Vücudum Hakkında Yardımınıza İhtiyacım Var

jagged

Üye
Arkadaşlar başlayalı 1,5 ay oldu 110 kiloyum ve cardio+makinelerde ağırlık çalışması+mekik yapıyorum beslenme olarakta protein ağırlıklı besleniyorum ve fastfood+şekerli içecekleri hayatımdan çıkarttım yaklaşık 6-7 kilo verdim. Bi kaç sorum var size. Fotoğrafları ekliyorum en kısa sürede ölçüleride yazacağım.
1. Bu vücut toparlanabilir vaziyette mi?
2.Kiloluyken yağ yakarken kas kütlemi arttırabilmek için ekstra önerileriniz var mı?
RkYnLY.jpg
[/url][/IMG]
RkYnLY.jpg
[/url][/IMG]
Arka Kol
RkYnLY.jpg

Sırt
pzg6qo.jpg

Ön
kBkO3J.jpg

ÖN KOL
NAqZ6g.jpg

ÖN2
a35zJ2.jpg

YAN
8ZgY01.jpg

Her vücut toplanabilir vaziyettedir aslında :)

Diyetin ne kadar düzende bilmiyorum ama onun üzerinden geçiyor her şey. Yani gerekli proteini, yağı, karbonhidratı aldığın sürece kas kütleni koruyup -hatta arttırıp- kilo kaybedebilirsin. Üzerine birazda kardiyo ekledik mi bu iş tamamdır :D

Şuanda günlük kaç gram protein alıyorsun?

Her sabah 4yumurta beyazi 1tam yumurta
Ara öğün probiyatik yoğurt
öğlen 120g ton baligi veya 300g tavuk göğsü
Antrenmandan sonra gene 300 g tavuk göğsü
Antrenman olmadigi gunler bazen öğünlerde sebzede oluyor[DOUBLEPOST=1457032383][/DOUBLEPOST]
Her vücut toplanabilir vaziyettedir aslında :)

Diyetin ne kadar düzende bilmiyorum ama onun üzerinden geçiyor her şey. Yani gerekli proteini, yağı, karbonhidratı aldığın sürece kas kütleni koruyup -hatta arttırıp- kilo kaybedebilirsin. Üzerine birazda kardiyo ekledik mi bu iş tamamdır :D

Şuanda günlük kaç gram protein alıyorsun?
Beslenme programi verebilir misin yağ yakarken kas kütlesini arttirmak icin bu arada her antrenman 35-40 dakika cardio yapiyorum bos gunlerde de 1saat yuruyus-koşu karışık yapıyorum

Benim geçen sene boy 170 kilo 94 dü şu an boy 174 kilo 70 karin kaslarim belirginlesmeye basladi yani bu yaslarda duzgun beslenme ve duzgun bi programla toparlanmicak vücüt yok aynen devam abi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Varmı yardımcı olucak[DOUBLEPOST=1457430376][/DOUBLEPOST]Varmı yardımcı olucak

Son düzenleme:
Back
Yukarı