Öncelikle merhaba.
20 yaşındayım ve öğrenciyim.Yurtta kalıyorum.
1.74 boy ve 75 kiloyum.
Kendime bir antrenman programı hazırladım.Düzensiz spor yapmışlığım da var.gerek salonda gerekse evde ve parklarda.
1 gün şınav-benchdips-mide-ağırlıksız squat
1 gün barfiks
1 gün barfiks
1 gün dinlenme
Şeklinde çalışıyorum
5 set şınav,3 set bench dips,2 set plank ve mide hareketleri,2-3 set squat yapıyorum.Bazen zıplamalı yarım squat da yapıyorum.
6 set de barfiks çekiyorum farklı tutuş açılarıyla.
Ayrıca her gün 2 kere 45 dakikalık hızlı tempo yürüyüş yapıyorum.(okula gidip geliyorum)
Beslenmem ise
2-3 öğün oluyor.
1 lt süt.2-3 tam yumurta.50-100 gram karışık kuruyemiş tüketiyorum her gün.
1.5-2 lt civarında da su tüketiyorum.Sütle beraber yeterli sıvı alımı yapmış oluyorum.Günlük protein alımını ise 60-90 gram arası gerçekleştiriyorum.
Amacım yağ oranımı azaltmak (minimum kas kaybıyla),ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak.
Önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
20 yaşındayım ve öğrenciyim.Yurtta kalıyorum.
1.74 boy ve 75 kiloyum.
Kendime bir antrenman programı hazırladım.Düzensiz spor yapmışlığım da var.gerek salonda gerekse evde ve parklarda.
1 gün barfiks
1 gün barfiks
1 gün dinlenme
Şeklinde çalışıyorum
5 set şınav,3 set bench dips,2 set plank ve mide hareketleri,2-3 set squat yapıyorum.Bazen zıplamalı yarım squat da yapıyorum.
6 set de barfiks çekiyorum farklı tutuş açılarıyla.
Ayrıca her gün 2 kere 45 dakikalık hızlı tempo yürüyüş yapıyorum.(okula gidip geliyorum)
Beslenmem ise
2-3 öğün oluyor.
1 lt süt.2-3 tam yumurta.50-100 gram karışık kuruyemiş tüketiyorum her gün.
1.5-2 lt civarında da su tüketiyorum.Sütle beraber yeterli sıvı alımı yapmış oluyorum.Günlük protein alımını ise 60-90 gram arası gerçekleştiriyorum.
Amacım yağ oranımı azaltmak (minimum kas kaybıyla),ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak.
Önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme: