daha uygun olacagından yaza yaptıracagım büyük bir ihtimal ama gecici.
hem deneme mahiyetinde :)
 
Su anda aklımda 2 tane dovme var.daha oncede bahsetmıstım yenı cerı ve Fatih Sultan Mehmed Han nın kılıcı...

b07.JPG

b05.JPG Bu dovme cok hosuma gıttı..

33.JPG Ve bence yapılan en buyuk hata...Şahsen hıc yaptırmayacagım bır dovme :)
 
2.resim gerçekten hoş hocam.
bu arada kadın ismi yazdırmak bana da saçma gelmekte.
en degerli varlıklar cocuklarımız olmalı
 
Anlaşılan fatih sultan ın tattoo sunu yaptırmaya baya niyetli arkadaşlarımız var.
İyi olur iyi, bayadır unutuluyordu zaten, öbür taraftan bakar bakar gururlanır,
ne güzel tattoo motifleri oluyorum diye...
 
Bende yaptırmak isterim ancak dini açıdan uygun olmadığı için tercih etmiyorum,dinen uygun olsaydı forearmın iç kısmına bilekten dirseğe doğru güzel bir fonla yazı yazdırırdım,resimler fln bence itici.
 
Anlaşılan fatih sultan ın tattoo sunu yaptırmaya baya niyetli arkadaşlarımız var.
İyi olur iyi, bayadır unutuluyordu zaten, öbür taraftan bakar bakar gururlanır,
ne güzel tattoo motifleri oluyorum diye...

vucudumda fatih sultan mehmed'e ait birşey taşıdıgım icin mi bana kızacak ?
Hem de ayrı bir gururla!
nasıl bir mantık acın var anlamış degilim ?

karşında liseli yok senin
 
Back
Yukarı