Arkadaşlar merhabalar öncelikle 26 yaşındayım 1.91 boy 89 kiloyum spora çok ilgiliyim ama vücut geliştirmeye yatkın olmadığımı düşünüyordum ki 2 gün önce başladım buradaki çoğu yazıyı okudum çok bilgili hocalar olduğuna eminim. Bir kaç soru sormak istiyorum cevaplayan olursa çok memnun olurum.
1. En sinir olduğum şey göbek çevresinde az da olsa simit var bunu sıfır derecesine nasıl indirebilirim.
2. Bazı makaleler de harcadığın proteinin 2 katını almamızı gerektiği söyleniyor bunun hakkında bir bilgi verir misiniz?
3. Hocanın verdiği programdan dışarı kesinlikle çıkmıyorum, ama hacimim inanılmaz az özellikle ayak kaslarım çok ince, Hacim için öneriniz varmıdır?
4. Beslenme üzerinde en çok çektiğim sıkıntı sigarayi yeni bıraktım iştah konusunda zirveleri yaşıyorum sürekli yemek isteği var bunu nasıl dezavantaja çevirebilirim?
5. Supplament'lere gerek varmı başlangıçta
6. Spor sonrasında neler yemeliyim?
not: Full body olarak başladım
Teşekkür eder iyi forumlar diliyorum.
1. En sinir olduğum şey göbek çevresinde az da olsa simit var bunu sıfır derecesine nasıl indirebilirim.
2. Bazı makaleler de harcadığın proteinin 2 katını almamızı gerektiği söyleniyor bunun hakkında bir bilgi verir misiniz?
3. Hocanın verdiği programdan dışarı kesinlikle çıkmıyorum, ama hacimim inanılmaz az özellikle ayak kaslarım çok ince, Hacim için öneriniz varmıdır?
4. Beslenme üzerinde en çok çektiğim sıkıntı sigarayi yeni bıraktım iştah konusunda zirveleri yaşıyorum sürekli yemek isteği var bunu nasıl dezavantaja çevirebilirim?
5. Supplament'lere gerek varmı başlangıçta
6. Spor sonrasında neler yemeliyim?
not: Full body olarak başladım
Teşekkür eder iyi forumlar diliyorum.