Vücutçunun Ucuza Beslenme Rehberi

Dardanel 80 gram ton balığı 1 lira, Kıbrısta öğrenciyim burada herşey bayağı bir pahalı ama ton balığı falan ucuz:) Dardanel uskumru ise 100 gramı 1.15lira ama kampanya, diğer şeyler peynir falan kilosu 10 lira, bütün tavuk 11 lira, göğüs 15 lira. Oldukça zorlanıyoruz öğrenci olarak ama sağlık oldum mu işin içinde alıyoruz.

şu sıralar tanşaş'ta kampanya var. tansaş markalı iki ürün alınca ikincisi yüzde 50 indirimli. 4 paket ton balığı alınca biri bedavaya geliyor yani.

yulaf + kuru üzüm + hindistan cevizi gibi karışımlar içeren dr. oetkerin kahvaltılık gevrekleri var. içi oldukça zengin. 40 a yaklaşan tahul ve meyve var. fiyatıda 4 tl.

1,5 hafta gidiyor.

( ailede kardeşiniz fln varsa içeriği meyve olmayanlardan alın,alın ki yulafın yavan tadından tırssın.)

mısır gevreği yemeyin!!!!!!!

neden ???

1-)...mısırın kan şekerini yükseltme becerisi yulafa göre daha çoktur...birde içinde ayrıca çay şekeri var...

2-) mısır ve türevlerinden yapılan yan ürünlerde (mısır özü yağı,mısır şurubu ki meşrubatlarda tatlandırıcılarda bu var) genetiği değiştirilmiş frankeştayn mısırlar kullanılmaktadır....bimde satılan mısır gevreğininde yüzde yüz eminimki gdo lu mısırdan imal edilmekte....3. dünya ülkesi olan Türkiye'ye 96 yılından beri gdolu mısır pamuk soya kanola yağı girmekte ve bunlar işlenerek binlerce ürün türk milletine kakalanmaktadır.....

benden uyarması

ben şoktan alışveriş yapıyorum fiyatlar konuyu açan arkadaşın fiatlarıyla aynı fakat lor peyniri satmıyorlar en iyisi gidip bi yağsız lor peyniri alıp tadına bakmak :)

yulaf + kuru üzüm + hindistan cevizi gibi karışımlar içeren dr. oetkerin kahvaltılık gevrekleri var. içi oldukça zengin. 40 a yaklaşan tahul ve meyve var. fiyatıda 4 tl.

1,5 hafta gidiyor.

( ailede kardeşiniz fln varsa içeriği meyve olmayanlardan alın,alın ki yulafın yavan tadından tırssın.)

dr. oetkerin mi choco yulafı war çok fena bağımlılık yapıo tavsiye ederimthums:
03387.jpg

ETİ LİTALİF YULAF EZMESİ
100 gramında;

12.6 gr protein
6.96 gr yağ
60,70 gr karbonhidrat

Kıbrıs'ta öğrenciyim ve bunu buradan 5.15 liraya alıyorum, belki Türkiye'de daha uygun olabilir.

Eklentiler

• 19112009782.jpg
    19112009782.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 417
real de bu 3lüyü bulabilirsiniz ayriyetten yanılmıyorsam fiatları 8tl küsür, pahalı ama diğer yulaf paketlerine göre

vitalis_-wenigersuess_frei_bis_juli_2010.jpg

rsxer; güzel diyorsun ama 8 tl bizi bozar , önerinin konuya uygun olmadığnı düşünüyorum .)

bana sorarsanız şimdilik eti lifalif rakipsiz....

bu arada DİA market kadar açgözlü fırsatçı bir tüccar zihniyetine sahip yer daha görmedim...

önceden 160 gr(süzme 100gr) ayçiçekli ton balığı alıyordum..2.5 TL'ye ....stoklarında bitince 80 gr (süzme 50gr) ayçiçekli getirip fiyatınıda 2.75 yapmışlar....

dardanel sardalya alıyordum süzme 70 gr 2.25 tlye daha bitmeden stoklarında 3 TL ye çekmişler...

bu kadar olmazkafa_kafa_

kara listeme dia marketi de ekledim artık:mad:

rsxer; güzel diyorsun ama 8 tl bizi bozar , önerinin konuya uygun olmadığnı düşünüyorum .)

bana sorarsanız şimdilik eti lifalif rakipsiz....

bu arada DİA market kadar açgözlü fırsatçı bir tüccar zihniyetine sahip yer daha görmedim...

önceden 160 gr(süzme 100gr) ayçiçekli ton balığı alıyordum..2.5 TL'ye ....stoklarında bitince 80 gr (süzme 50gr) ayçiçekli getirip fiyatınıda 2.75 yapmışlar....

dardanel sardalya alıyordum süzme 70 gr 2.25 tlye daha bitmeden stoklarında 3 TL ye çekmişler...

bu kadar olmazkafa_kafa_

kara listeme dia marketi de ekledim artık:mad:

evet arkadaşım fiat konusunda haklısın dicek bişiy yok ama arada bi tad değişikliği için bir opsiyon sadece thums:
bu arada sen dia dan konuşmuşken ben ŞOK tan dardanel 2 li ton balıkları 7.45 e alıyordum ama REALde aynısı zeytinyağlı ve pakette tekli satılanlar 3.5 tl tadıda mükemmel hemde zeytınyağı ihtiyacını gideriyorsunthums:

Son düzenleme:
arkadaşlar light ton balığı dardanel 2.25 olması lazım 75 veya 80 gramdı yanlıs hatırlamıyorsam poşet ton. Bartın da hamsinin kilosu 2 ytl barbun 4 ytl çinekop 5 ytl mis gibi gidiyor.

hocam öğrenci adam nasıl yapıcak o hamsiyi :)

Vallahı bnce en mantıklısı hazır pısmıs tam tavuk almak oturdugunuz yere gore fıyatı degısır ama tahmınen 5tl ıle 8 tl arasında olur.Bı ogunu bole gecırmek en guzelı ve proteın acısından en dolusu.

Bir butun tavugu sade yemek bazen can sıkıyor uzerıne keççap sıkıpta yemeyı deneyın :)

Back
Yukarı