Bence hiç gerekli değil. Bunu araştırarak kendin de yapabilirsin. Hedefine göre günlük kaç kalori alacağını, alacağın makroları ayarlarsan ve verimli bir şekilde antrenman yaparsan illaki gelişirsin.
Yağ oranın az ise ektomorf isen yani zayıflıktan karın kasın çıkıyorsa 6 ayda az çok vücut kendini gösterebilir müthiş bir beslenme ve ağır antremanlar ile. Yani 6 ayda pek bir şey bekleme.Ama hiç bir bilgim yok ve 6 ay için de plaj vucuduna sahip olmam gerek li
Anladım ama pt öğrenci resimlerin de 2 ay da göbek eritenler v.s mevcutYağ oranın az ise ektomorf isen yani zayıflıktan karın kasın çıkıyorsa 6 ayda az çok vücut kendini gösterebilir müthiş bir beslenme ve ağır antremanlar ile. Yani 6 ayda pek bir şey bekleme.
Hocam kilo vermek zor bir şey değil ben eskiden 110 120 kilolarda obez bir insandım. İlerleyen dönemlerde anladım ki kilo vermek zor birşey değil. Asıl zor olan şey kas inşası. Sen plaj vücudu istiyorsun. Bunun için yağ oranının düşmesi yetmez üzerine kas da inşa etmen gerekir. Eğer yağ oranın da fazlaysa kilo artımı olacak üzerine bir de define olmanız için zaman gerekecek. Eğer zayıfsanız bir miktar kas inşa edersiniz altı ayda vücut az çok kendini gösterir fazla bir şey beklememek gerekir. Ama yağ oranınız da yüksek ise kilo verebilirsiniz ona bir şey diyemem ama kaslı bir vücut ayrı bir şeydir.Anladım ama pt öğrenci resimlerin de 2 ay da göbek eritenler v.s mevcut