kerem sezgin bir kere sitedeki modlar yazında başka bir kusur gördüğünden silmişlerdir masturbasyon zararlı değildir silin bunu zihniyetiyle hareket etmemişlerdir merak etmeya benim bi sürü masturbasyonun zararlarını anlattığım mesajım silinmiş işte böle bi yer oldu artık dünya (cehenneme giden yolların önü sonuna kadar açık)
ya benim bi sürü masturbasyonun zararlarını anlattığım mesajım silinmiş işte böle bi yer oldu artık dünya (cehenneme giden yolların önü sonuna kadar açık)
Var benim de tanıdığım şu an 29 yaşında hiç yapmamış ayrıca uykuda kamyon da devrilmemiş çok sağlam!! gidiyor. Gelişmelerini merakla bekliyoruz bakalım sonu nereye varacak.hem söleyim ömrünce hiç yapmamış tanıdıklarım var![]()
Anormal olan o işte aklımın ucundan bile geçmiyor söylemeyeceğim dedim ama millet arasında bilinen zevk suyundan geliyorayıkken nası boşalıyon ayıp ayıp şeyler mi izliyon ya da çok masturbasyon yaptın da mı oluyo hem söleyim yani ayıkken öle şeyler düşünürsen hafiften bir akıntı gelir ama bununla cenabet olunmaz
kerem 15 yasindasin ama haydar dümene rakipsin vallaabi sen bel soğukluğu hastalığına yakalanmayasın çok mu cinsel ilişkiye girdin
O ne laabi sen bel soğukluğu hastalığına yakalanmayasın