haklısın. Oturduğumuz yer site alanı olduğu için yönetici ile konuşup sitenin arka tarafına barfix için demir diktircem. bu sayede barfixde çekebileceğim artıkteşekkürler barfiks yapamıyorsan bile dips i mutlaka eklemelisin
10 set 40 tekrar fazla değil mi? bana fazla geldi. yanlış hesaplamadıysam 400 şınav felan yapıyor. Vücudunun fotoğrafını atar mısın. benim toplam şınav sayım 135. Bide p90x antrenmanını söyler misin?S.A beyler bende street workout yapıyorum.Benim programım
1.gün push-day(şınav):10 set.Setler 40 tekrardan oluşuyor bu 40 tekrarın 20 si elmas 20 si geniş oluyor.bunun yanına bide p90x karın videosunu ekliyorum.
2.pull day(barfiks):10 set 10 tekrar ya da 25 erden 4 set yapıyorum o anki kafama bağlıbunun yanınada squat ekliyorum.
sonraki günlerde aynı sırayla push ve pull olmak üzere dolduruyorum.
haftada ikide rest-day koyuyorum genelde çarşamba ve pazar oluyor. Saygılar.
bende 8 aydır uğraşıyorum street workout la. istediğim sonuçları alamadım. Çevremdekiler benim göğüs ve karın kasımın olduğunu söylüyorlar fakat ben pek memnun değilim vücudumdan nerede eksiklik var anlamadım. sanırım 2 günde bi çalışıyordum fazla zorluyordum kasları. Bunun yerine hafta içine dağıttım programımı. Bide böyle deneyeceğim. İnşallah güzel bir sonuçla karşılaşırımp90x aslında bütün vücut antrenmanı internette araştırırsan bulursun ben o antrenmanın karın videosunu yapıyorum. sayı fazla ama daha az yapınca beni kesmiyo açıkçasıfoto için daha zaman var diye düşünüyorum karın tam olarak istediğim gibi değil ama tatmin etmesi açısından ölçülerimi söyleyebilirim.
omuz: 120 cm
göğüs: 100 cm
bel: 86 cm
kol: 33 cm
İnşallah istediğine ulaşırsın benimde 6 ay oldu. programın iyi ama tekrar sayısını arttırırsan daha iyi olur çünkü vücut ağırlığından başka bi ağırlık olmadığı için kaslar hep aynı hareket ve tekrarı yaparsan o hareketleri hafızaya alıyor ve gelişim istediğin şeklide olmuyor diye düşünüyorum. ve devamlı aynı programı yapma 2-3 haftada bi hareketleri değiştir. tekrar sayılarını da yükselt. benim düşüncelerim böyle saygılar.bende 8 aydır uğraşıyorum street workout la. istediğim sonuçları alamadım. Çevremdekiler benim göğüs ve karın kasımın olduğunu söylüyorlar fakat ben pek memnun değilim vücudumdan nerede eksiklik var anlamadım. sanırım 2 günde bi çalışıyordum fazla zorluyordum kasları. Bunun yerine hafta içine dağıttım programımı. Bide böyle deneyeceğim. İnşallah güzel bir sonuçla karşılaşırım![]()
tavsiyen için teşekkür ederim. Söylediklerini deneyeceğimİnşallah istediğine ulaşırsın benimde 6 ay oldu. programın iyi ama tekrar sayısını arttırırsan daha iyi olur çünkü vücut ağırlığından başka bi ağırlık olmadığı için kaslar hep aynı hareket ve tekrarı yaparsan o hareketleri hafızaya alıyor ve gelişim istediğin şeklide olmuyor diye düşünüyorum. ve devamlı aynı programı yapma 2-3 haftada bi hareketleri değiştir. tekrar sayılarını da yükselt. benim düşüncelerim böyle saygılar.![]()
haklısın onu gözden kaçırmamak gerek omuzlara büyük bir hacim yükleniyor ve omuz çok güzel bir şekilde gelişiyor. Fakat amuda kalkma olayı kimi insana göre zor olduğundan partner ile yapılması daha uygunCogunuz omuz koymamissiniz programi koymamissiniz. Amuda kalkip sinavin faydali olucagini dusunuyorum.ayaklar duvarda yapilabilir
Dostum merhaba,S.A beyler bende street workout yapıyorum.Benim programım
1.gün push-day(şınav):10 set.Setler 40 tekrardan oluşuyor bu 40 tekrarın 20 si elmas 20 si geniş oluyor.bunun yanına bide p90x karın videosunu ekliyorum.
2.pull day(barfiks):10 set 10 tekrar ya da 25 erden 4 set yapıyorum o anki kafama bağlıbunun yanınada squat ekliyorum.
sonraki günlerde aynı sırayla push ve pull olmak üzere dolduruyorum.
haftada ikide rest-day koyuyorum genelde çarşamba ve pazar oluyor. Saygılar.
dediğin olabilir yemek öncesi ama sabah erken saatlerde vücut enerjiyi toparlıyamıyor her türlü öğleden sonra yapman daha iyi oluraksam yemeği öncesini tavsiye ederim. hep günlük fazla kaloriyi yakmış, hemde idman sonrası aç kalmamış olursunuz
Sabahlari glikojen depolarin bos oldugu icin vucut enerjiyi kasdan alabilir. Kosulardan once yeterli karbonhidrat alirsan sorun olmazDostum Teşekkür ederim bir arkadaşa sorum oda senin verdiğin bilgi gibi, eğer sabah yaparsam harcams olduğum enerjinin kas kütlesinden gidebileceğini söyledi? Dostum bu arada hergün akşam düzenli koşmaya çalışıyordum bu kas kütlesini etkiler mi, sıkıntı olmuyorsa devam edeceğim