Vücut Ağırlığı ile Çalışma Programı

Arkadaşlar boyum 170 kilom 60 ve yurtta kaldığım çin sadece vüct ağırlığı ile çalışabilirim ve bu konuda yardıma ihiyacım var öncelikle değerleri vermek istiyorum

Tek seferde

Şınav-25
Barfiks-5.6
Mekik-50

Bu güç seviyesine göre nasıl bir program çıkarılabilir yardımlarınızı bekliyorum

Herkese şimdiden teşekkürler

Şınav-25
Barfiks-5.6(nasıl yani tek seferde 5.6? heralde 5 tekrar demek istedin 6 set halinde )
Mekik-50
Tavsiye eğer zamanın uygun ise sabahları 25x4 şınav ve hemen ardından 50x4 mekik bu antremandan 8 saat geçtikten sonra akşam saatlerinde 5x6 barfiksin varmış ama bunu artırabilirsin dostum ben çekemiyordum 1 ayda 10x3 yapmaya alıştım kolay oldu.ama artırma gibi bir çabam olmamaıştı sende akşamları 10x3 yapmaya çalış.ardından hemen gene 50x4 mekik :) ama bunlar sana kaslarının gelişmesinde yardımcı olacaktır ama o gelişen kasların eğer vücud yağ oranın fazla ise kolay kolay gözükmeyecektir çıkmıyor sanma sakın.ama 1 günde kas çıkıcak diyede düşünme .

Şınav-25
Barfiks-5.6(nasıl yani tek seferde 5.6? heralde 5 tekrar demek istedin 6 set halinde )
Mekik-50
Tavsiye eğer zamanın uygun ise sabahları 25x4 şınav ve hemen ardından 50x4 mekik bu antremandan 8 saat geçtikten sonra akşam saatlerinde 5x6 barfiksin varmış ama bunu artırabilirsin dostum ben çekemiyordum 1 ayda 10x3 yapmaya alıştım kolay oldu.ama artırma gibi bir çabam olmamaıştı sende akşamları 10x3 yapmaya çalış.ardından hemen gene 50x4 mekik :) ama bunlar sana kaslarının gelişmesinde yardımcı olacaktır ama o gelişen kasların eğer vücud yağ oranın fazla ise kolay kolay gözükmeyecektir çıkmıyor sanma sakın.ama 1 günde kas çıkıcak diyede düşünme .
Yok hocam bir seferde 5 sonra 4 sonra 3 e düşüyor

Ayrıca farklı şınav teknikleri falanda var ayrıntılı program konusunda gerçekten yardıma ihtiyacım var

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/sadece-v-cut-rl-ile-t41984.html?t=41984 bu linki okumanı öneririm, vücut ağırlığıyla yapılabilecek epey hareket mevcut.

eklemen gereken bazı hareketler:
ters mekik (ne kadar mekik yapıyorsan o kadar bundan yapmalısın)
inverted row (bicepslerin için)
bench dips (tricepslerin için)
squat (bacakların için)

ayrıca yapabiliyorsan amutta şınav yapman çok yararlı olur. omuzlarında da hacim kazanmış olursun.

bende bir klasör var aslında bodyforumtr'deki egzersizler bölümündeki hareketli resimler varya anlatım ile ordaki bütün aletsiz hareketleri klasörün içine attım bi bar gerekiyor onuda sandalyeden bar yapıyorum :) bende pazardan sonra kendime bir program hazırlıyıcam..

bende bir klasör var aslında bodyforumtr'deki egzersizler bölümündeki hareketli resimler varya anlatım ile ordaki bütün aletsiz hareketleri klasörün içine attım bi bar gerekiyor onuda sandalyeden bar yapıyorum :) bende pazardan sonra kendime bir program hazırlıyıcam..
hocam paylaşabilir misin

Şınav
Göğüs Dips
Geniş Tutuş Barfix Öne veya Enseye
Dar Tutuş Barfix
Triceps Dips
Mekik
Komando Dansı

Yok mu haftalık program konusunda yardımcı olabilecek biri

Abilerim,kardeşlerim öncelikle merhabalar ben Kadir Öztürk yaşım 16, boy 1.80, kilom ise 75 kg mevcut bir konu varken bende yazmak istedim öncelikle

evde tek seferde normal hızda ve düzgün birşekilde 42 şınav 42 mekik 12 barfiks çekebiliyorum rahatça ve düzgün yaptıgımada eminim.

afedersiniz ama kadın gibi göğüslerim var sarkık ama gobegım hiç yok ve doktor yagdan olmus demisti sizden ricam bana bi hem zayıflatıp hemde forma sokacak bi program yazmanız ben sabırlıyımdır aylarca yıllarca yaparım yeterki hedefe goturecegınden emın olayım spor salonuna gıtme ımkanım yok ama evdeki imkanlarım şunlar : koşu bandı,barfiks demiri,dumbell,ve ayaklara takılan 3kglık kumluklar ( kumlugu hiç kullanmadım ) tavsiyelerinizi bekliyorum.

Abilerim,kardeşlerim öncelikle merhabalar ben Kadir Öztürk yaşım 16, boy 1.80, kilom ise 75 kg mevcut bir konu varken bende yazmak istedim öncelikle

evde tek seferde normal hızda ve düzgün birşekilde 42 şınav 42 mekik 12 barfiks çekebiliyorum rahatça ve düzgün yaptıgımada eminim.

afedersiniz ama kadın gibi göğüslerim var sarkık ama gobegım hiç yok ve doktor yagdan olmus demisti sizden ricam bana bi hem zayıflatıp hemde forma sokacak bi program yazmanız ben sabırlıyımdır aylarca yıllarca yaparım yeterki hedefe goturecegınden emın olayım spor salonuna gıtme ımkanım yok ama evdeki imkanlarım şunlar : koşu bandı,barfiks demiri,dumbell,ve ayaklara takılan 3kglık kumluklar ( kumlugu hiç kullanmadım ) tavsiyelerinizi bekliyorum.
interval kardiyo yap haftanın üç gün diğer günlerde yukarıda verilen programı uygularsan faydalı olur. interval dan kastım yüksek şiddetli. zıplamalar veya kısa ve hızlı koşular şeklinde yapabilirsin

Beyler hazır konu varken açmıyım dedim.Bende vücut ağırlığı ile çalışma yapıyorumda sizce her gün yapmanın bir zararı olurmu kaç gün dinlenmeliyim birde şuanlık sadece şınav barfix mekik birde ters şınav yapıyorum neler eklemeliyim.

bilader bi yazsan
Belirli günlerim yok. 2 günde bir çalışıyorum ve çalışmalarım şu şekilde
Öncelikle 10 dk koşuyorum bu cardio yu beden eğitimi öğretmenim tavsiye etti ardından;
Karın:
15x5 regular crunches
15x5 in and outs
15x5 full length leg toe touches
15x3 each side full length side toe touches
side to side holds 30 second
sitting hold with leg kicks 30 second
sitting hold 30 seond
horizontal plane hold 30 second

Göğüs:
15x3 pushups inner(elmas şınav)
15x3 pushups regular(normal şınav)
15x3 pushups outer(kollar açık şınav)

Street Workout antrenmanım nasıl? | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu buradan daha detaylı bakabilirsin. Önceden açtığım konu

Back
Yukarı