Vücudum ters V gibi beyler.Nasıl düzeltebilir.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ssscs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben genelde hareketleri kendi vücut ağırlığımla yapmak istemiştim ama zaten o yüzden street workout'u seçmiştim ama bu ona yarar sağlayacaksa temeli ağırlıklarla atarız o zaman[DOUBLEPOST=1400269121][/DOUBLEPOST]Çok denedim uğraştım yani baştan pes değil ama deneyecez artık ama hiç barfiks çekemeyen biri ne yapmalı sadece onu sormuştum[DOUBLEPOST=1400269540][/DOUBLEPOST]Pardon sonuncusu yanlış oldu

Son düzenleme:
kartals340 görüşlerine saygım var ama bana göre her sporun bir felsefesi var.Bana göre arkadaş street workout yapmaya başlamış bu sporun felsefesi ağırlık kaldırmayı reddediyor sem sw ye başlıcak bi adama iki dambıl al göğüs kol çalıştır dersen sporun felsefesine karşı gelmiş olursun sw yalnızca vücut ağırlığı kullanılan bir spor ssscs arkadaşım barfiks çekemiyorum diye bişey yok herşey beyninde bitiyor senin tek yapman gereken kendine güvenmek ve çalışmaya başlamak bu yolda sana başarılar dilerim saygılarımla...

barfiksi hemen çekemezsin zaten ama hergün barfiks çalış her gün yarım yarım çek kendini asılı bırak böyle böyle bi bakmışsın 1-2 sonra nizami 15 belki 20 barfiks :)

Apachee 2 günde olmaz 15-20 barfiks tabii ki çalışınca herşey olur ama o kadar kısa sürede olmaz :)

Yani çalışmadan çekemiyorum anlamında söyledim.
Merak ettiğim yani çekebilmek için tasarlanmış bi program var mı?

maalesef kardeşim tek program senin yapabildiğinin en iyisini yapman olur

sana tek tavsiyem sakın bu işin peşini bırakma bi kere başlamışsın hedefine ulaşana kadar durma ;)

Saol yav başaracaz inşallah

Back
Yukarı