uzun biceps mi kısa biceps mi ?

uzun biceps mi? kısa biceps mi

• Total voters
    253
scott7.jpg

bu uzun bicep , direkt dirsekten başlıyor.

YbqqlA.png

bu da kısa bicep , dirsekle arasında boşluk çok.
Üstteki uzun biceps gibi benimde omuzdan başlıyor ama sıkınca tam dirseğe varmıyor. Ancak alttaki gibi de peak olmuyor. Kolumda fazla kas yok onunda etkisi vardır herhalde.

Üstteki uzun biceps gibi benimde omuzdan başlıyor ama sıkınca tam dirseğe varmıyor. Ancak alttaki gibi de peak olmuyor. Kolumda fazla kas yok onunda etkisi vardır herhalde.
benim bildiğim zaten hepsi omuzdan başlıyor :D yani kısa uzun farketmeksizin. kısalık veya uzunluk dirseğe olan mesafesine göre belirleniyor.

bizim arkadaş var ikimizinde kollar 29 du.benim biceps uzun onun böyle türk tabiriyle yumurta :D yağ oranlarımız ayni kg lar boylar herşey aynı :D ama onun bicepsi daha büyük gözüküyor benimki uzun gözüküyor.

Benim kısa ama uzun olması daha iyi. Evet kısada peak daha hizli cikiyor ancak peak cok onemli değil bence. Kalin bir uzun biceps butun kolu doldurur tisortlerle cok hos durur. Kisa da kolları gostermek için neredeyse sifir giymek gerek cunku alt kisim yok.

uzun bicepsliye yandan bakınca bizon gibi durur. diğeri de evde su damacanasıyla çalışmış gibi görünür. tercih senin

Back
Yukarı