USPlabs Jack3d

Nasıl ?

• İYİ

Votes: 146 66,7%
  • ORTA

Votes: 52 23,7%
  • KÖTÜ

Votes: 21 9,6%

• Total voters
    219
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 haftadır 1 ölçek kullanıyorum guc fln vermedı sadece yorulma az oluyor o kadar...arttırıcam 1,5 e cıkarmayı dusunuyorum ...mucıze beklemek yanlıs olur ama az bıle enerjı vermedı acıkcası bana.. 2 olcege kadar cıkıp bakıcam olmadı bırakırım...cunku normalde bıraz kahve ıcınce bıle verım alırdım ..

ilk başlarda "karıncalanma yapıyor", "korkuyorum" kelimeleri okudum...

bu rünün karıncalanma yapması son derece normaldir. zira ürün, beta alanine içerir

beta alanine karıncalanma yapar.

ben her antremandan yarım saat önce beta alanine tablet alıyorum, karıncalanma yapmazsa korkuyorum :D bayatladı mı diye...

Aroma hangisini tercih etmeliyiz.Superpump gibi çok kötü olmasında tadı.içimi kolay bir aroma tavsiye edebilirmisiniz.genelde tadına kötü deniyor.

Jack3d'den önce Superpump, NO Xplode, Nano Vapor, Xpand, Shock Therapy ve Animal Pump gibi ürünleri denedim.

Jack3d kesinlikle açık ara önde diyebilirim.

2011 ocak 27 de badybuilding.com kargoya verdi ürünü.yaklaşık 28-30 günde geldiğini düşünürsek bu ayın sonunda gelecektir.sizlerin değerli yorumlarını dikkate alarak bu ürünü kullanacağım umarım başarılı olur, çünkü superpump250'nin hiç bir etkisini görmedim.Sadece kollarım çok çok iri duruyordu antraman esnasında ama kesinlikle güç artışı olmamıştı.

Merhaba arkadaşlar 3 kutu abd den yeni getirttim.
1-2 antreman dır kullanıyorum 1 ölçek ile başladım
buna rağmen gerçekten ürün verimlilik sağlıyor.
karıncalanma uyuşma gibi yan etkiler hissetmedim.
15-20 antremandan sonra daha detaylı yorum verebilirim.

jack kullanıyorum belki gören olmuştur konuyla alakalı bir başlıkta açtım
etkisi tartışılmayacak derecede mükemmel ve ilk kullanımda dahi hissedilir
esasında en çok ilk kullanımda en çok etki hissediliyor daha sonra vücut uyarıcı maddeye alıştıkça o zıplatma etkisi azalıyor.
jack mükemmel performans arttıran bi ürün ancak bazı noktalara dikkat edilmeli.
jack ani enerji artışı ve uyarıcı etkiyle yerinizden zıplatıyo ancak altyapıya herhangi bir katkısı yok dolayısıyla sakinliğinizi korumanız cok önemli,
sakatlanma riski yüksek.
ben içine 3 gr kadar creatine atıyorum extra cünkü icindeki creatine miktarı cok düsük
ama bence sanki bişeylerle kombine edilmesi gerekiyormuş gibi geliyor.
yani jack mükemmel antreman cıkarmanızı ssağlıyor ancak bişeylerle daha desteklenmesi şart amino + protein zaten allahın emri ancak
ben mesela creatine katıyorum icine ama bi nox ile kombinesi filan nasıl olur bilemiyorum acıkcası.kafamı kurcalamıyor değil

performans arttırıcı ürünlerin kombine edilmesi peh hoş olmayabilir.. sonuçta hepsinin ortak noktası kalp atışını hızlandırması.. ayırıca karaciğerin tolere etmekte en çok zorlandığı ürünler bunlar... mümkün olduğunca kontrollü olmakta fayda var

bizzat jack3d'nin kendi sayfasından alıntıdır.

özetle "ek olarak kreatin almayı öneriyoruz, ya sabahları ilk iş ya da antremandan hemen sonra. jack3d'deki kreatin iyidir ama çoğu kişi için yetersizdir" denmiş...

We even recommend getting a bit extra creatine powder (2.5g more should do it for starters) either first thing in the morning, or immediately post-workout. Take it with 8oz of juice or simple sugars. The creatine in Jack3d is good, but not enough for most people.

Şu an ilk kutu elime geçti, Nanox9 bitince bu ürüne geçeceğim.. Amino Prototype216 ve Syntha-6 ile kombine etmeyi düşünüyorum. Kutusu oldukça küçük 250gr. 45 servis içeriyor 1 scoopla başlayıp göreceğiz ne kadar etki edeceğini. Şu an NaNOx9 kullanıyorum ve memnunum yapılan yorumlara göre bu ürünün şişeden cin çıkartacağı beklentisi oluştu, göreceğiz :)

bizzat jack3d'nin kendi sayfasından alıntıdır.

özetle "ek olarak kreatin almayı öneriyoruz, ya sabahları ilk iş ya da antremandan hemen sonra. jack3d'deki kreatin iyidir ama çoğu kişi için yetersizdir" denmiş...

We even recommend getting a bit extra creatine powder (2.5g more should do it for starters) either first thing in the morning, or immediately post-workout. Take it with 8oz of juice or simple sugars. The creatine in Jack3d is good, but not enough for most people.

1,5 gram creatine var icinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı