Öncelikle Merhabalar herkese, Ben profesyonel olma yolunda giden bir voleybolcuydum ancak talihsiz bi sakatlık sonucu 1 yıl ara verdim ve sonucunda voleybol kariyerim sonlandı gibi bir şey ancak sporu çok seviyorum ve bu yüzden de eski vücuduma kavuşmak istiyorum. Altyapım var ancak o 1 yıl süreçte sürekli yattığım için kilo aldım ve yağlandım şuanda tekrar başlıyorum ancak sizin kadar bilgili değilim bu vücut toparlama işlerinde
Eski bir dostum mankenlik için beni teşvik etti ancak bana 6 ay süre verdi aşağıda verdiğim adamın vücudu gibi olmam için. Şimdi size danışmadan önce vücut ölçülerimi vereyim ;
Boy : 1,94 Kilo : 90 Yağ oranı : %25 / Bu konularda bilgisiz olduğum için protein tozu mu almalıyım yoksa önce yağ yakıcı mı yoksa başka bir şey mi bilemedim size danışıyorum şimdiden teşekkür ederim. Not: gerekirse spor salonuna yada ek gıda alırım.

Boy : 1,94 Kilo : 90 Yağ oranı : %25 / Bu konularda bilgisiz olduğum için protein tozu mu almalıyım yoksa önce yağ yakıcı mı yoksa başka bir şey mi bilemedim size danışıyorum şimdiden teşekkür ederim. Not: gerekirse spor salonuna yada ek gıda alırım.