Uzun bi ara sonrası spora dönüş

Öncelikle Merhabalar herkese, Ben profesyonel olma yolunda giden bir voleybolcuydum ancak talihsiz bi sakatlık sonucu 1 yıl ara verdim ve sonucunda voleybol kariyerim sonlandı gibi bir şey ancak sporu çok seviyorum ve bu yüzden de eski vücuduma kavuşmak istiyorum. Altyapım var ancak o 1 yıl süreçte sürekli yattığım için kilo aldım ve yağlandım şuanda tekrar başlıyorum ancak sizin kadar bilgili değilim bu vücut toparlama işlerinde :D Eski bir dostum mankenlik için beni teşvik etti ancak bana 6 ay süre verdi aşağıda verdiğim adamın vücudu gibi olmam için. Şimdi size danışmadan önce vücut ölçülerimi vereyim ;
Boy : 1,94 Kilo : 90 Yağ oranı : %25 / Bu konularda bilgisiz olduğum için protein tozu mu almalıyım yoksa önce yağ yakıcı mı yoksa başka bir şey mi bilemedim size danışıyorum şimdiden teşekkür ederim. Not: gerekirse spor salonuna yada ek gıda alırım.
ideal-erkek-vucudu_709761.jpg

Sen kendi fotoğrafını da ekle bence 6 ayda olur mu , olmaz mı onuda tartışalım. Dediğin kadar bilgisizsen zor olabilir.

IMG_0880.JPG

Hocam bilgisizim derken bu protein tozu olsun yağ yakıcılar olsun o konuda bilgisizim öncesinde yaptığım kasları spor yaparken kendiliğinden oluştu ekstra bir şey kullanmadım yada spor salonuna gitmedim antremanlardaki şınav mekik squat koşu vb. şeylerle yaptım ama şuanda sürem kısıtlı o yüzden

Konu takip.
6 ayda biraz zor. Senin kilo alip daha sonra yaglari atman lazim. 6 ayi gecer benim tahminim.

İmkansız değil fakat sıkı bir diyet gerek bence.
6 ayda başarman için hatasız bir yol ilerlemen gerek,başarılar.

hocam , yağ yakıcı kullanmalı mıyım ? sonuçta sporum protein miktarım yeterli düzeyde ama yağ oranım yüksek karın kası için yağ oranı düşmesi lazım ?

yağ yakıcılar kesinlikle gereksiz ve para tuzağı bence. kalori saymayı öğren ki çok yağlı bir vücudun da yok bence hacime odaklansan daha iyi olur.

hocam , yağ yakıcı kullanmalı mıyım ? sonuçta sporum protein miktarım yeterli düzeyde ama yağ oranım yüksek karın kası için yağ oranı düşmesi lazım ?
Yağ yakıcı kullanıcaksan termojenik kullanmanı tavsiye ederim. Eğer makrolarını düzgün tamamlıyorsan animal cuts kullan bence.

Back
Yukarı