Mr. Olympia
Üye
Arkadaşlar jack 3d'nin içindeki 1,3 dimethylamylamine adlı madde galiba doping listesindeymiş. Wikiden bakmıştım, ingilizce bir metindi tam anlayamadım. Bilen var mı? Jack 3d doping testlerinde pozitif sonuç verir sonuç olarak?
Arkadaşlar jack 3d'nin içindeki 1,3 dimethylamylamine adlı madde galiba doping listesindeymiş. Wikiden bakmıştım, ingilizce bir metindi tam anlayamadım. Bilen var mı? Jack 3d doping testlerinde pozitif sonuç verir sonuç olarak?
bu ürünün bende etkisi iyi yöndede oldu kötüde fakat kullanmaya devam edeceğim bench pressde 100 kiloya 3 tekrar olarak ulaştım en son ama 3 ölçek kullanmaya başladığım zaman ağırlıklarım arttı bununla beraber sanki göğüs kafesim arıyor 3-4 gündür kalbım arıyor gibi oluyor suratımda bir kaşıntı oluyor ve karıncalanma oluyor galiba tekrar 2 ölçeğe düşürücem
p.tesi salı perşemba c.tesi calışıyorum birdek p.tesi ve salı günleri 24 saat sonra içiyorum o zaman 2 ölçeğe indiriyorum yoksa dediğiniz gibi hakkımda pek hayırlı şeyler gözükmüyor ben biraz abartmayı seviyorum ama iş sağlık olunca yapcak birşey yok 2 ölçek iyi olur ama değil mi abartı olmaz ?
etkisi ne oldu merak ettim paylaşablrmisin
Arkadaşlar bugün 6 yıllık spor hayatımın en kötü antrenmanını yaptım. 2 haftadır bu ürünü kullanıyorum. 3 kaşıkta biraz etki eder gibi oluyor. Fakat antrenmana başladıktan yarım saat sonra inanılmaz bir ağırlık çöküyor. Bugün yanlışlıkla 3 kaşığı geçtim. Antrenmana başladıktan yarım saat sonra başım dönmeye, midem bulanmaya başladı. Kendimi eve zor attımAnlı
ayacağınız bu ürün bana performans vereceğine performansımı iyice düşürdü. Yataktan kalkmaya halim yok şuan![]()
Etkisini göremediğini söyleyen arkadaşlar için bir sorum olacak acaba Jack3d'yi idmana başlamadan ne kadar süre önce alıyorsunuz ve Jack3d yi almadan ne kadar süre önce yemek yiyorsunuz? Bu tip N.O. supplementler aç karnına alındıklarında daha fazla etki gösterdikleri söyleniyor ki ben de bazen idman öncesi yemekle NO alımı arasına yeteri kadar zaman koymadığım günlerde ben de NO lardan yeterli etkiyi alamıyorum.