Vücut Ölçülerim ve Antrenman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lennox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lennox

Üye
İyi günler haftada 6 gün antrenman yapıyorum bunun 3 günü ağır halter 3 günü teknik ağırlıklı atletizmle ilgili 18 yaşındayım 193 boy 84 kiloyum yağ oranım çok düşük herhangi bir protein tozu kullanmıyorum vücut ölçülerim şu şekilde
Omuz 125 cm
Göğüs 103 cm
Bacak 61 cm
Alt bacak 41 cm
Kol 37 cm

Soğuk haldeyken aldım bu ölçüleri sizce bu ölçüler iyi midir protein ihtiyacımı karşılıyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum protein tozu takviyesi yapmam gerekir mi önerileriniz nelerdir antrenman programım doğru mu yardımcı olursanız sevinirim saygılar

fotoğraf olsa daha iyi yorum yapılabilir ama göğüs ve omuz biraz geride gibi kola göre.
Ben vücut geliştirme yapmıyorum atletim bizde bench press incline bench squat koparma ve omuzlama hareketlerinden oluşan bir programımız var bench press ve squat ağırlıklı genelde antrenmanlarımız bench press maksimalim 75 kg düşük 60-65 kg 10 tekrar 4 set çok rahat dönebiliyorum antrenmanda da bu şekilde yapıyoruz ama kollarımın uzun olmasından herhalde maksimal düşük squatta maksimal aldığımızda 150 yaptım bıraktım hocamın dediğine göre sağlam bir günümde 170-180 kg kaldırabilirmisim koparmada da 55 kg 10 tekrar 4 set calışıyoruz genelde omuzlamada da 60 kg 10 tekrar 4 set çok rahat yapıyorum 70 de yapabilirim kol için antrenman dışında barbell curl 35 kg 10 tekrar 3 set z bar dar tutuş 35 kg 10 tekrar 3 set hummer curl 15 kglık 2 dumbell ile 10 tekrar 4 set yapıyorum sonra adını bilmiyorum ancak dış kolu geliştiren bir hareket var oturup dumbell çapraz göğüs hizasına getiriliyor çok faydası oldu bana sizce de iyi midir

boyuna gore ıyı kas yapmıssın ama gogus bıraz az sanki ben 174 üm gogus 105 :D

Back
Yukarı