Uzun Boy!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IEB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

IEB

Üye
Arkadaslar onelikle herkese merhabalar, yasim 19 ve boyum 1.95 bu beni cok rahatsiz ediyor boyumuzu kisaltmanin bir yolu varmi ? Lutfen herkes uzun boy ister sen boyunu kisaltmaya calisiyorsun gibi yorumlar yapmayin

:) Boyunuzu kısaltmanın tek yolu ameliyat olmaktır evet böyle bir ameliyat var ama sonucunda kalıcı izler kalabiliyor .
Ameliyat hakkında biraz bilgi vermek gerekirse .

Şu kısmı okuyun .

boy kısaltma ameliyatı geçirmek istiyorsanız yaşınızın ilerlememiş olması gerekiyor ; çünkü boy kısaltma ameliyatı dışarıdan görüldüğü gibi normal bir ameliyat olmadığı için zor bir ameliyattır.Ameliyat şu şekilde gerçekleştirilir : bacaktaki kemiklerin kesilmesi ve kemiklerden parçalar alınmasıdır.Ameliyat sonucunda ciltte kalıcı izler oluşabilmektedir.Bu izler için ciddi estetik ameliyatı olmanız da gerekebilir.Ayrıca insan vücudu muhteşem bir denge ile yaratılmıştır yani kısa boylu olan insanların gövdeleri de kısa elleri kolları da kısadır.Aynı şekilde uzun insanların gövdeleri de uzun elleri ve kolları da uzundur.Bu ameliyat sonucunda vücut oranları değişecek , açıkçası bozulacaktır.Bir başka risk olarak da ameliyat sonrasında olacak iltihaplanmadır..Bu risklere rağmen boy kısaltma ameliyatı mümkündür.

Bu ameliyatı geçirmeye iten tek neden psikolojiktir.Fiziksel olarak zorlukları tabi ki var ama nedenin büyük bir yüzdesi psikolojik.Vücudunuzda tıbbi olarak zorunlu kalınmadığı sürece kişinin isteğine bağlı yapılacak olan ameliyatlar öncesinde doktorlarınız size psikiyatri onayını almanızın zorunlu olduğunu söyleyecekler.Bunun nedeni sonradan pişmanlık halinde artık geri dönüşü imkansız ameliyatlar olmasıdır.

bence sakın ameliyat falan olma aman kardeş ya bi yaratılış doğaya aykırı biirşey yani adamlar bacağının bir kısmını kescekler mantığını dinle üstelik uzun boyda birşey yok aksine güzel vücut yaparsan çok avantajlı

Bırak kalsın Allah senı boyle yaratmıs dıger uyenınde dedıgı gıbı . Ve bence geniş ve kaslı bir vücut yaparsan cok guzel gorunursun

Dostum az omuzları irileştir azda bulkumsu görünüm kazan Gezin Bodyguard gibi :)

hiç gerek yok böyle düşüncelere ztn sen istesende boyunu kısaltamazsın ameliyat fln da etmez kimse seni boyunu kullanabileceğin basketbol gibi bir spora yönelmen uygun olur

Boyum 1.95 suan kilomda 68 filan cok asiri zayifim ondan dolayi zaten pazertesi gunu fitness sporuna basliycam, ameliyat olmam ben zaten ben dogal yollardan varmi diye sormustum bu arada herkese ayri ayri tesekkur ediyorum yorumlariniz icin, butun arkadaslarimda sizin gibi soyledi kasli bi vucuda sahip olursan cok iyi durursun diye ins en kisa surede kas yaparim :)

Back
Yukarı