USPlabs Jack3d

Nasıl ?

• İYİ

Votes: 146 66,7%
  • ORTA

Votes: 52 23,7%
  • KÖTÜ

Votes: 21 9,6%

• Total voters
    219
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar jack 3d'nin içindeki 1,3 dimethylamylamine adlı madde galiba doping listesindeymiş. Wikiden bakmıştım, ingilizce bir metindi tam anlayamadım. Bilen var mı? Jack 3d doping testlerinde pozitif sonuç verir sonuç olarak?

Arkadaşlar jack 3d'nin içindeki 1,3 dimethylamylamine adlı madde galiba doping listesindeymiş. Wikiden bakmıştım, ingilizce bir metindi tam anlayamadım. Bilen var mı? Jack 3d doping testlerinde pozitif sonuç verir sonuç olarak?

Jack3d 'nin içerisinde bulunan 1,3 dimethylamylamine adlı madde WADA (Dünya anti doping ajansı) 'nın yasaklı maddeler listesindedir. Doping kontrolüne tabi olan amatör spor branşlarıyla ilgilenen sporcuların kullanması durumunda bu madde pozitif çıkar ve ona göre ceza alırlar. Doping kullanımı, haksız rekabetin önlenmesinin yanı sıra vücut sağlığını da ilerleyen dönemlerde etkilemesi nedeniyle yasaklanmaktadır. Dolayısıyla ben de dahil olmak üzere kullanacak kişilerin devamlı olmamak kaydıyla uzun aralıklarla kullanmaları yararlarına olacaktır diye düşünüyorum. Diğer N.O. ürünleri Jack3d'nin yanında daha masum kalıyor bence.

Herkese slm . 5 senedir düzenli olarak yapıyorum idman . vapor no-xplode jack 3d superpump hepsini kullandım dönem dönem . pump etkisi olarak demiyorum zaten idman sonrası iniyo . sadece idman şevki ve yorulmama olarak sizce hangisi en iyisi arkadaşlar ?? bence jack 3d . uykusuzlukta yapmıyo en azından. saygılar :)

ben Mr. Olympia nın sorusu için yazdm yoksa benm için zaten önemli diğil sigaramış içkimiş onlar yüzüne hastalanmaktansa ... bu spor hayatıma çok şey kattı hayatımn rengi tadı oldu hacim yada güzl görnme bi yana sadece salonda çalştıktan sonra ewe yorgun argın gelmesini sewıorum

3 kaşık azda olsa anca etki etti. Gerçekten de bünyeden bünyeye değişiyormuş etkisi... Kullanan arkadaşlar, sizlerde durumlar nasıl?

performansi arttiran bu urunler kilo almayada yardimci oluyormu sizce yada hacim kazanmak icin ve performans artirmak icin kullanabilecegim bi urun varmi acaba bu bolum cok dikkatimi cekti bu performans artiricilara pek inanan biri degildim ama yorumlar beni baya bir etkiledi sanirim yakin zamanda deniycem tavsiye verirseninde sevinirim arkadaslar tesekurler

Arkadaşlar bugün 6 yıllık spor hayatımın en kötü antrenmanını yaptım. 2 haftadır bu ürünü kullanıyorum. 3 kaşıkta biraz etki eder gibi oluyor. Fakat antrenmana başladıktan yarım saat sonra inanılmaz bir ağırlık çöküyor. Bugün yanlışlıkla 3 kaşığı geçtim. Antrenmana başladıktan yarım saat sonra başım dönmeye, midem bulanmaya başladı. Kendimi eve zor attım :( Anlı
ayacağınız bu ürün bana performans vereceğine performansımı iyice düşürdü. Yataktan kalkmaya halim yok şuan :(

bu ürünün bende etkisi iyi yöndede oldu kötüde fakat kullanmaya devam edeceğim bench pressde 100 kiloya 3 tekrar olarak ulaştım en son ama 3 ölçek kullanmaya başladığım zaman ağırlıklarım arttı bununla beraber sanki göğüs kafesim arıyor 3-4 gündür kalbım arıyor gibi oluyor suratımda bir kaşıntı oluyor ve karıncalanma oluyor galiba tekrar 2 ölçeğe düşürücem

bu ürünün bende etkisi iyi yöndede oldu kötüde fakat kullanmaya devam edeceğim bench pressde 100 kiloya 3 tekrar olarak ulaştım en son ama 3 ölçek kullanmaya başladığım zaman ağırlıklarım arttı bununla beraber sanki göğüs kafesim arıyor 3-4 gündür kalbım arıyor gibi oluyor suratımda bir kaşıntı oluyor ve karıncalanma oluyor galiba tekrar 2 ölçeğe düşürücem

Bu ürünü elinde bulunduran arkadaşlar dikkat ettiyseniz kutunun üstünde "Black Box Warning" diye bir yazı vardır ve kullanım şeklinde de 24 saat içerisinde 3 scoop u kesinlikle aşmayın diye bir uyarı mevcuttur ki bu 3 scoop kullanacak kişilerin kilosu ve profesyonellik seviyeleri malumunuzdur. Jack3d, Eczai (PG) dereceye girer ve bu yüzden de önerilen seviyelerin üstünde kullanmanız durumunda çok ciddi hayati tehlike yaşamanız söz konusudur. 3 tekrar 100 kilo bench press yapmak size hiç bir şey kazandırmaz eğer siz daha bu seviyede günlük 3 ölçek Jack3d kullanıyorsanız ilerisi pek aydınlık gözükmemektedir. :confused:

p.tesi salı perşemba c.tesi calışıyorum birdek p.tesi ve salı günleri 24 saat sonra içiyorum o zaman 2 ölçeğe indiriyorum yoksa dediğiniz gibi hakkımda pek hayırlı şeyler gözükmüyor ben biraz abartmayı seviyorum ama iş sağlık olunca yapcak birşey yok 2 ölçek iyi olur ama değil mi abartı olmaz ?

p.tesi salı perşemba c.tesi calışıyorum birdek p.tesi ve salı günleri 24 saat sonra içiyorum o zaman 2 ölçeğe indiriyorum yoksa dediğiniz gibi hakkımda pek hayırlı şeyler gözükmüyor ben biraz abartmayı seviyorum ama iş sağlık olunca yapcak birşey yok 2 ölçek iyi olur ama değil mi abartı olmaz ?

2 kaşık ideal arkadaşlar... Kutuda yazdığı gibi 3 kaşığı sakın geçmeyin. Ben geçtim ve inanılmaz kötü bir etkisi oldu...

Arkadaşlar bugün 6 yıllık spor hayatımın en kötü antrenmanını yaptım. 2 haftadır bu ürünü kullanıyorum. 3 kaşıkta biraz etki eder gibi oluyor. Fakat antrenmana başladıktan yarım saat sonra inanılmaz bir ağırlık çöküyor. Bugün yanlışlıkla 3 kaşığı geçtim. Antrenmana başladıktan yarım saat sonra başım dönmeye, midem bulanmaya başladı. Kendimi eve zor attım :( Anlı
ayacağınız bu ürün bana performans vereceğine performansımı iyice düşürdü. Yataktan kalkmaya halim yok şuan :(

İlk hafta antrenmandan önce 1 scoop kullandım.Baktım hiçbir değişiklik yok sonra;sırasıyla 1,5 sonraki hafta 2 ve bir kere de 3 scoop kullandım.Bende sizde ki etkiyi yapmadı 3 scoop kullanmak ama hiçbir olumlu etki de göremedim doğrusu.
Daha önce hiç enerji supplement i kullanmamıştım.İlk defa jack3d kullandım ve şahsi görüşüm hiçbir işe yaramadığı yönünde.En azından bende.

aynı durum bendede söz konusu
1 haftadan fazla oldu başlayalı ancak hiçbir etki gormedim 2 ölcege kadar cıktım dahada yukarı cıkmayı dusunmuyorum
daha önce white blood kullanmıstım ve memnundum jack3dı merak ediyordum ancak benim icin hüsran oldu

Etkisini göremediğini söyleyen arkadaşlar için bir sorum olacak acaba Jack3d'yi idmana başlamadan ne kadar süre önce alıyorsunuz ve Jack3d yi almadan ne kadar süre önce yemek yiyorsunuz? Bu tip N.O. supplementler aç karnına alındıklarında daha fazla etki gösterdikleri söyleniyor ki ben de bazen idman öncesi yemekle NO alımı arasına yeteri kadar zaman koymadığım günlerde ben de NO lardan yeterli etkiyi alamıyorum.

Etkisini göremediğini söyleyen arkadaşlar için bir sorum olacak acaba Jack3d'yi idmana başlamadan ne kadar süre önce alıyorsunuz ve Jack3d yi almadan ne kadar süre önce yemek yiyorsunuz? Bu tip N.O. supplementler aç karnına alındıklarında daha fazla etki gösterdikleri söyleniyor ki ben de bazen idman öncesi yemekle NO alımı arasına yeteri kadar zaman koymadığım günlerde ben de NO lardan yeterli etkiyi alamıyorum.

Kutunun üzerinde yazdığı gidi antrenmandan 30-45 dk. önce alıyorum.Ürünü ayrıca yemekten 1 saat sonra alıyorum.

urunu ıllkez dun kullandım. tek olcek. hatta 2 ölcekmı kullansaydım dıye hayıflandım ant gıderken. ancak 2 ıle baslasam bı sure sonra 2 de yetmeyecek dıye dusunup (klasık no urunlerı) tekte kaldım.karıncalanma vs hıssetmedım ancak gercektende antrenmanda yorulmadım ve kendımı cok enerjık hıssettım. hatta zorlandıgım kılolara cıktım. plesebo dıyenler cıkabılır. tek kullanımda etkımı eder dıyenler olabılır ancak 9 yıllık bb gecmısı ve onlarca suplement kullanımı netıcesınde emın olun o plesobo olayını gecelı cok oldu. hee etkı ettı derken hayal kurmamak ve abartmamak lazım, belkıde o yuzden benı tatmın ettı cunku beklentımı; bır suplementten ne kadar getırı beklenıyorsa o kadarda tutarım, bu urundede bunu yaptım. sonucta beklentımı karsıladı.

spordan tam 45 dk once aldım. ve karnım cıdden actı. ogle yemegınde sonra bıraz kuruyemıs tukentmıstım sadece (saat 15-16 gıbı) jack3d yı saat 18.30 da aldım.

saygılar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı