bu basligi gecen yil ben acmistim..bakiyorum halen favori..
bizim türk milletine yeterki konuyu bu meselelerden acalim .konu hic rafa kalkmaz hep canli kalir valla![]()
yav arkadaş bıktım ben bu durumdan yaw.Hele bazen arada bir azıyor ne istek var ne bişey var libido da o kadar yüksek gelmiyor bana ama bazen oluyor işte olması problem değilde sonra orayı temizle burayı temizle insan o uykulu haliyle çok sinir oluyo ya.Bi de uykudayken olmuyor hep sabaha karşı tam uyanacağım vakit hele birde sabaha karşı kalkıp su içersem sonra 1 2 saatliğine gene yatarsam kesin oluyor.Hatta bi keresini anlatıyım ramazan bayramındayız memlekete gittik orada kalıyoz sabaha kalkacam aynı böyle oldu.Ulan herkes bayram telaşı içerisinde şimdi nası duş alacan temizlenecen haydaa sövdüm ertesi sabah gene aynı şekil oldu bu sefer dedim yeter kalkmıyorum yataktan ama dayanadım.Bazen böyle oluyor bir kaç gün.Konuyuda hortlattım ama bu aralar gene başladı yok mudur bunun bir çözümü yaw.
17 yaşındayım hayatımda bir defa bile başıma gelmedi.Neredeyse her gün mastürbasyon yapıyorum