uykuda bosalma

Son sayfayı okuyunca kahkaha attım resmen :)
Arkadaslar bu bir döngüdür, boşalırsınız ve o tekrar dolar. Eğer boşalmazsanız o işlevini kendisi görür. Hayatımda hiç masturbasyon yapmadım diyen kişiler de biraz araştırırsa en geç 40 günde bir istemsiz olarak boşaldığının farkına varacaktır. Elimizde olan birşey değil bu..
Tabi haftada 2-3 kere oluyor diyen arkadaslara sabır dilerim, pek bir bilgim yok o konuda.

bak kerem benden sana bı tavsıye bunu bı abı tavısyesı olarak alma bunu yasına yakın bırının tavsıyesı olarak al

bırak bu ıslerı kerem bu boyle olmaz salıgın zarar sen daha 15 yasındasın bu yaslarda normal olan zaten fazla masturbasyon yapı dert yanmaktır ama sen tam tersını yapıp hıc yapmayın dıyorsun masturbasyon zararlı degılıdr ole denıldıgı gıbı gunah ta degıldır merak etme haftada 2 kere kesın yap bu senın ıcı ıyı olur hem bak fen lısesınde okuyorsun ılerde doktor olma hayalın var kusura bakma ama ben sen doktor olsan bu zıhnıyette olursan senden tavsıye almam o yuzden daha cok oku bıraz dını sıteler dısndada vakıt gecır bak bılımsel bır forumada uyesın ne guzel ıste forumu oku ogren baska bılımsel sıtelere de uye ol evet ınandıgın dının kurallarınada uyu ama boyle hurafelerle degıl masturbasyon yapmayın demk zaten baslı basına dını bılgısızlıgı gosterır

mesajının bırınde enerjıklıgı engeller demıssın hıc merak etme fark 0 masturbasyonu bu kadar abartma cınsel partnerın olsa dahı emın ol ole enerjıklıgını engellıcek bır performans gcırmen mumkun degıldır zaten masturbasyonu ole anlatmıssın kı bılmeyen sanıcak tas ocagında calısmıs gıbı oluyosun yapınca

abi ama çok fazla unutkanlık yapıyor bana yani şöle diyim ezber yeteneğim azalıyor ben bi cümleyi tek okuyuşta ezberliyebilen bir çocuktum ama bi kaç kez yapınca en basit şeyi bile ezberleyemez oldum yani ondan işi büyütüp kimsenin yapmaması için böle yazıyom herkes zeki olsun diye yani yoksa bana ne adam günah işlemiş işlememiş

Son düzenleme:
başlığı görünce anam dedim ne oluyor bu ne :D :D

lisedeyken bendede çok oluyordu ama üniye geçtim geçeli 2 senedir bir kere oldu daha :D :D :D :D :D

Var benim de tanıdığım şu an 29 yaşında hiç yapmamış ayrıca uykuda kamyon da devrilmemiş çok sağlam!! gidiyor. Gelişmelerini merakla bekliyoruz bakalım sonu nereye varacak.

AHAHA..kamyon mu...29una kadar dayandıysa o arkadaş ona uçak versen gözü kapalı kullanır o...
ben onu bunu bilmem....suyu bedava bulduğunda termosun doluysa yapacak birşey yok içeceksin tok olsanda...

AHAHA..kamyon mu...29una kadar dayandıysa o arkadaş ona uçak versen gözü kapalı kullanır o...
ben onu bunu bilmem....suyu bedava bulduğunda termosun doluysa yapacak birşey yok içeceksin tok olsanda...

termos su benzetme süper :D

evet evet... sonuç şu arkadaşlar: aldığımız gainer ve proteinlerin etkisiyle hormonlada artış oluyor. şahsen ben gainer kullandıgım döenmlerde o yönde bitmeyen bir istek vardı. zaten sürekli proteınle beslenıyoruz bu durum cok normal ama bırakın kendisi boşalsın diğerşekilde aldıgınız proteını de harcarsınız :))

ben herhangi bi ek besin kullanmıyorum ama yinede tükenmeyen bi isteğim var ben en iisi ek besin falan almim :D

araba kullanmayı sevmek ayrı , sürekli direksiyon başında olmak farklı...ha sen diyorsan benim konsantrasyonum iyidir kolay kolay kaza yapmam, işte o zaman duvara vurursun limuzini...bak bugün pazar mesela...salon kapalı..bu tek günü iyi değerlendir....istiyosan kamyona çarp..kafana göre

araba kullanmayı sevmek ayrı , sürekli direksiyon başında olmak farklı...ha sen diyorsan benim konsantrasyonum iyidir kolay kolay kaza yapmam, işte o zaman duvara vurursun limuzini...bak bugün pazar mesela...salon kapalı..bu tek günü iyi değerlendir....istiyosan kamyona çarp..kafana göre

Bu nasıl bır onerıdır, yol gostermedır boyle.. :D:D:D

Bu baslık ıyıce komıklesmeye basladı.. :D

Rüamda bende geçen gün bir kız gördüm yav ne kadar çirkin hiç te tanımıyorum keşke rüyamızda göreceğimiz kızı kendimiz seçsek ya bu nedir yani...

Ilk baslarda yazdıkları gıbı bende artık bosalmaya yakın uyanıyorum ve bosalıp bosalmayacagıma kendım karar verıyorum o yarı uyku halımdeyken. Yanı bosalmak ıstemıyorum aslında hıc ama bazen zararı falan olur dıye salıyorum :S 2 sene once falan yarım saat allahım nolur ruyamda oyle kotu seyler gormıyıyım dıye yatardım. Sonra 3 hafta masturbasyon alan yapmadıgım halde bosalmadım. Sonra ruyamda bosaldıgımda kan geldıgını falan gordum. O olaydan sonra masturbasyon yaptım ve bosalamadım. O psıkolojıyle 1 hafta gectı ve allaha sukur duzeldım. Sonra artık hıc zorlamıyorum gelırse gelır gelmesse gelmez. Yanı takmıyorum fazla uykuda bosalmayı ama genede olunca moralım bozuluyor. Ama haftada 1 kez masturbasyon yapınca 1 hafta boyunca uykuda bosalmıyorsun.

Bırde ben ruyamda garıp garıp seylerle bırlıkte oldugumu falan gordum 3-4 kere xD Ya kendımden utanıyorum uyanınca boyle. Zaten ruyalanmada tam olarak ılıskıye gırdıgını gormezmıssın.

Ilk baslarda yazdıkları gıbı bende artık bosalmaya yakın uyanıyorum ve bosalıp bosalmayacagıma kendım karar verıyorum o yarı uyku halımdeyken. Yanı bosalmak ıstemıyorum aslında hıc ama bazen zararı falan olur dıye salıyorum :S 2 sene once falan yarım saat allahım nolur ruyamda oyle kotu seyler gormıyıyım dıye yatardım. Sonra 3 hafta masturbasyon alan yapmadıgım halde bosalmadım. Sonra ruyamda bosaldıgımda kan geldıgını falan gordum. O olaydan sonra masturbasyon yaptım ve bosalamadım. O psıkolojıyle 1 hafta gectı ve allaha sukur duzeldım. Sonra artık hıc zorlamıyorum gelırse gelır gelmesse gelmez. Yanı takmıyorum fazla uykuda bosalmayı ama genede olunca moralım bozuluyor. Ama haftada 1 kez masturbasyon yapınca 1 hafta boyunca uykuda bosalmıyorsun.

Bırde ben ruyamda garıp garıp seylerle bırlıkte oldugumu falan gordum 3-4 kere xD Ya kendımden utanıyorum uyanınca boyle. Zaten ruyalanmada tam olarak ılıskıye gırdıgını gormezmıssın.

öncelikle karar halini tebrik ediyorum.bazı arkadaşlara örnek olabilir...baktın kamyonun hızı giderek artıyor.asılacaksın frenlere,çekeceksin kenara...trafiğe de yakalanabilirdin alırlardı ruhsatı daha mı iyi..o bir yana garip şeyler demişsin ama detaya girmemişsin....in midir cin midir bu , keçi midir fil midir bu? her insanoğlunun başına gelir böyle şeyler......168 metreküp hacmi olan bir havuza , ve saatte 1 metreküp akıtan bir musluğa sahipsen elbette haftada bir defa boşaltmalı bu havuzu....mazallah uyurken musluğu açık unutursun taşar havuz göbeğine doğru...

altıma işediğim günlerde benim kafkasın daha öyle huyları yoktu :D

hiç altına işeyipte uykuda boşaldığını zanneden var mı :D:D:D
Evet 5 yaşındayken altıma işemiştim, boşaldığımı zannetim ve çok mutlu olmuştum :D (oleyyy artık boşalıyorum diye nasıl sevinmiştim anlatamam)

not:ciddiye alınmasın tabiki şaka yapıyorum :D

Son düzenleme:
nota kadar okuyorum Allah Allah diyorum ne diyor bende mi bi bozukluk var falan :D

bu basligi gecen yil ben acmistim..bakiyorum halen favori..
bizim türk milletine yeterki konuyu bu meselelerden acalim .konu hic rafa kalkmaz hep canli kalir valla :)

Back
Yukarı