Vücudum ters V gibi beyler.Nasıl düzeltebilir.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ssscs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ssscs

Üye
Beyler omuzdan kalçaya indikçe genişliyor.Hiç çalışmayan birinin (ektomorf) düz olması gerekmez mi?
Düzeltmek için kanatları mı yoksa omuzlarımı geliştirmek lazım?
Bir de yeni street workouta başlayacam görüşleriniz nelerdir?

Omuzlarini gelistir duzenli spor yap her bolgeyi calis aksatma ters v gibiysen omuzlarin cok dardir omuzlarina dikkat et

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah.
Street Workout?

Bilinçli olarak derken

Street workout hareketlerinin hangisinin nereye vurdugunu vs

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam eyvallah[DOUBLEPOST=1400190384][/DOUBLEPOST]Birde street workoutun beginner hareketleri yapmak için yeterince gücüm yok dips, barfiks gibi.
Bu gücü sağlamak için herhangi birşey önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
street workout yapabilmen için daha cok erken onun yerine evde başlangıc hareketleriyle başlamalısınız , şinav , mekik , cardio , barfix v.b , ondan sonra cok temiz bi şeklilde başlarsın

İşte barfiks vs. çekemiyorum onu söylüyorum zaten o konuda ne yapabilirim?

herşeyin bir ilk var , çekemiyorum demek yerine çekmeye calısmak daha önemli , yavaş yavaş başla eline bir çift dumbel al eve , biraz kol çalıs , göğüs çalıs , dumbella ilgili hareketler forumda mevcut dünya kadar biraz bak bulursun
yapamıyorum dersen zaten hiç yapamazsın biraz zorla emin ol çekmeye baslıcaksın

Çok denedim uğraştım yani baştan pes değil ama deneyecez artık ama hiç barfiks çekemeyen biri ne yapmalı sadece onu

Çok denedim uğraştım yani baştan pes değil ama deneyecez artık ama hiç barfiks çekemeyen biri ne yapmalı sadece onu
İlk başta çekebildiğin kadar çek sonra ayakkarından bi arkadaşın destek versin bu şekilde zamanla tekrar sayın artar hiç olmadı ilk gün 2 tane çek zamanla artar kendisi zamana bırak dene olmaz diye birşey yok barfiks çekmek imkansız değil yani bu kadar şey yapma başarılar dilerim :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dediğim gibi bir çift dumbell al O dumbellarla , Kol ( triceps ,biceps ), Bacak ,Göğüs ,Omuz ve birazda cardio ile zamanla vucudun adapte olucak , bir bakmışsın 3-4 tane barfix çeker duruma gelmişsin , sadece sıkı çalıs ve cok güzel beslenmeye calıs , dikkat et , sonrası çorap söküğü gibi gelicek zaten

Eyvallah saolun teşekkürler
Ben zaten baya zayıfım yinede cardio yapmam gerekirmi?

Ağırlık sonrası 10 dk yap cardio bi tek zayıflamak için yapılmamalı bence

Her zayıf olan insanın yağ oranı düşüktür diye birşey yoktur dolayısyla cok abartmadan 5-10 dakikalık cardio sana yeter gibime geliyor

Ne tür bir cardio tavsiye edersiniz?

10 sakika hiit ağırlık sonrası laktik asidi dağıtırsın kalp damar sistemin gelişir kanındaki okaijen miktarı artar

Back
Yukarı